kindy Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Köszi még egyszer az infókat! A szűrő mennyire van macerásan megközelíthető helyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Valaki rendelt már váltószoknyát a székesfehérvári Kiss Jánostól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kindy Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Valaki rendelt már váltószoknyát a székesfehérvári Kiss Jánostól? Én igen, nagyon szépen dolgozik teljesen gyári minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Én igen, nagyon szépen dolgozik teljesen gyári minőség. No, ennek örülök, mert a kérdésem előtt már megrendeltem a szettet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Valaki rendelt már váltószoknyát a székesfehérvári Kiss Jánostól? Róla van szó? Bátran merem ajánlani, és nem azért mert ő is calibraclubos ahogy én... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Róla van szó? Bátran merem ajánlani, és nem azért mert ő is calibraclubos ahogy én... :) Igen, róla. És köszönöm az infokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Én igen, nagyon szépen dolgozik teljesen gyári minőség. Ez remek, épp most készülök én iss. Fekete bőr, szürke cérnával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Ez remek, épp most készülök én iss. Fekete bőr, szürke cérnával... ISS :) epekedve várom hogy mi lesz ez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ISS :D epekedve várom hogy mi lesz ez :D Epekedve?? Micsoda mi lesz??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Ez remek, épp most készülök én iss. Fekete bőr, szürke cérnával... Na mivan kiskancsó?!? Nem jött be a festés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Epekedve?? Micsoda mi lesz??? :) Hogy mibe kerül a kormánybőrözés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Na mivan kiskancsó?!? Nem jött be a festés? "Valaki rendelt már váltószoknyát a székesfehérvári Kiss Jánostól? " A festés hibátlan. Eghhh... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Epekedve?? Micsoda mi lesz??? :) A bőrözésre is kiváncsi vagyok mert nekem is kell, de konrétan az ISS sztorira gondoltam amit nem mondtok el h mi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 A bőrözésre is kiváncsi vagyok mert nekem is kell, de konrétan az ISS sztorira gondoltam amit nem mondtok el h mi :) Van mennyiségi kedvezmény... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Van mennyiségi kedvezmény... :) áááá jövőhéten még lesz egy kis fék futómű javítás most arra megy el a keret. Majd utána :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 áááá jövőhéten még lesz egy kis fék futómű javítás most arra megy el a keret. Majd utána :) Nebassz, 2000 + posta vagy összefutunk eccercsak. De nem erőltetem, te tudod, én jövő 7en megyek érte. Meg érdekel az akksizsák iss, az enyém már odavan Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Korábban tárgyaltuk, hogy hidegben nehezen indul az MV6, nincs alapjárat, alacsony fordulatról felpörgetve torpan. Az is szóba került, hogy az ECU motorhőfok jeladóját érdemes lenne kicserélni. Megtörtént. Vettem egy gyári jeladót. Sajnos semmi sem változott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nebassz, 2000 + posta vagy összefutunk eccercsak. De nem erőltetem, te tudod, én jövő 7en megyek érte. Meg érdekel az akksizsák iss, az enyém már odavan Kormánybőrözésre gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Sziasztok egy ismerősöm vett egy adagolót (2.5td dizel omega) valaki tud ajánlani egy szervizt ahol betudják mérni a cucost , neki a.Köszi HDK fej hibás .Üdv Pety Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Korábban tárgyaltuk, hogy hidegben nehezen indul az MV6, nincs alapjárat, alacsony fordulatról felpörgetve torpan. Az is szóba került, hogy az ECU motorhőfok jeladóját érdemes lenne kicserélni. Megtörtént. Vettem egy gyári jeladót. Sajnos semmi sem változott. Mondjuk nálam a torpanás nem játszik, csak nehezen indul. Ma reggel +15°C volt a garázsban, állt már egy hete majdnem, és hibátlanul indult. Amikor +10°C alá esik, akkor már döcögős.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Tegnap kicseréltem a hátsó fékbetéteket is, mert 20e km alatt megette. Az érdekes, hogy nem szorulnak a dugattyúk. Néztem a szerelési könyvet, ahol írja, hogy a dugattyúkon lévő bevágásnak 20 fokos szöget kell bezárnia a nyereggel. Van egy leírás is, hogy kell megcsinálni hozzá a sablont. Meg is csináltam, de sztem el vannak írva a méretek, mert nem stimmelt a magasság. Azért beállítottam szemre. Remélem most már nem fogy el ilyen hamar a betétem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Tegnap kicseréltem a hátsó fékbetéteket is, mert 20e km alatt megette. Az érdekes, hogy nem szorulnak a dugattyúk. Néztem a szerelési könyvet, ahol írja, hogy a dugattyúkon lévő bevágásnak 20 fokos szöget kell bezárnia a nyereggel. Van egy leírás is, hogy kell megcsinálni hozzá a sablont. Meg is csináltam, de sztem el vannak írva a méretek, mert nem stimmelt a magasság. Azért beállítottam szemre. Remélem most már nem fogy el ilyen hamar a betétem. 20e? Hátul.. jaj... az első féktárcsa cserénél cseréltem hátsó betéteket, de még volt rajtuk anyag - ok nem sok, de lehet kibírták volna a következő első betéttel együtt... vagy átkötötted a kéziféket a tárcsára? :D Csak nehogy nagypolski effektus legyen :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 20e? Hátul.. jaj... az első féktárcsa cserénél cseréltem hátsó betéteket, de még volt rajtuk anyag - ok nem sok, de lehet kibírták volna a következő első betéttel együtt... vagy átkötötted a kéziféket a tárcsára? :D Csak nehogy nagypolski effektus legyen :) :D Én is ezen akadtam ki. Sztem 50-60e km-t simán ki kellett volna bírnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én is ezen akadtam ki. Sztem 50-60e km-t simán ki kellett volna bírnia. A "papírforma" azt mondja 2 első betétcsere 1 hátsó... és elvileg a 2. betétcserekor az első tárcsa is... elvileg... Tomi-t izé, Csabát kéne megkérdezni, hogy megvan-e még a kis noteszem a 2.2 Omegában, abban benne volt kb hány km alatt cseréltem elsőket, de hátsó az "tuti" volt akkor is. szal nem csere érett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Két hét mulva,ha jo,akkor az enyémet neked tudom adni én most licitáltam az ebayen egyre,de csak 6.án jár le a licit. A kazetta részét kiprobáltam,de nem veszi be. Nem hinném,hogy nagy baja van. Boldog Uj Évet Minden forumozónak. Köszi! és saccperkábé milyen összegre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts