Omegatd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nem lehet hogy elment az olajnyomás? PUG 405-nél láttam olyat, hogy leszakadt a láncocska ami a szivattyút hajtotta, tulaj szerint az olajnyomás lámpa nem világított, és összeomlott a motor. semmilyen menthető része nem maradt.... turbó megégett, főtengely-vezértengely kuka, 2 dugó besült, hajtókarok rottyon... motorcsere után vettem észre, hogy nem világít a lámpa egyáltalán! :lol: Akkor én még jól jártam, nekem elment az olajnyomásom és csak a főtengelycsapágy adta meg magát...
ukslayer Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nem lehet hogy elment az olajnyomás? PUG 405-nél láttam olyat, hogy leszakadt a láncocska ami a szivattyút hajtotta, tulaj szerint az olajnyomás lámpa nem világított, és összeomlott a motor. semmilyen menthető része nem maradt.... turbó megégett, főtengely-vezértengely kuka, 2 dugó besült, hajtókarok rottyon... motorcsere után vettem észre, hogy nem világít a lámpa egyáltalán! :lol: Ez nem a C20NE leszármazottja?Mert annak pont az olajszivattyú volt a gyenge pontja.
kori Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Ez nem a C20NE leszármazottja?Mert annak pont az olajszivattyú volt a gyenge pontja. De az.
laci2486 Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a 2.0 dti és a 2.2 dti motorok között van-e eltérés a turbó és az adagoló között nekem 2.2-es van a 2.0 jó lehet rá.A válaszokat előre is köszi.
tgabika76 Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Ez nem a C20NE leszármazottja?Mert annak pont az olajszivattyú volt a gyenge pontja. Mégis más konstrukció lehet, mert a C20NE-n emlékeim szerint nem lánc hajtja az olajszivattyút...
kori Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Mégis más konstrukció lehet, mert a C20NE-n emlékeim szerint nem lánc hajtja az olajszivattyút... A láncos hajtás gondolom a Pug motorra vonatkozott. Csak rossz szövegre válaszolt a cartárs.
ukslayer Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Mégis más konstrukció lehet, mert a C20NE-n emlékeim szerint nem lánc hajtja az olajszivattyút... Nem lánc hajtja,de az olajszivattyú az egyetlen ismert gyenge pontja.Excenteres elven működik amúgy a szivattyúja.
ukslayer Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a 2.0 dti és a 2.2 dti motorok között van-e eltérés a turbó és az adagoló között nekem 2.2-es van a 2.0 jó lehet rá.A válaszokat előre is köszi. Három vagy négyféle adagolóval gyártották a kétezres motort,ha jól emlékszem az egyik megegyezik a 2,2-esével.A Bosch cikkszám utolsó három karakterének egyezni kell,különben az elektronika nem fog kommunikálni vele.A turbót passzolom.
gsizoli Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Szívok a kerékőrrel, 90-110 között szépen berázza az első futóművet - kormányt (nyári szett, gyári alu), a kerékőr elvileg gyári (legalábbis Vauxhall-os). Kipróbáltam egy másik nem gyári kerékőr garnitúrát is, na az is berázza (téli felni szett, gyári alu). Gyári csavarokkal mind a téli mind a nyári garnitúra hibátlan, nem ráz. Futómű rendben, ismerősnek szintén berázta a Vauxhall-os kerékőr. Létezik hogy a csavar eltérő súlyából, formájából, súlypontjából centírozatlansági probléma merül fel? Van valakinek ebben tapasztalata? Lopnak itt mindent úgyhogy kellene rá valami, de a kormány berázása nem hiányzik...
critical error Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 hali a 2.5 TD-be milyen teljesítményű akku kell? Ami télen is über király...
Omegatd Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 hali a 2.5 TD-be milyen teljesítményű akku kell? Ami télen is über király... Olyan, aminek amikor megnyalod a saruit, megcsípí a nyelvedet és 10mp-ig zsibbad...
skyrangr Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Olyan, aminek amikor megnyalod a saruit, megcsípí a nyelvedet és 10mp-ig zsibbad... Akkor két 9V-os elem is jó (avagy 4db 4,5V-os) ? Merthogy attól is már zsibbad rendesen! :lol: :D (Matávos sztori, akksi karbantartás volt a szünetmentes teremben (kb 30m2 akkumulátor), és a majom szerelő leejtette a villáskulcsot. az eredmény: égési sérülés a lábon, két akksi felrobbant, a villáskulcs viszont szublimált B) lehet hogyha megnyalja, nem csak zsibbad a nyelve!? :D :D :D )) Ja, azt kifelejtettem, hogy opcionálisan IFA akksi is használható, bár kicsit nehéz lecsukni a motorháztetőt (először), viszont jó gyorsan teker 24V-on az önindító (szintén először - és utoljára :D ) !!! :)
Gabo Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Akkor két 9V-os elem is jó (avagy 4db 4,5V-os) ? Merthogy attól is már zsibbad rendesen! :lol: :D (Matávos sztori, akksi karbantartás volt a szünetmentes teremben (kb 30m2 akkumulátor), és a majom szerelő leejtette a villáskulcsot. az eredmény: égési sérülés a lábon, két akksi felrobbant, a villáskulcs viszont szublimált B) lehet hogyha megnyalja, nem csak zsibbad a nyelve!? :D :D :D )) Ja, azt kifelejtettem, hogy opcionálisan IFA akksi is használható, bár kicsit nehéz lecsukni a motorháztetőt (először), viszont jó gyorsan teker 24V-on az önindító (szintén először - és utoljára :D ) !!! :) Az Omegánál nem próbáltam, de a nulla elektronikával szerelt Ascona vígan bírta a 24 voltot... 1 mp re indításkor :D mondjuk már járt a hengerfejes motor, mikor még lehetett hallani, hogy lepörög az önindító :P ;)
ukslayer Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Akkor két 9V-os elem is jó (avagy 4db 4,5V-os) ? Merthogy attól is már zsibbad rendesen! :lol: :D (Matávos sztori, akksi karbantartás volt a szünetmentes teremben (kb 30m2 akkumulátor), és a majom szerelő leejtette a villáskulcsot. az eredmény: égési sérülés a lábon, két akksi felrobbant, a villáskulcs viszont szublimált B) lehet hogyha megnyalja, nem csak zsibbad a nyelve!? :D :D :D )) Ja, azt kifelejtettem, hogy opcionálisan IFA akksi is használható, bár kicsit nehéz lecsukni a motorháztetőt (először), viszont jó gyorsan teker 24V-on az önindító (szintén először - és utoljára :P ) !!! :) Az IFA nem 24voltos,csak az inditómotorja,ezért van benne a párhuzamkapcsoló,ami az inditómotornak 24voltra köti a két akksit.De már szinte az összeset átalakitották 24-esre.Ennél nagyobb show az volt amikor haverom átalakitotta a trabit 12voltra,de ablaktörlőmotort nem tudott szerezni.Eszeveszett sebességgel törölt a 6voltos,egy ideig.............. :D
ukslayer Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 hali a 2.5 TD-be milyen teljesítményű akku kell? Ami télen is über király... 66-ost ir az autodata,de szerintem az édes kevés.Én 72-essel próbálkoznék,de létezik olyan akksi ami 72-es méretű és 90amperórát tud.Láttam már olyat aki a 100 amperórást belerakta,de nagy kinlódás volt.
kori Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Le kell mérni, mekkora fér be, és a legerősebbet venni :lol:
Zimm Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 66-ost ir az autodata,de szerintem az édes kevés.Én 72-essel próbálkoznék,de létezik olyan akksi ami 72-es méretű és 90amperórát tud.Láttam már olyat aki a 100 amperórást belerakta,de nagy kinlódás volt. Szia Szerintem azért a gyárijánál sokkal nagyobbat ne tegyél bele mivel a generátor és még más is az eredeti aksihoz van igazítva. üdv
kisp113 Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Szia Szerintem azért a gyárijánál sokkal nagyobbat ne tegyél bele mivel a generátor és még más is az eredeti aksihoz van igazítva. üdv Es az akksi szerinted fogyaszto????
MalterKoma Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 66-ost ir az autodata,de szerintem az édes kevés.Én 72-essel próbálkoznék,de létezik olyan akksi ami 72-es méretű és 90amperórát tud.Láttam már olyat aki a 100 amperórást belerakta,de nagy kinlódás volt. Simán belement a 100-as, nekem iss az volt....
Zimm Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Es az akksi szerinted fogyaszto???? igen fogyasztó is mivel töltést vesz fel . Vagy nem ? és nem is mindegy hogy hogyan és mennyit. Üdv
Gabo Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Es az akksi szerinted fogyaszto???? Ha full lemerül igen.. és akkor meghúzza a nyenyerátort, de azért ha annyira halott, be se indul :lol:...
Gabo Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 igen fogyasztó is mivel töltést vesz fel . Vagy nem ? és nem is mindegy hogy hogyan és mennyit. Üdv Azért annyira nem lehet vészes, egy 66Ah-s méretezésű akksi helyett egy 72-80 kürülit simán "elhajt", feltölt, minden halál nélkül... és amúgy egy gyári is megöli, ha az épp cellazárlatos
Zimm Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Azért annyira nem lehet vészes, egy 66Ah-s méretezésű akksi helyett egy 72-80 kürülit simán "elhajt", feltölt, minden halál nélkül... és amúgy egy gyári is megöli, ha az épp cellazárlatos Ez így van egyetértek. :lol: de én is a kirívóan nagy aksit nem tanácsolnám. Pl nekem most ment tönkre mert naponta 3-4 alkalommal indítottam el az autót és kb 1 km mentem vele . (Gyerekeket hozom - viszem a buszmegállóba ) Na ilyenkor nem képes töltődni még a gyári méretű aksi sem .
Gabo Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Ez így van egyetértek. :lol: de én is a kirívóan nagy aksit nem tanácsolnám. Pl nekem most ment tönkre mert naponta 3-4 alkalommal indítottam el az autót és kb 1 km mentem vele . (Gyerekeket hozom - viszem a buszmegállóba ) Na ilyenkor nem képes töltődni még a gyári méretű aksi sem . mivel én nem használom a verdámat otthon, faternak meg így 2 kocsija van, elég keveset fut... ő hetente max kéthetente akár használta akár nem, felteszi töltőre úgy egy napra, kis amperrel töltögetni...
Recommended Posts