Demó Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Hát tudod, én a fékben hiszek... nem vok fékbolond stb, de egy nyerget csak úgy gyalulni.. na mindegy...:lol: :lol: lehetőleg előttem száguldozz azért :D :D :) Volt már közöm pár fékhez és garantálom, hogy ez semmivel nem gyengébb, mint egy gyári, főleg nem mint egy agyonrohadt 20-éves beállt fos, mint amikkel már találkoztam. :D Ha olyan helyen kellett volna leszedni belőle, vagy annyit, hogy rizikósnak ítéltem volna meg, akkor nem csináltam volna meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Hát tudod, én a fékben hiszek... És a Mikulásban má' nem??!! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bögöly Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Üdv, Uraim! Úgy néz ki, sikerül talpra állítani a gépemet. Kénytelen vagyok venni 1 komplett motort, mert külön hengerfejet a világon nem kapok... Innentől lesz 3 db Z22XE blokkom, meg 1 db hengerfejem hozzájuk. Vicc, bár nem tudok igazán őszintén kacagni. A németek sem fizettek még egy petákot sem. Ígéretem van 1000 euro kártérítésről, de arról nincs, hogy ebből mikor látok pénzt. A régi hengerfej is náluk van, én meg csak reménykedek, hogy valaha visszakapom. Állítólag a miskolci egyetem fémipari tanszékén van egy figura, aki kihívásnak tekinti a ratyi hengerfejek újjávarázslását. Kipróbálnám, mit tud... Kérlek, drukkoljatok nekem! (már megint...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Üdv, Uraim! Úgy néz ki, sikerül talpra állítani a gépemet. Kénytelen vagyok venni 1 komplett motort, mert külön hengerfejet a világon nem kapok... Innentől lesz 3 db Z22XE blokkom, meg 1 db hengerfejem hozzájuk. Vicc, bár nem tudok igazán őszintén kacagni. A németek sem fizettek még egy petákot sem. Ígéretem van 1000 euro kártérítésről, de arról nincs, hogy ebből mikor látok pénzt. A régi hengerfej is náluk van, én meg csak reménykedek, hogy valaha visszakapom. Állítólag a miskolci egyetem fémipari tanszékén van egy figura, aki kihívásnak tekinti a ratyi hengerfejek újjávarázslását. Kipróbálnám, mit tud... Kérlek, drukkoljatok nekem! (már megint...) Hajrá!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Volt már közöm pár fékhez és garantálom, hogy ez semmivel nem gyengébb, mint egy gyári, főleg nem mint egy agyonrohadt 20-éves beállt fos, mint amikkel már találkoztam. :lol: Ha olyan helyen kellett volna leszedni belőle, vagy annyit, hogy rizikósnak ítéltem volna meg, akkor nem csináltam volna meg. :) Hát akkor már nem csak a fékben hanem a józan ítélőképességedben is bízom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 És a Mikulásban má' nem??!! :lol: :lol: :D először a Jézuska mondta, hogy nincs, majd a húsvéti nyuszi is, de nem hittem nekik, de ma reggel olvastam a Rise Fm-es oldalon, hogy nincs... háát kénytelen leszek elfogadni ezt a tényt :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Hát akkor már nem csak a fékben hanem a józan ítélőképességedben is bízom... :lol: Erről szerintem felesleges itt vitatkoznunk, Én tudom mit csinálok, ha nem tetszik és /vagy nem hiszed el, akkor ez a Te dolgod, nem akarlak semmiről meggyőzni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 józan ítélőképességedben is bízom... :lol: Hétvégente azért nehéz ezt kivitelezni :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Amúgy itt van pár kép erről a szétflexelt féknyerges fosról. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Teszkórájder :) Nem lehetne BÁRHOL MÁSHOL fotót csinálni ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Teszkórájder :D Nem lehetne BÁRHOL MÁSHOL fotót csinálni ? :lol: :lol: Ez volt "kéznél", ugyanis most volt frissen mosva, de már elkezdett sötétedni és az eső is elkezdett esni, így nem igazán volt időm és kedvem másik helyszínt keresni. :D Ha nem tetszik, kifotosoppolod. :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ez volt "kéznél", ugyanis most volt frissen mosva, de már elkezdett sötétedni és az eső is elkezdett esni, így nem igazán volt időm és kedvem másik helyszínt keresni. :lol: De hogy ez milyen szép mese.....annyira elérzékenyültem....hüpp-hüpp :lol: Ha nem tetszik, kifotosoppolod. :D :) :lol: Addig azért ne kelljen fél lábon állnod inkább :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Erről szerintem felesleges itt vitatkoznunk, Én tudom mit csinálok, ha nem tetszik és /vagy nem hiszed el, akkor ez a Te dolgod, nem akarlak semmiről meggyőzni. :) Ha vitatkozni akartam volna, akkor nem azt írom, amit írtam... :lol: Ezért írtam ezt, hogy bízok benned... ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ez volt "kéznél", ugyanis most volt frissen mosva, de már elkezdett sötétedni és az eső is elkezdett esni, így nem igazán volt időm és kedvem másik helyszínt keresni. :D Ha nem tetszik, kifotosoppolod. :D :lol: :lol: Jaj de érzékenyek vagyunk ma :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Jaj de érzékenyek vagyunk ma :lol: :) :lol: Még nem aklimatizálódott Omegásnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Még nem aklimatizálódott Omegásnak... Te figyu, most miért nem tudsz direktbe kérdezni? Miért kell új emberek nevén regisztrálnod, és kérdezni dolgokat? :D :) :D :D :D Már uncsi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Te figyu, most miért nem tudsz direktbe kérdezni? Miért kell új emberek nevén regisztrálnod, és kérdezni dolgokat? :D :) :D :D :D Már uncsi :lol: :lol: Mi uncsi? Miket írogatsz? Kinek a nevében, vagy mivan? Be vagy baxva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Mi uncsi? Miket írogatsz? Kinek a nevében, vagy mivan? Be vagy baxva? tudom hogy tudom... Vettél egy C omegát, és most kérdezel :D :lol: :lol: (CSak cikizlek, ismersz :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 tudom hogy tudom... Vettél egy C omegát, és most kérdezel :D :lol: :lol: (CSak cikizlek, ismersz :) ) Jóvanna! Most lebuktattál. Amúgy nem tetszik a faceliftes, olyat nem vennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Még nem aklimatizálódott Omegásnak... Nem kell félteni, megbírja ő :lol: Ő igen :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Üdv, Uraim! Úgy néz ki, sikerül talpra állítani a gépemet. Kénytelen vagyok venni 1 komplett motort, mert külön hengerfejet a világon nem kapok... Innentől lesz 3 db Z22XE blokkom, meg 1 db hengerfejem hozzájuk. Vicc, bár nem tudok igazán őszintén kacagni. A németek sem fizettek még egy petákot sem. Ígéretem van 1000 euro kártérítésről, de arról nincs, hogy ebből mikor látok pénzt. A régi hengerfej is náluk van, én meg csak reménykedek, hogy valaha visszakapom. Állítólag a miskolci egyetem fémipari tanszékén van egy figura, aki kihívásnak tekinti a ratyi hengerfejek újjávarázslását. Kipróbálnám, mit tud... Kérlek, drukkoljatok nekem! (már megint...) Én drukkolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanlacus1 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 sziasztok. én vettem egy 97es b omegát és olyat akarok kérdezni hogy olyat mitől tesz a kocsi hogy kisgázon egy egyet ránt vagy kihagy vagy nem tom minek nevezzem. ha lepadlozom megy mint a szél de alapjárat közelében leginkább 3.ba kap egyet egyet néha. meglép olyat is ha lepadlózom hogy kivillan a motor chek lámpa és a következő inditásig ég. de ezt sem mindig csak nagyon ritkán. nem tudom a két dolog összefügg e de ha valaki tudja mi lehet a baj jelezzen legyen szives. a kocsi ezekkel a problémákkal használhato de idegesit a dolog nehogy később valami nagyobb baja legyen. segítségeteket előre is köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 sziasztok. én vettem egy 97es b omegát és olyat akarok kérdezni hogy olyat mitől tesz a kocsi hogy kisgázon egy egyet ránt vagy kihagy vagy nem tom minek nevezzem. ha lepadlozom megy mint a szél de alapjárat közelében leginkább 3.ba kap egyet egyet néha. meglép olyat is ha lepadlózom hogy kivillan a motor chek lámpa és a következő inditásig ég. de ezt sem mindig csak nagyon ritkán. nem tudom a két dolog összefügg e de ha valaki tudja mi lehet a baj jelezzen legyen szives. a kocsi ezekkel a problémákkal használhato de idegesit a dolog nehogy később valami nagyobb baja legyen. segítségeteket előre is köszike tech2-vel kiolvastatod a hibát, meg leírod hogy milyen motor, és akkor esetleg tud vki segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanlacus1 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 tech2-vel kiolvastatod a hibát, meg leírod hogy milyen motor, és akkor esetleg tud vki segíteni. mi az a tech2??? ez a progi ami hibaolvaso? jah a motor 20i 16 szelep Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 mi az a tech2??? ez a progi ami hibaolvaso? jah a motor 20i 16 szelep nem, ez nem progi, ez egy készülék. jobb opelos műhelyek dolgoznak vele. valószínűsíthető hogy gyújtás körüli probléma lesz, ennek a motornak 'típushibája'. ha visszaolvasol, legalább egy marék hibát találsz erről (maszatos gyertya, repedt gyújtásmodul, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts