Gelko Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 tudjuk, értjük, hisszük :excl: Pista, kabbe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Pista, kabbe :lol: Én drukkolok a partoldalról :lol: Szólj majd, ha meg kell tolni a kocsit :excl: :( ui: amúgy meg a pezsgő beszerzésére koncentrálj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Én drukkolok a partoldalról :lol: Szólj majd, ha meg kell tolni a kocsit :excl: :( ui: amúgy meg a pezsgő beszerzésére koncentrálj :lol: Tolni még nem kell, inkább otthagyom :lol: Beindulni meg amúgy is beindul csak utána pöfög röfög amíg ki nem tisztul :lol: Hétvégét beszéltünk meg, addig a felniket sem hozom el. Koncentrálj szombatra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 "... kár hogy tényleg nem tudtok olvasni :lol: :( :lol: ... Ezt én kikérem magamnak :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Hétvégét beszéltünk meg, addig a felniket sem hozom el. Koncentrálj szombatra...... Pont ezért szóltam már most :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 ..... :excl: :( :lol: :lol: ui: brútusz vagy adatkábel pl :o Van az is, de valami megszállta a telefonom és nem hajlandó kommunikálni vele. Eddig tudta mint meghajtó kezelni, most pedig mindenáron valami programot akarna telepíteni, így hagytam a fenébe inkább. :lol: Majd ma megpróbáljuk megoldani valahogy, de fontosabb a kuplungcsere. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Fordítva volt berakva a kuplungtárcsa. :( :lol: :lol: De szeretem ezeket a profi szerelőket... :lol: A kettőstömegű lendkerék sincs már a helyzet magaslatán, így tényleg időszerű volt a csere. Még nincs kész a kuplungom, így ráérős időmben csináltam az Omegába egy váltóútrövidítést, elég jó lett. :lol: :o :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Fordítva volt berakva a kuplungtárcsa. :( :lol: :lol: De szeretem ezeket a profi szerelőket... :o A kettőstömegű lendkerék sincs már a helyzet magaslatán, így tényleg időszerű volt a csere. Még nincs kész a kuplungom, így ráérős időmben csináltam az Omegába egy váltóútrövidítést, elég jó lett. :lol: :D :excl: Végülis rá van írva lób***ó betűkkel hogy GETRIEBESEITE. Váltóútrövidítésen mit értessz?Lendkereket levetted vagy nem?Ha igen új csavart raktál vagy a régi torxos ment vissza? Én cumiztam az újjal mert a torxos megszűnt és a hatlapfejűt adnak, Nekem nem sikerült visszaraknom a hatlapfejűt, mert nem fért el a crova fej.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Végülis rá van írva lób***ó betűkkel hogy GETRIEBESEITE. Váltóútrövidítésen mit értessz?Lendkereket levetted vagy nem?Ha igen új csavart raktál vagy a régi torxos ment vissza? Én cumiztam az újjal mert a torxos megszűnt és a hatlapfejűt adnak, Nekem nem sikerült visszaraknom a hatlapfejűt, mert nem fért el a crova fej.. :excl: Én is csak pislogtam, amikor ránéztem a még összeszerelt kuplungra és kívül az állt a tárcsán, hogy Flywheel side. :( :lol: Váltóútrövidítésen azt értem, hogy megváltoztattam az áttételt a váltókaron, így kisebbet kell mozdítani a karon, hogy bevegye a sebességeket. Lent van a lendkerék, szépen lejöttek a csavarok, ezekkel vissza is fogom tudni még rakni. Mondjuk lehet inkább nézek imbuszcsavarokat hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Képet, képet, képet! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Én is csak pislogtam, amikor ránéztem a még összeszerelt kuplungra és kívül az állt a tárcsán, hogy Flywheel side. :excl: :lol: Váltóútrövidítésen azt értem, hogy megváltoztattam az áttételt a váltókaron, így kisebbet kell mozdítani a karon, hogy bevegye a sebességeket. Lent van a lendkerék, szépen lejöttek a csavarok, ezekkel vissza is fogom tudni még rakni. Mondjuk lehet inkább nézek imbuszcsavarokat hozzá. Hm, makulátlan verda.... Félre ne értsd, nem cikizni akarom, arra megvan a kolléga... csak akkor milyen a többi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Képet, képet, képet! :lol: Majd lesz, de sokmindent nem lehet látni, csak hogy hegesztettem. :lol: Hm, makulátlan verda.... Félre ne értsd, nem cikizni akarom, arra megvan a kolléga... csak akkor milyen a többi :( Ez csakis a tehetséges szerelőket minősíti, ez már a 3., vagy 4. kuplung, amit úgy szedek szét, hogy fordítva volt benne a tárcsa. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Majd lesz, de sokmindent nem lehet látni, csak hogy hegesztettem. :excl: Majd akkor ha ott leszünk 10én :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Majd akkor ha ott leszünk 10én :excl: Az könnyen megeshet, mert nincs nálam fényképezőgép, a telefonom meg le van merülve. :( :lol: De nem nagy dolog, behegesztettem egy darab vasat a gömb és az alsó persely közé, hogy nagyobb legyen a távolság és ezáltal az áttétel is. Ugyanúgy, mint a BMW-nél, csak itt sokkal macerásabb szétszedni az egészet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 De a mecsboxban legalább nincs olajkályha :( Sajnos van, az tényleg olajkályha, ez viszont dízelmozdony... haj, itt a dízelre azt mondják, hogy olyan mint melegnek lenni... társadalmilag elfogadott, de még mindig ciki. plusz a dízel nem bírja annyira a hideget. talán emiatt nem terjed(t) el itt annyira (pedig erőlködtek vele, kormány is támogatta, még az E85 előtt), nincs is a használt-kínálatban nagyon, nomeg nem is értenek hozzá a szakik (pl adagolós az itt sztem abszolút kuriózum). amúgy meg kvázi érdektelen hogy milyen motor van a vasban. az utakon itt a legtöbb helyen 80 a max, 110 a pályán. minek nagyobb ménes, ha nincs kifutó? (nem is említem az utak mellé telepített trafipax hegyeket, a 4000Sek-es (120e ft) helyszíni bírságot, jogosítványbevonásosdit, stb.) nameg a 3literesre akkora itt az adó, hogy a fenntartási költségéből kereken kijön két 2 literes fenntartása... Itt meg nem ciki. És én itt élek... Ha lecserélem, vagy bővül a flotta, akkor is a legkisebb motoros lesz. pénisz-hosszabbítónak fölösleges. :excl: Farokhosszabítónak mást tesznek egyesek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Ezt most mire alapozod? Én nem látok rajta semmi kirívót :excl: Ugye ezt viccnek szántad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Szerintem látnok :excl: vagy javasasszony. Neked mi bajod? Ez elég köcsög beszólás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Meg talan lehet hogy veletlenul maradtak le a belso kepek... Sosem volt MV6. /ha meg arrol a linkrol beszelunk :excl:/ Hát, ha 3 literes motor van benne, akkor annak kellene lennie, de mivel rommá lett törve szarokkal pótolták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 ne hidd el a 11,5 fogyit.nekem is 3.0 van és városban használom.15-16 litert iszik a drága.országúton 8-9-10 l attól függ hogy nyomod.ez 4 személyel + cuccos. Pedig ki lehet hozni tempós vezetéssel is korrekt fogyasztást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 ebből a három képből honnan szűröd le az autó állapotát? Ha értenél hozzá, le tudnád szűrni. Nos ezek után a nem csodálkozom a 16 literes fogysztásodon. Ha neked az a jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Csak kíváncsiságból kérdeztem. Sejtettem a 16-ot, hiszen most egy 2 literes benzinessel járok 14-15-tel városban. :excl: Mondtam én, hogy erős lesz neked. Nekem is van 2 literes, ha kitaposom a belét, akkor sem tudom 9-10 fölé vinni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 A 9.5 nagyon kivalo. (manualis??) Minek ide lambda csere, nem fogyasztasban kell lenyomni a swifteket meg a dizeleket :excl: Na tessék, lehet jó fogyit produkálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Akkor én hazug vagyok??!! Vagy csak el kéne olvasni, mit írtam.... Naná, hogy az vagy! Nem létod, hogy itt mindenki helikopter... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Miért hazudna ? :excl: c20xe gsivel is eljárnak 7.5el megy 8.0val, csak ne ülj be ilyen emberhez mert elmegy az életkedved mindentől :( Nanana! Azért Demo nem olyan pedál alatt a tojás típus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Te most basztatsz vagy diszlexiás vagy? Olvasd el negyedszerre iss, mit írtam!! Nem, csak élveszi a hangulatkeltést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts