viev Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 gyerekek a roma az roma. 400ba megegyeztünk 300 at hozott :excl:) ez jó ,én nem romát irtam hanem cigán.yt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 ez jó ,én nem romát irtam hanem cigán.yt :excl: igen, túlbuzgó a forum-motor cenzúrázó funckiója :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
smbdude Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 igen, túlbuzgó a forum-motor cenzúrázó funckiója :excl: Cenzúra, mi? De miért is? Akkor a németet automatikusan dajcsra vagy svábra illene cserélni, a szlovákot tótra, az oroszt ruszkira, a horvátot krabótra, stb. Miért a kivételezés? Bocs az OFFért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 ez jó ,én nem romát irtam hanem cigán.yt :excl: Odaadtad 300-ért? Annyiért én ISS megvettem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Odaadtad 300-ért? Annyiért én ISS megvettem volna... És abból még alkudni is lehet? :( A hahu-s 600ehez képest a 300 elég durva ár lenne... Ha még nem ment el, akkor lenne egy ajánlatom. Csere? szőrért szőrt! :lol: Nem ennyire fullos Omega, X20XEV-el, kis fogyasztás, melósokat hordani meg nem probléma, plüsst könnyebb pucolni mint a bőrt! :lol: Na? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 És abból még alkudni is lehet? :( A hahu-s 600ehez képest a 300 elég durva ár lenne... Ha még nem ment el, akkor lenne egy ajánlatom. Csere? szőrért szőrt! :lol: Nem ennyire fullos Omega, X20XEV-el, kis fogyasztás, melósokat hordani meg nem probléma, plüsst könnyebb pucolni mint a bőrt! :lol: Na? :excl: Nocsak! Mégis csak kell farokhosszabítónak a 3 lityis? Gyorsan fordult az a bizonyos köpönyeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
viev Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Odaadtad 300-ért? Annyiért én ISS megvettem volna... persze hogy nem adtam oda. skyrangr, bocs de csere nem érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gsi86 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Sziasztok! Nincs valakinek B Omega magyar javítási könyve digitálisan?(meghúzási nyomatékok,stb. kellene főleg) Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, de csak egy halott linket találtam. Kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Sziasztok! Nincs valakinek B Omega magyar javítási könyve digitálisan?(meghúzási nyomatékok,stb. kellene főleg) Olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, de csak egy halott linket találtam. Kössz forum.omegaforever.info/muhely.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ej ha lenne pénzem... Mondjuk akkor visszavenném a 2.2-t Tomitól :excl: .... Tomitól már nem tudnád, mert nálam van... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nocsak! Mégis csak kell farokhosszabítónak a 3 lityis? Gyorsan fordult az a bizonyos köpönyeg... Kéne a francnak. Elcserélném, majd eladnám 300-ért. Az enyémet még annyiért se lehetne. :excl: Autóügyileg most amúgy is a 4WD felé nézegetek. Hosszú a tél, elkell az ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Kéne a francnak. Elcserélném, majd eladnám 300-ért. Az enyémet még annyiért se lehetne. :lol: :excl: :( :lol: :lol: TD ! Lemaradtam valamiről te miért írod azt hogy ISS ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Tomitól már nem tudnád, mert nálam van... :lol: :excl: Hm Tomi megunta? :(... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Hm Tomi megunta? :excl:... Nem mondanám, inkább, én akartam Omegát venni, Ő meg, átadta nekem, most meg van Neki egy C Vectra, 3.2-es :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nem mondanám, inkább, én akartam Omegát venni, Ő meg, átadta nekem, most meg van Neki egy C Vectra, 3.2-es :lol: És az átok beteljesült :excl: ... Mikor megvette, egy csomóan mondták neki, hogy úgyis nagyobb motor kell majd stb... Ő mondta, hogy áá dehogy.. és tessék :lol: :lol:.... Na mindegy... ha majd tellik rá, lehet visszaveszem :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nem mondanám, inkább, én akartam Omegát venni, Ő meg, átadta nekem, most meg van Neki egy C Vectra, 3.2-es :excl: Nem egy metálkék színű Pécsről vett darab? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 És az átok beteljesült :excl: ... Mikor megvette, egy csomóan mondták neki, hogy úgyis nagyobb motor kell majd stb... Ő mondta, hogy áá dehogy.. és tessék :lol: :lol:.... Na mindegy... ha majd tellik rá, lehet visszaveszem :lol: :( Csak ez a 3.2 nem automata.. :lol: A visszavételhez nekem is lesz beleszólásom :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nem egy metálkék színű Pécsről vett darab? Kéknek kék, de Kecskemétről... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Csak ez a 3.2 nem automata.. :( A visszavételhez nekem is lesz beleszólásom :lol: :lol: Hát valóban driftelni manuál jobb.. de elsőkerekes.. ahh.... De hosszútávú utakra... az automata a jobb :excl: Ha nem értesz egyet ezzel, akkor minek az exem?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 :excl: :( :lol: :lol: TD ! Lemaradtam valamiről te miért írod azt hogy ISS ? :lol: Nemcsak én írom, pl Malter ISS. Amúgy egy hosszú történet. Volt már MOTE, Omegaclubos tali, ahol tiszteletüket tették meghívásunkra és jó buli volt. Idén kicsit sok dolga volt mindenkinek, remélhetőleg jövőre tudunk hasonlót rendezni. Ott majd elmondom sör mellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 De hosszútávú utakra... az automata a jobb :excl: Ha nem értesz egyet ezzel, akkor minek az exem?... Szerintem meg városban jobb az autómata, főleg nagyfaluban, ahol sok a dugó. Hosszútávon, pályán tökmindegy, bebököm a tempomatot 160-ra és goooooo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Szerintem meg városban jobb az autómata, főleg nagyfaluban, ahol sok a dugó. Hosszútávon, pályán tökmindegy, bebököm a tempomatot 160-ra és goooooo... De ha vissza kell váltani, a tempomat ugrik manyuálnál... avtomatánál meg nem :excl: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Hát valóban driftelni manuál jobb.. de elsőkerekes.. ahh.... De hosszútávú utakra... az automata a jobb :excl: Ha nem értesz egyet ezzel, akkor minek az exem?... Mondtam én ilyet? :( Nekem fexik az automata... városban is jó, meg hosszú távon is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 elnezest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Szevasztok! Gyerekek most ertem haza, mire kijottunk a templombol tiszta feher volt minden. Kivancsi is voltam hogy mi is lesz. Neha egy picit villogott a TC lampa, de amugy meg kicsit provokalva sem tolta a segget. Teljes biztonsaggal lehet ezzel kozlekedni. Nem ertem a sok majom honnan szedte a nagy okossagat hogy "vegyel csak hatsokerkest, na de majd telen ne nekem sirja..." Akko ezt ne ide írjad, hanem a majmoknak mondd el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts