Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ha már úgyis az Omega kupékról esett szó, mit szóltok ehhez, szegről végről ez is Omega-rokon, legalábbis Holden Monaro alapokon nyugszik, Corvette motorja van, és balkormányos :lol: : Bitter CD2 Adatok: -V8, 5970ccm -400LE@5200rpm -546Nm@4600rpm Hossz x szélesség x magasság: 4900mm x 1893mm x 1397mm Picit súlyos ugyan a maga 1720kilójával, de a 245/45 R19-es kerekek azért imponálóak... Az autó szériaközeli állapotban van, még idén ősszel gyártásba kerülhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hát nem tudom... Az egész autó olyan olaszos :lol: Nekem inkább a Monaro Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Pedig a Bitter csinált már egy kupét 1973-1979 között, akkor Diplomat (ill. később Senator) alapokon és szintén V8-assal, igaz még csak 210LE-vel. Ez szebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Sajnálom, de nekem ez sem esetem. Tudom, hogy ritka, drága sportos stb, de valahogy mégse :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ejjmá, milyen válogatós vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Sajnálom, de nekem ez sem esetem. Tudom, hogy ritka, drága sportos stb, de valahogy mégse :roll: Dettó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 De mér? Belül tiszta Opel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 De mér? Belül tiszta Opel... :D Hát tudod Drusza... nekem fontos, hogy kívülről is tetszen az autóm. (Pedig ha benne ülök nem látom :lol: :lol:) De akkor is fontos számomra... Ezek meg nem tetszenek. (Izlések és izléstelenségek.. vagy pofonok vagy mi.. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Dettó :lol: Nekem sem jön be. Szerintem egyikünk sem az a kifejezett sportkocsi rajongó. Ezért vagyunk senator/omega tulajdonosok. De ha már itt tartunk, szerintem egy Monza sokkal szebb, és még opelesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 De ha már itt tartunk, szerintem egy Monza sokkal szebb, és még opelesebb. :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Nekem sem jön be. Szerintem egyikünk sem az a kifejezett sportkocsi rajongó. Ezért vagyunk senator/omega tulajdonosok. De ha már itt tartunk, szerintem egy Monza sokkal szebb, és még opelesebb. A Monza nekem is tetszik. Meg az A Manta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 A Monza nekem is tetszik. Meg az A Manta :lol: Egyetértek, Monza és Manta A rulez! Mondjuk nekem a régebbi Bitter CD is bejön, ha másért nem akkor azért, mert végülis exkluzív sportkocsi, keveset gyártottak belőle és Opel az alapja, úgyhogy rossz nem lehet. :D Az újabbik Bitter CD2 annyira nekem se jön be, csak nem értettem hogy az előbb volt itt a vágyak netovábbja egy kupé Holden Monaro alapokon, balkormányosban meg Corvette motorral, és mikor valaki megcsinálja, akkor meg nemjó. :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Itt a lényeg az volt, hogy az említett gyári coupe Holden Monaro viszonylag kis átalakítással pont úgy néz ki mint egy B Omi coupe amit sosem gyártottak, mégis átalakításmentes, ahogy azt megtervezték. És semmi kerek olaszos hátsó lámpák. Érthető voltam??? :oops: Szerintem is tök jó és érdekes lenne. (Csak azt nem értem minek kéne balra, az utas oldalára átszerelni a kormányt... :roll: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Könyörgöm az anyóst ne emlegessétek már olyan sokszor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Bocsesz... javítva... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Könyörgöm az anyóst ne emlegessétek már olyan sokszor :D Pedig akkor jó az anyós, ha porhanyós... :roll: :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Tegnap kiírta a BC hogy bremsbelag :arrow: vagyis elkoptak az első fékbetéteim, és cserélni kell a tárcsával együtt. Nem tud vki kb a gyári árában vmi erősebb elsőtársát és betétet? Pl Ate és tsai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 én Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Vmi közelebbit? Hol mi mennyi :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Vmi közelebbit? Hol mi mennyi :?: pü ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 ilyen volt:http://img.tar.hu/korimv6/size2/11870267.jpg ilyen lett: Sztem megért két rugót, hogy nem sárgállik az index :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Meg, biza! Hol vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 www.patacsi.hu a kettő kb 1600 ft de kell venni hozzá sárga égőt ami kb 200/db. bár még égőt nem vettem. de ha kell előtte telefonálj nekik, mert nincs raktáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts