kori Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ez mennyivel jobb mi ? ^_^ http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_cd-3924560 A piros/bordó sokkal bizalomgerjesztőbb volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Erre varjál gombot Pista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Kicsit túloz az eladó "valóban minden van benne" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Erre varjál gombot Pista :D Kell neki egy polír oszt viszlát ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Erre varjál gombot Pista :D Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden ^_^ Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden :D Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák? Azért ennyire ne kukacoskodjunk ^_^ 2 év műszakival ennyiért jó ez...vedd meg én meg megveszem a rekordodat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Azért ennyire ne kukacoskodjunk ^_^ 2 év műszakival ennyiért jó ez...vedd meg én meg megveszem a rekordodat :P Válság van. Nem cserélgetünk autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Tiszteletem cartársak! Érdekelne a gáz mint hajtóanyag .Mit kell és mennyiért venni ,hogy gázos legyen?Ha valaki csinált már ilyet az leírhatná részletesen. Köszi előre is:csiziktomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robben Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Üdv Mindenkinek! Egy frissen belépett tag vagyok gyöngyösről.Megköszönném a segítségeteket, ha tudnátok egy dologban információt nyújtani, hátha előfordult, vagy már hallottatok valakinek ilyen problémájáról. 96-os, 2,5td kombi omegáról lenne szó. Az autó hidegen pöccre indul, de ha bemelegszik és ráadom a gyújtást, akkor az üzemanyagszívattyú, és az izzítás nem működik, és ezáltal hosszabb ideig kell tekertetni, hogy beinduljon.Ez a jelenség egyik napról a másikra történt. A hasznos infókat előre is megköszönöm, és bánom, hogy csak most találtam erre a fórumra, mert igen sok jó dologról lehet beszélgetni. Üdv Robben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Tiszteletem cartársak! Érdekelne a gáz mint hajtóanyag .Mit kell és mennyiért venni ,hogy gázos legyen?Ha valaki csinált már ilyet az leírhatná részletesen. Köszi előre is:csiziktomi Gázos topic :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Gázos topic :D Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Üdv Mindenkinek! :D Egy frissen belépett tag vagyok gyöngyösről.Megköszönném a segítségeteket, ha tudnátok egy dologban információt nyújtani, hátha előfordult, vagy már hallottatok valakinek ilyen problémájáról. 96-os, 2,5td kombi omegáról lenne szó. Az autó hidegen pöccre indul, de ha bemelegszik és ráadom a gyújtást, akkor az üzemanyagszívattyú, és az izzítás nem működik, és ezáltal hosszabb ideig kell tekertetni, hogy beinduljon.Ez a jelenség egyik napról a másikra történt.Nem értem, hogy mi lelte a kicsikét. A hasznos infókat előre is megköszönöm, és bánom, hogy csak most találtam erre a fórumra, mert igen sok jó dologról lehet beszélgetni. Üdv Robben. Ugye ezt nem komolyan kérdezted? Mert ha igen, nem lesz hosszú életű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden :D Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák? Nálad a pont. Ez nagyon GL felszereltség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robben Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Ugye ezt nem komolyan kérdezted? Mert ha igen, nem lesz hosszú életű... Mi nem lesz hosszú életű??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Mi nem lesz hosszú életű??? A pályafutásod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 A pályafutásod... Látom megint jó szokásodhoz híven üdvözlöd az új felhasználótársunkat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Látom megint jó szokásodhoz híven üdvözlöd az új felhasználótársunkat... Szerintem ezért kár volt a klaviatúrát koptatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
orsolya83 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 sziasztok! Tudom nem idevaló téma,2,5 omegához keresek váltót,előre is köszi segítséget. :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Cserélt már vki benzincsövet a tankban? Kb 1 éve raktam új csövet az ac után, de teljesen szétszedte a benzingőz. Néztem gyári csövet, de elég húzós, 8580 forint. A másodlevegő szivattyút is szét kellett kapnom, mert megint megszorult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Cserélt már vki benzincsövet a tankban? Kb 1 éve raktam új csövet az ac után, de teljesen szétszedte a benzingőz. Néztem gyári csövet, de elég húzós, 8580 forint. A másodlevegő szivattyút is szét kellett kapnom, mert megint megszorult :D A másodlevegő befuvóra gondolsz?Azt mennyire tudod szétszedni?Én szétpattintottam, de a műanyag búra levételénél beljebb nem jutottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 A másodlevegő befuvóra gondolsz?Azt mennyire tudod szétszedni?Én szétpattintottam, de a műanyag búra levételénél beljebb nem jutottam... Igen arra. Egyszer már teljesen szétszedtem, de nagy szívás. Most a hátulját és az elejét szedtem le, így hozzáfértem a tengelyhez és befújtam WD40-el és zsírsprével. Kivi vagyok meddig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Szerintem ezért kár volt a klaviatúrát koptatni... ^_^ :P Csak annyira, mint neked... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 ^_^ :P Csak annyira, mint neked... :D Szokás szerint itt vagy tévedésben, ugyanis én válaszoltam neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Gabo, nem Te voltál kinn a meccsen? Link :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 őőőő izé... nem... :D épp dolgoztam, meg nem járok meccsre sem.. nagyapám 14 évesen eltiltott... ;) Mondjuk a kommenteket olvasva csak gratulálni tudok azoknak, akik szerint mehikói... hja mehíkó is magyar címerrel van... ^_^ :P Gabo, nem Te voltál kinn a meccsen? Link ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts