kori Elküldve Június24, 2010 Elküldve Június24, 2010 mélykék76 írta: Ez mennyivel jobb mi ? ^_^ http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_cd-3924560 A piros/bordó sokkal bizalomgerjesztőbb volt :D
omega 2.5 Elküldve Június24, 2010 Elküldve Június24, 2010 Kicsit túloz az eladó "valóban minden van benne"
mélykék76 Elküldve Június24, 2010 Elküldve Június24, 2010 Gelko írta: Erre varjál gombot Pista :D Kell neki egy polír oszt viszlát ^_^ :P
kori Elküldve Június24, 2010 Elküldve Június24, 2010 Gelko írta: Erre varjál gombot Pista :D Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden ^_^ Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák?
Gelko Elküldve Június24, 2010 Elküldve Június24, 2010 kori írta: Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden :D Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák? Azért ennyire ne kukacoskodjunk ^_^ 2 év műszakival ennyiért jó ez...vedd meg én meg megveszem a rekordodat :P
kori Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Gelko írta: Azért ennyire ne kukacoskodjunk ^_^ 2 év műszakival ennyiért jó ez...vedd meg én meg megveszem a rekordodat :P Válság van. Nem cserélgetünk autót :D
csiziktomi Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Tiszteletem cartársak! Érdekelne a gáz mint hajtóanyag .Mit kell és mennyiért venni ,hogy gázos legyen?Ha valaki csinált már ilyet az leírhatná részletesen. Köszi előre is:csiziktomi
Robben Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Üdv Mindenkinek! Egy frissen belépett tag vagyok gyöngyösről.Megköszönném a segítségeteket, ha tudnátok egy dologban információt nyújtani, hátha előfordult, vagy már hallottatok valakinek ilyen problémájáról. 96-os, 2,5td kombi omegáról lenne szó. Az autó hidegen pöccre indul, de ha bemelegszik és ráadom a gyújtást, akkor az üzemanyagszívattyú, és az izzítás nem működik, és ezáltal hosszabb ideig kell tekertetni, hogy beinduljon.Ez a jelenség egyik napról a másikra történt. A hasznos infókat előre is megköszönöm, és bánom, hogy csak most találtam erre a fórumra, mert igen sok jó dologról lehet beszélgetni. Üdv Robben.
Gelko Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 csiziktomi írta: Tiszteletem cartársak! Érdekelne a gáz mint hajtóanyag .Mit kell és mennyiért venni ,hogy gázos legyen?Ha valaki csinált már ilyet az leírhatná részletesen. Köszi előre is:csiziktomi Gázos topic :D
Omegatd Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Robben írta: Üdv Mindenkinek! :D Egy frissen belépett tag vagyok gyöngyösről.Megköszönném a segítségeteket, ha tudnátok egy dologban információt nyújtani, hátha előfordult, vagy már hallottatok valakinek ilyen problémájáról. 96-os, 2,5td kombi omegáról lenne szó. Az autó hidegen pöccre indul, de ha bemelegszik és ráadom a gyújtást, akkor az üzemanyagszívattyú, és az izzítás nem működik, és ezáltal hosszabb ideig kell tekertetni, hogy beinduljon.Ez a jelenség egyik napról a másikra történt.Nem értem, hogy mi lelte a kicsikét. A hasznos infókat előre is megköszönöm, és bánom, hogy csak most találtam erre a fórumra, mert igen sok jó dologról lehet beszélgetni. Üdv Robben. Ugye ezt nem komolyan kérdezted? Mert ha igen, nem lesz hosszú életű...
Omegatd Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 kori írta: Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden :D Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák? Nálad a pont. Ez nagyon GL felszereltség...
Robben Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 Omegatd írta: Ugye ezt nem komolyan kérdezted? Mert ha igen, nem lesz hosszú életű... Mi nem lesz hosszú életű???
Omegatd Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 Robben írta: Mi nem lesz hosszú életű??? A pályafutásod...
Crime78 Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 Omegatd írta: A pályafutásod... Látom megint jó szokásodhoz híven üdvözlöd az új felhasználótársunkat...
Omegatd Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 Crime78 írta: Látom megint jó szokásodhoz híven üdvözlöd az új felhasználótársunkat... Szerintem ezért kár volt a klaviatúrát koptatni...
orsolya83 Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 sziasztok! Tudom nem idevaló téma,2,5 omegához keresek váltót,előre is köszi segítséget. :D ^_^ :P
kori Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 Cserélt már vki benzincsövet a tankban? Kb 1 éve raktam új csövet az ac után, de teljesen szétszedte a benzingőz. Néztem gyári csövet, de elég húzós, 8580 forint. A másodlevegő szivattyút is szét kellett kapnom, mert megint megszorult :D
gsizoli Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 kori írta: Cserélt már vki benzincsövet a tankban? Kb 1 éve raktam új csövet az ac után, de teljesen szétszedte a benzingőz. Néztem gyári csövet, de elég húzós, 8580 forint. A másodlevegő szivattyút is szét kellett kapnom, mert megint megszorult :D A másodlevegő befuvóra gondolsz?Azt mennyire tudod szétszedni?Én szétpattintottam, de a műanyag búra levételénél beljebb nem jutottam...
kori Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 gsizoli írta: A másodlevegő befuvóra gondolsz?Azt mennyire tudod szétszedni?Én szétpattintottam, de a műanyag búra levételénél beljebb nem jutottam... Igen arra. Egyszer már teljesen szétszedtem, de nagy szívás. Most a hátulját és az elejét szedtem le, így hozzáfértem a tengelyhez és befújtam WD40-el és zsírsprével. Kivi vagyok meddig bírja.
Crime78 Elküldve Június27, 2010 Elküldve Június27, 2010 Omegatd írta: Szerintem ezért kár volt a klaviatúrát koptatni... ^_^ :P Csak annyira, mint neked... :D
Omegatd Elküldve Június27, 2010 Elküldve Június27, 2010 Crime78 írta: ^_^ :P Csak annyira, mint neked... :D Szokás szerint itt vagy tévedésben, ugyanis én válaszoltam neki...
Gabo Elküldve Június28, 2010 Elküldve Június28, 2010 őőőő izé... nem... :D épp dolgoztam, meg nem járok meccsre sem.. nagyapám 14 évesen eltiltott... ;) Mondjuk a kommenteket olvasva csak gratulálni tudok azoknak, akik szerint mehikói... hja mehíkó is magyar címerrel van... ^_^ :P FPepe írta: Gabo, nem Te voltál kinn a meccsen? Link ;)
Recommended Posts