Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Odaadtad 300-ért? Annyiért én ISS megvettem volna...

És abból még alkudni is lehet? :(

A hahu-s 600ehez képest a 300 elég durva ár lenne...

Ha még nem ment el, akkor lenne egy ajánlatom.

Csere? szőrért szőrt! :lol:

Nem ennyire fullos Omega, X20XEV-el, kis fogyasztás, melósokat hordani meg nem probléma, plüsst könnyebb pucolni mint a bőrt! :lol:

Na? :excl:

Megosztás:

És abból még alkudni is lehet? :(

A hahu-s 600ehez képest a 300 elég durva ár lenne...

Ha még nem ment el, akkor lenne egy ajánlatom.

Csere? szőrért szőrt! :lol:

Nem ennyire fullos Omega, X20XEV-el, kis fogyasztás, melósokat hordani meg nem probléma, plüsst könnyebb pucolni mint a bőrt! :lol:

Na? :excl:

Nocsak! Mégis csak kell farokhosszabítónak a 3 lityis? Gyorsan fordult az a bizonyos köpönyeg...

Megosztás:

Nocsak! Mégis csak kell farokhosszabítónak a 3 lityis? Gyorsan fordult az a bizonyos köpönyeg...

Kéne a francnak. Elcserélném, majd eladnám 300-ért. Az enyémet még annyiért se lehetne. :excl:

Autóügyileg most amúgy is a 4WD felé nézegetek. Hosszú a tél, elkell az ilyesmi.

Megosztás:

Nem mondanám, inkább, én akartam Omegát venni, Ő meg, átadta nekem, most meg van Neki egy C Vectra, 3.2-es :lol:

És az átok beteljesült :excl: ... Mikor megvette, egy csomóan mondták neki, hogy úgyis nagyobb motor kell majd stb... Ő mondta, hogy áá dehogy.. és tessék :lol: :lol:....

Na mindegy... ha majd tellik rá, lehet visszaveszem :lol: :(

Megosztás:

És az átok beteljesült :excl: ... Mikor megvette, egy csomóan mondták neki, hogy úgyis nagyobb motor kell majd stb... Ő mondta, hogy áá dehogy.. és tessék :lol: :lol:....

Na mindegy... ha majd tellik rá, lehet visszaveszem :lol: :(

Csak ez a 3.2 nem automata.. :lol:

A visszavételhez nekem is lesz beleszólásom :D :o

Megosztás:

Csak ez a 3.2 nem automata.. :(

A visszavételhez nekem is lesz beleszólásom :lol: :lol:

Hát valóban driftelni manuál jobb.. de elsőkerekes.. ahh....

De hosszútávú utakra... az automata a jobb :excl: Ha nem értesz egyet ezzel, akkor minek az exem?...

Megosztás:

:excl: :( :lol: :lol:

TD ! Lemaradtam valamiről te miért írod azt hogy ISS ? :lol:

Nemcsak én írom, pl Malter ISS. Amúgy egy hosszú történet. Volt már MOTE, Omegaclubos tali, ahol tiszteletüket tették meghívásunkra és jó buli volt. Idén kicsit sok dolga volt mindenkinek, remélhetőleg jövőre tudunk hasonlót rendezni. Ott majd elmondom sör mellett...

Megosztás:

Szevasztok!

Gyerekek most ertem haza, mire kijottunk a templombol tiszta feher volt minden. Kivancsi is voltam hogy mi is lesz.

Neha egy picit villogott a TC lampa, de amugy meg kicsit provokalva sem tolta a segget. Teljes biztonsaggal lehet

ezzel kozlekedni. Nem ertem a sok majom honnan szedte a nagy okossagat hogy "vegyel csak hatsokerkest, na de majd telen

ne nekem sirja..."

Akko ezt ne ide írjad, hanem a majmoknak mondd el....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.