Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Rácsot még nekem is kell vennem a lökösbe :( Csak az nem tudom hogy hol, az hittem az OBI, BauMaxx meg ilyen helyek sokkal olcsobbak! A Homasítában 3500 Ft a 100x20-as a színezett meg egy 1000-el több! Ez elég korrektnek tünik akkor!

Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat!

Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat!

Elküldve

Mindenesetre legalább valaki szervez valamit. ha semmi reakció nem lesz, akkor úgyis botrány fog kirobbanni előbb utóbb. Én már 2 hete eldöntöttem hogy leszokok a MIL-ról. Elegem lett. pedig a MOL capuccínót szeretem. :oops: :oops: :oops: Pedig azt sem kéne, mert igénytelem minden automata....

Elküldve

Bocs, Flowa, nem az üzleted akarom rontani, de ha több embernek kell rács, próbáljátok meg [url=http://www.perfag.adatpark.hu/hun/index_hu.htm]itt (expandált lemeznek hívják)! Csak táblában adják, és pár hónapja nem is volt raktáron, de készségesen felajánlották, hogy megfelelő mennyiségű rendelés esetén, a németországi gyárból leszállítják. :?

Mindenesetre a - ha jól emléxem, 1m x 2m-es - tábláért jó az a tizenpárezer Forintos ár, amit mondtak.

Elküldve

Hamár Ozzyk, akkor az én kedvenceim :lol:

Senator, Maloo R8, és egy Clubsport R8 :D

Senator800.jpg

Maloor.jpg

(Asszem a 285 KW az meglehetősen elegendő :lol: )

HSV1.jpg

Elküldve

Megmondom a frankót, hogy mit kellene csinálni:

- keríteni egy lestrapált Monarót

- visszalakítani balkormányosra

- beletenni egy Corvette motort

- orrát visszaalakítani B Omira

...és már készen is lenne az Omega coupé! :lol: :D :lol:

Elküldve
...- visszalakítani balkormányosra... :lol: :D :lol:

:shock: :shock: :shock: Normááális vagy???? :shock: :shock:

:wink:

Elküldve

Én inkább Flowáwal értek egyet, csak azt nem értem, hogy miért visszaalakítani kell balkormányosra? Volt ilyen balkormányosban?

Elküldve
...miért visszaalakítani kell balkormányosra? Volt ilyen balkormányosban?

Hogyne. B Omegának hívják. A Monaro alapja ugyanis a B Omega. (Még a külső vonalvezetésén is látni.) Kétlem, hogy az osszik túl sokat alakítottak volna a kormányművén, ergo az Omega-származék Holdenek vélhetőleg a Vauxhall Omegákkal azonosak műszakilag.

Elküldve

Nem. A B Omega balkormányos. A visszaalakítást úgy értettem, hogy a B Omegát veszem kiindulási alapnak.

Elméletben meg lehet csinálni LHD-ra a Monarot. De jó is lenne. :lol:

Elküldve
hüje angolok, angol hüjék,

enyveskezű használtautónepperek! :D

:?: :?:

A kislányom pont annyira angol amennyire magyar. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.