Omegatd Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 A biztonsági zár részt (kormány zár) vissza kell nyomni egy lapos csavarhúzóval a kormányoszlopon maradó fix hüvelyben. Utána fogod tudni csak betenni, úgy hogy klappoljon a helyén HAYNES 10. fejezet 23-as pont, van egy kép is róla nem olyan nagy szám 23.6-os, de nézd meg, Foreveren elérhető a műhelyben. Köszi, megpróbálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepy31 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben Omega 2.0 16v hez lambdaszonda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 ha csergőnél nem lesz, akkor nagy valószínűséggel nincs is a világon :lol: azért az szerintem csúnya lenne.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 azért az szerintem csúnya lenne.. :D Hát pedig... ha ők nem tudnak kiszolgálni Opel alkatrésszel, akkor valószínűleg hogy más se fog tudni. Amúgy dízel izzítórelé nem lehet olyan hűdenagy kunszt, szóval tuti lesz nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben Omega 2.0 16v hez lambdaszonda? Van kettő, de rosszak. Ha új kell, akkor Csergő. Esetleg svéd bontó, 300Sek + postáért már küldenek is (9000ft + nemzetközi posta) Persze a kevesebbet futott drágább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepy31 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Van kettő, de rosszak. Ha új kell, akkor Csergő. Esetleg svéd bontó, 300Sek + postáért már küldenek is (9000ft + nemzetközi posta) Persze a kevesebbet futott drágább... Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsop Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 pepy31! A vaterán kérdeztél. Sajnos már elkelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 99-ben még szereltek manuális klímával Omegákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 A kapcsolási rajz már másodszorra jött át! :angry: 5db kapcsolási rajz, kódok és doksik! Bosc, hogy késve írok de 3 gyereket tettem le aludni <_< Ez nem akart átmenni: Omega Clip Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Uhh igen... a nagy hajtásban :angry: .. elfelejtettem a talinkat.. szal mikor hol? Be kell táblázni <_< Omegatd, nos vmi ötlet mikor? Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Bontószökevény kapott gyári hátsó dobot a sport után és új középdobot mert kifújt. Mennyivel jobb így autózni h nem hallani a kipuff hangját <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepy31 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 pepy31! A vaterán kérdeztél. Sajnos már elkelt. Köszi hogy szóltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Omegatd, nos vmi ötlet mikor? Hol? Meddig vagy itthon? Most kicsit csend van a talik körül, de ez nem jelent semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Meddig vagy itthon? Most kicsit csend van a talik körül, de ez nem jelent semmit... Elvileg 28.án megyünk vissza. Jövőhét szombat este már foglalt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
marcomega Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 99-ben még szereltek manuális klímával Omegákat? Igen, nekem is egy ilyen példány van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 17es gyári sport felni érdekelhet valakit? 100e gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 17es gyári sport felni érdekelhet valakit? 100e gumikkal. Az autó is benne van az árban!? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az autó is benne van az árban!? <_< Nyilván, különben csak a felniket fényképezte volna... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Nyilván, különben csak a felniket fényképezte volna... :angry: Akkor a kocsi jöhet, felni-gumi nemkell, van 2 garnitúra :P Bár most is ilyet hajtok, csak az céges. Sóher svédek nem adják saját használatra... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 17es gyári sport felni érdekelhet valakit? http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_932.jpg 100e gumikkal. Milyen gumák? Mondjuk igazából télire gondolkodom egy ilyenben, mert az "eredetieket" Tomi elvitte a 2,2 vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 sziasztok! voltam a patyi lacinál megcsinálták az olajfolyást és remélem tartós is lesz. így első nekifutásra szinpatikus srác és nem dolgozik drágán. majd ha bevált akkor ajánlani is fogom.remélem beválik mert nagyon kellene egy jó szerelő. köszönöm a segítséget mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 a visszapillantó tükörben a fűtés együtt működik a hátsóablak fűtéssel? 2000-es gyártású az autó. ha a hátsó megy akkor megy a visszapillantó fűtés is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 a visszapillantó tükörben a fűtés együtt működik a hátsóablak fűtéssel? 2000-es gyártású az autó. ha a hátsó megy akkor megy a visszapillantó fűtés is? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 köszi. én meg azt hittem, hogy nem jó. második éve.de ciki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 köszi. én meg azt hittem, hogy nem jó. második éve.de ciki. Elvileg egy kis lednek világítania kell a tükörkapcsolóban, mikor megy a fűtés. Legalábbis a facelift előttieknél így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts