Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ezt, hogy a francba nézted meg? És honnan jöttél rá, hogy 3-4 deci hiányzik? nekem is volt átlátszó szűrőm :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ha rám hallgatsz, kötsz rá biztosítást és felgyújtod. Akartam javasolni... Omegatd dízelén kívül még jó dízelt nem láttunk... :) :D :) Hehehe! Hiába kapott meg mindent mégis főtengelyes lett. Bár most újra jól dobog a szíve. Igaz a cimbik is megmondták, hogy jövőre karosszériamunka jön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 eladni mondjuk így nem tudod, De, adok érte 100-at, ha nem zőőőőőőőőd... ha megcsináltatod - és szerencséd van, hogy tényleg csak az adagoló kuka - akkor se lesz olcsó verda... A használt dízel átka... Sokba lesz, előbb írtam és az adagoló, csak az első... 11 évig volt olajkályhám - nem mondom, hogy soha többé - de sztem még vagy 20 évnek el kell telnie, hogy egyáltalán érdekelni kezdjen a dolog... Direkt csigázod a kedélyeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 izé.. sztem sky azzal, hogy van kompresszió, utalt a levegőre, ugyanis légüres teret nem lehet komprimálni - megteszi azt magától is :D :) Ha elmegy a kompresszió ekkora motorban, akkor az súlyos kopás eredménye. Ha nincs kompresszió, felejtős, mert ott másnak ISS nagyon véres a torka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 a szmájlik lemaradtak! :D Mármint a Te írásodból :) Na márc közepén elvileg hazavergődöm.. egy italozás? Helyes. A tiszteletedre szervezünk 1 talit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 nekem is volt átlátszó szűrőm :) :D 2.5TD-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Direkt csigázod a kedélyeket? jóvanna, bevallom egy MACK-ben elviselem a dízelt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 2.5TD-ben? 1,6D-ben.. az is dízel nem? :D hja hogy nem gyári volt.. hát istenem, épp az volt kéznél.. khm... vmi teherautóról "leesett" :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Akartam javasolni... Hehehe! Hiába kapott meg mindent mégis főtengelyes lett. Bár most újra jól dobog a szíve. Igaz a cimbik is megmondták, hogy jövőre karosszériamunka jön... JÖVŐŐŐREEE BAAZZMEEG??!!!! MILYEN JÖVŐŐŐREEE?!!! Addig elhagyod vmelyik gyereket csukott hátsó ajtónál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Helyes. A tiszteletedre szervezünk 1 talit... Azért annyira nem vok eleresztve, hogy talit szponzoráljak, :) - van lakáshitelem, teccik tudni :)... de pár fővel még elboldogulok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 JÖVŐŐŐREEE BAAZZMEEG??!!!! MILYEN JÖVŐŐŐREEE?!!! Addig elhagyod vmelyik gyereket csukott hátsó ajtónál.... neki idén a jövőre.. csak nem állította át a naptárat :D Nocsak, mik ki nem derülnek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Azért annyira nem vok eleresztve, hogy talit szponzoráljak, :) - van lakáshitelem, teccik tudni :)... de pár fővel még elboldogulok :D Csak semmi visszakozás! Mondjuk 25 fő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Csak semmi visszakozás! Mondjuk 25 fő??? Hát jó.. de én csak a szódát állom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 JÖVŐŐŐREEE BAAZZMEEG??!!!! MILYEN JÖVŐŐŐREEE?!!! Addig elhagyod vmelyik gyereket csukott hátsó ajtónál.... Igen jövőre, ha végre megtervezed a garázsom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Azért annyira nem vok eleresztve, hogy talit szponzoráljak, :) - van lakáshitelem, teccik tudni :)... de pár fővel még elboldogulok :D Te nagyon nagyon. Nálunk mindenki a részét fizeti, a többi meg batyus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Meg még levegő is kell, mindezek hiába vannak meg, az Androméda-ködben akkor se fog elindulni az autó. :) Bár ki tudja, amennyire tudom a naprendszeren kívülre még nem jutott el Opel-dízel. :D Gabo-nál a pont... Vákuumot hiába sűríted... Max ősanyag jön létre. Vagy plazma. Vagy ki tudja mi. De ahhoz a bajor dízelmotor még elég kevés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nocsak, mik ki nem derülnek... :D Mégis mi? Hogy a májteros félrebeszél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Igen jövőre, ha végre megtervezed a garázsom... Mindjárt belinkelem ide. Készen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Mindjárt belinkelem ide. Készen... Fel ISS építed? Igaz barát vagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Fel ISS építed? Igaz barát vagy... Hm, mire nem jó a barátság :D :) Nem mellékesen neke is meg kéne csinálni a garázst, terv engedély van, csak olcsó munkaerő nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Fel ISS építed? Igaz barát vagy... Peeeersze. Meg viszek sütit, páleszt minden nap a házigazdának. Ha megfelel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltan5130 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Sziasztok! Még nem (annyira) késő: BÚÉK minden Opelosnak! Igyekeztem végigolvasni amit csak lehetett...mégsem akartam rá. Nincs nagy helyismeretem, ezért kérdezem Tőletek. A XX. kerületben lakom, megbízható műhelyt keresek. Nem messze tőlem van a Cool-Mobil, "ránézésre" jónak tűnik. Számomra a megfelelő az jelenti, minőségi, lelkiismeretes munka, "mintha az enyémet javítanám" felfogás. Tudom, hogy van ilyen, mert eddig is ott szervizeltem, csak ők messze vannak, hogy "bármikor" el tudjak menni hozzájuk. Eddig is nagyon sok hasznos dolgot találtam ezeken az oldalakon, bár nem mutatok nagy aktivitást, rendszeresen olvasgatom a hozzászólásokat, amiből sokat tanulok. Még valami. Nem vagyok a "csináld magad" típus, ez nem az én területem, ezért keresek megbízható műhelyt. :D Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Sziasztok! Még nem (annyira) késő: BÚÉK minden Opelosnak! Igyekeztem végigolvasni amit csak lehetett...mégsem akartam rá. Nincs nagy helyismeretem, ezért kérdezem Tőletek. A XX. kerületben lakom, megbízható műhelyt keresek. Nem messze tőlem van a Cool-Mobil, "ránézésre" jónak tűnik. Számomra a megfelelő az jelenti, minőségi, lelkiismeretes munka, "mintha az enyémet javítanám" felfogás. Tudom, hogy van ilyen, mert eddig is ott szervizeltem, csak ők messze vannak, hogy "bármikor" el tudjak menni hozzájuk. Eddig is nagyon sok hasznos dolgot találtam ezeken az oldalakon, bár nem mutatok nagy aktivitást, rendszeresen olvasgatom a hozzászólásokat, amiből sokat tanulok. Még valami. Nem vagyok a "csináld magad" típus, ez nem az én területem, ezért keresek megbízható műhelyt. :D Köszönöm! Ők közel vannak, M5 tesco, méta utca fele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltan5130 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ők közel vannak, M5 tesco, méta utca fele. Ők tényleg közel vannak hozzám. Nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ők tényleg közel vannak hozzám. Nagyon köszönöm! Mondd h innen küldtek...aztán meg lépj be a klubba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts