tgabika76 Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 2.0i 8v Jah, hát ott temérdek hely van... Korinak 3.0 V6 van, ott "kicsit" nehezebb hozzáférni a kormányműhöz...
kori Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Jah, hát ott temérdek hely van... Korinak 3.0 V6 van, ott "kicsit" nehezebb hozzáférni a kormányműhöz... Igen a 8V-ben szinte gyerekjáték kicserélni. A V6-nál útban van a kipufogócsonk. Ezért nem lehet oldalra elmozdítani a kormányművet, csak felfelé. Ott pedig útban van a fékmunkahenger a rásegítővel, és a klíma csövei.
skyrangr Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Igen a 8V-ben szinte gyerekjáték kicserélni. A V6-nál útban van a kipufogócsonk. Ezért nem lehet oldalra elmozdítani a kormányművet, csak felfelé. Ott pedig útban van a fékmunkahenger a rásegítővel, és a klíma csövei. Ja, megnéztem én is. Valóban szívás. Vetté' volna kisebb motorost! :o Nem egyszerűbb mégis a kipufogó sort lebontani, mint az egész fékrendszert?
kisp113 Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 'Tőccs' rá, azt jóvan :o Hetvegen feltoltottem maxig. Ugyanugy ugat tovabb...
kori Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 Ja, megnéztem én is. Valóban szívás. Vetté' volna kisebb motorost! :D Nem egyszerűbb mégis a kipufogó sort lebontani, mint az egész fékrendszert? Sajnos nem lehet hozzáférni a leömlő csvarjaihoz, csak ha leszedem a HF-et vagy kiszedem a motort :o Mondjuk nem lenne rossz leszedni a balos leömlőt, mert van rajta két repedés, és hidegen már van egy is hangja.
skyrangr Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Sajnos nem lehet hozzáférni a leömlő csvarjaihoz, csak ha leszedem a HF-et vagy kiszedem a motort :o Mondjuk nem lenne rossz leszedni a balos leömlőt, mert van rajta két repedés, és hidegen már van egy is hangja. Ember, ez tényleg jó nagy szívás... Ezek szerint a V6 is úgy készült, hogy a készreszerelt hajtásláncra rárakták a kész karosszériát... Jó ez, csak javítani nem lehet. Más... Kicseréltem a halott ABS jeladókat, el is múlt az ABS-hibajelzés. Egészen addig, amíg nem mozog az autó. Amint mozdul, előre vagy hátra, kigyullad a lámpics, és nincs ABS. Szenzorok tehát valószínűsíthetően jók, mert eddig non-stop világított a lámpa, most meg az ellenőrzés után elalszik, és csak mozgás hatására világít... Ötlet?
FPepe Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Ember, ez tényleg jó nagy szívás... Ezek szerint a V6 is úgy készült, hogy a készreszerelt hajtásláncra rárakták a kész karosszériát... Jó ez, csak javítani nem lehet. Más... Kicseréltem a halott ABS jeladókat, el is múlt az ABS-hibajelzés. Egészen addig, amíg nem mozog az autó. Amint mozdul, előre vagy hátra, kigyullad a lámpics, és nincs ABS. Szenzorok tehát valószínűsíthetően jók, mert eddig non-stop világított a lámpa, most meg az ellenőrzés után elalszik, és csak mozgás hatására világít... Ötlet? Nézd meg az ABS-vezérlő tetején a nagy, sokpólusú csatit. Olyat láttam már, hogy abban állt a víz, és hol működött, hol nem, ráadásul elkorrodált egy érintkezőt, ami miatt nem volt sebességkijelzés és kormányrásegítés..
ntr Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Ötlet? Rá kéne dobni egy TECH2-t hogy a vezérlő elektronika mit mond.
Eriic Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Sziasztok :o Neki kezdtem a kormánymű alján a szimering cserének de, ami jön ki a kormányműből bordázott tengely, és azon van egy kar , aminek a végén van az összekötő rúd , nah , ez sehogy nem jön le a tengelyről, gondolom kúpos, A tengely végén van kiképzés csapágylehúzónak, ami van is de az is csak lefordul róla, ugy hogy most tanáncstalan vagyok hogy mivel szedjem le, esetleg melegítéssel vagy hogy ? vmi jó ötlet van megköszönöm :D Köszi előre is Erik
skyrangr Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Sziasztok :o Neki kezdtem a kormánymű alján a szimering cserének de, ami jön ki a kormányműből bordázott tengely, és azon van egy kar , aminek a végén van az összekötő rúd , nah , ez sehogy nem jön le a tengelyről, gondolom kúpos, A tengely végén van kiképzés csapágylehúzónak, ami van is de az is csak lefordul róla, ugy hogy most tanáncstalan vagyok hogy mivel szedjem le, esetleg melegítéssel vagy hogy ? vmi jó ötlet van megköszönöm :D Köszi előre is Erik Egy gömbfej-kinyomóval korrektül megoldható a dolog. Ilyenre gondoltam: http://www.lincos.eu/components/com_virtue...346cbbbc095.jpg
Eriic Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Egy gömbfej-kinyomóval korrektül megoldható a dolog. Ilyenre gondoltam: http://www.lincos.eu/components/com_virtue...346cbbbc095.jpg Az a baj , hogy ez nem férne hozzá sztem :S meg sajna ilyenünk nincs is :S csak kisebb kaliberű De azért köszönöm
kori Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Egy gömbfej-kinyomóval korrektül megoldható a dolog. Ilyenre gondoltam: http://www.lincos.eu/components/com_virtue...346cbbbc095.jpg Én most vettem innen egyet, miután szétvertem a kormányműem :o
skyrangr Elküldve November5, 2010 Elküldve November5, 2010 Az a baj , hogy ez nem férne hozzá sztem :S meg sajna ilyenünk nincs is :S csak kisebb kaliberű De azért köszönöm Ha ez pont nem is férne hozzá, de ilyen rendszerű cuccal szétszedhető. Ahogy Kori is írja, enélkül csak szétverni lehet.
Omegatd Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Tudna-e valaki segíteni, nekem bontási igazolást intézni?
kori Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Tudna-e valaki segíteni, nekem bontási igazolást intézni? Kell keresni egy hajléktalant, és a nevére megvenni. Kb 5-8e-ért szokott menni egy ilyen adásvételi.
Omegatd Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Kell keresni egy hajléktalant, és a nevére megvenni. Kb 5-8e-ért szokott menni egy ilyen adásvételi. Az most nem jó...
kori Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 MalterKoma, válság van? Eladod a hengerfejet a verdáról? :excl:
MalterKoma Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 MalterKoma, válság van? Eladod a hengerfejet a verdáról? :excl: Volt egy tartalékba mindenből, hátha kell a szétszedésnél. De nem kellett... A vezérlésbe meg télleg annyi van. Meg válság iss télleg van... :(
Omegatd Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Volt egy tartalékba mindenből, hátha kell a szétszedésnél. De nem kellett... A vezérlésbe meg télleg annyi van. Meg válság iss télleg van... :excl: Inkább adná el a vasat, megvenném tőle 2 kilóban...
MalterKoma Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Inkább adná el a vasat, megvenném tőle 2 kilóban... Nagyon gavallér ajánlat...
Gabo Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Neszójjábe! Amúgy üdv újra a fedélzeten! Jól eltűntél... Má hogyne szónék be :lol: Hát elfoglalt vagyok, és vhogy a fórumozás elmaradt... Hja és tényleg rossz hír, hogy nincs még kész a verda... De halaggyá vele.. jövő nyáron hazamegyek, oszt megnézem! :excl: :(
MalterKoma Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Má hogyne szónék be :lol: Hát elfoglalt vagyok, és vhogy a fórumozás elmaradt... Hja és tényleg rossz hír, hogy nincs még kész a verda... De halaggyá vele.. jövő nyáron hazamegyek, oszt megnézem! :excl: :( Addigra csak üzemképes lesz.... :lol:
Demó Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Nem tud valaki eladó MV6 Omegát? :excl: Használtautón most nem sok van, amiben látok fantáziát. Saját részre keresek egyet, lehetőleg kombit, de nem kell mindenképpen annak lennie. Előnyben részesíteném a kéziváltós verziót, de azok túl ritkák, így nem feltétlenül kritérium az sem. :( 2,5 is szóba jöhet, de csak kéziváltós.
kori Elküldve November13, 2010 Elküldve November13, 2010 Nem tud valaki eladó MV6 Omegát? :excl: Használtautón most nem sok van, amiben látok fantáziát. Saját részre keresek egyet, lehetőleg kombit, de nem kell mindenképpen annak lennie. Előnyben részesíteném a kéziváltós verziót, de azok túl ritkák, így nem feltétlenül kritérium az sem. :( 2,5 is szóba jöhet, de csak kéziváltós. Nekem ez a kettő tetszik: Caravan Limo
Recommended Posts