Gabo Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Nem lottónyereményből süttetem a hasam itt... Dolgozom... Én nem akartam idejönni, de ha csak azt választhattam, hogy ez vagy a volt cégem... szal sok variáció nem volt... Nem mellékesen marhára bejön az élet, hogy nem tudsz hazamenni, mert a HR-en tehetetln barmok ülnek... a szerződés meg csak "iránymutatás" ahogy a Jack Sparrow-t idézzem :D De azért frankó... több mint fél évig nem látni a családot, mert ezek úgy gondolják, hogy a szerződést felrúghatják... Ja! Van akinek bejött az élet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nem lottónyereményből süttetem a hasam itt... Dolgozom... Én nem akartam idejönni, de ha csak azt választhattam, hogy ez vagy a volt cégem... szal sok variáció nem volt... Nem mellékesen marhára bejön az élet, hogy nem tudsz hazamenni, mert a HR-en tehetetln barmok ülnek... a szerződés meg csak "iránymutatás" ahogy a Jack Sparrow-t idézzem ;) De azért frankó... több mint fél évig nem látni a családot, mert ezek úgy gondolják, hogy a szerződést felrúghatják... Hehe... Ezért kell civilizált országba 'diszidálni' :D ^_^ :P (ja, mellékesen, a repjegy is olcsóbb ;) kb mint BP-Pécs oda-vissza IC-vel, igaz fapad. de hát 1,5 órát állva is kibír az ember) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én nem diszidáltam... csak ledolgozom a szerződéses 3 évet... Szerk: A repjegyet elvileg a cég adja, szerződés szerint, ezért áll a "bál", mert nem akarja hazáig, csak a fritzekig... ennél olcsóbb nincs :D Hehe... Ezért kell civilizált országba 'disszidálni' ^_^ :P ;) (ja, mellékesen, a repjegy is olcsóbb ;) kb mint BP-Pécs oda-vissza IC-vel, igaz fapad. de hát 1,5 órát állva is kibír az ember) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én nem diszidáltam... csak ledolgozom a szerződéses 3 évet... Én sem. Csak nekem határozatlan idejű a szerződésem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Nem lottónyereményből süttetem a hasam itt... Dolgozom... Én nem akartam idejönni, de ha csak azt választhattam, hogy ez vagy a volt cégem... szal sok variáció nem volt... Nem mellékesen marhára bejön az élet, hogy nem tudsz hazamenni, mert a HR-en tehetetln barmok ülnek... a szerződés meg csak "iránymutatás" ahogy a Jack Sparrow-t idézzem :D De azért frankó... több mint fél évig nem látni a családot, mert ezek úgy gondolják, hogy a szerződést felrúghatják... Nehogymá ezen besértőggy! Hejszen ösmersz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én nem diszidáltam... csak ledolgozom a szerződéses 3 évet... Szerk: A repjegyet elvileg a cég adja, szerződés szerint, ezért áll a "bál", mert nem akarja hazáig, csak a fritzekig... ennél olcsóbb nincs :D Azért jópáran cserélnének veletek, nem kell a sírás!!! Én csak a fizetést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Én sem. Csak nekem határozatlan idejű a szerződésem :D Na ez szép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Dehogy sértődök be, ez nem csak neked lett írva... hanem a többi irigynek is ;) ;) Hja a fizu tényleg nem rossz, de gyakorlatilag most fel kell építenem, meg kell vennem mindent ami otthon van.. szal azért nem eccerűűűű :D És nem lenne rossz ez az ország, ha nem a fekák irányítanának. Nem vok rasszista, de ez olyan dolog amihez érteni kéne (otthon se megy persze a kormányoknak :P) de ehhez végképp kicsi az agyuk... mindegy, majdcsak kihúzom vhogy, és remélem nem szedek össze semmit... Lévén az egyik legfertőzöttebb ország pl Aids-el... ^_^ :P Amúgy szép ország ez... :D Nehogymá ezen besértőggy! Hejszen ösmersz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Gabo. Milyen böngészőt használsz a PDA-n? Én Operát használok, abból is a 9.7-es verziót. Az újabb 10-es szerintem rosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Dehogy sértődök be, ez nem csak neked lett írva... hanem a többi irigynek is ^_^ :D Milyen többi? Én nem vok irigy... Hja a fizu tényleg nem rossz, de gyakorlatilag most fel kell építenem, meg kell vennem mindent ami otthon van.. szal azért nem eccerűűűű :P Majd, ha lesz 1 kis időm, sajnállak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 És nem lenne rossz ez az ország, ha nem a fekák irányítanának. Nem vok rasszista, de ez olyan dolog amihez érteni kéne (otthon se megy persze a kormányoknak ;)) de ehhez végképp kicsi az agyuk... mindegy, majdcsak kihúzom vhogy, és remélem nem szedek össze semmit... Lévén az egyik legfertőzöttebb ország pl Aids-el... ^_^ :P No meg korrupcióval és minden mással. Bár itthon sem sokkal jobb... Amúgy szép ország ez... :D Ez is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Na ja, de akarunk mi ilyen birtokot? a zászlójuk egy része már magyar... a fekete éket kitoljuk, a tengert megtartjuk :D No? ^_^ sokadik honfoglalás? :P ;) No meg korrupcióval és minden mással. Bár itthon sem sokkal jobb... Ez is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Na ja, de akarunk mi ilyen birtokot? a zászlójuk egy része már magyar... a fekete éket kitoljuk, a tengert megtartjuk :D No? ^_^ sokadik honfoglalás? :P ;) Valami hasonló már volt ott, de az akkor sem jött be. Pedig a tengert nem bánnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Omega volt ilyen színben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Omega volt ilyen színben ? Igen, volt. Azonban a színre fújt tükör és a ködlámpa hiánya kicsit gyanús. Én is néztem, hogy igavonónak kiváló lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Igen, volt. Azonban a színre fújt tükör és a ködlámpa hiánya kicsit gyanús. Én is néztem, hogy igavonónak kiváló lenne. Nem drága meg sok műszaki csak félek h zsebbenyúlós is lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nem drága meg sok műszaki csak félek h zsebbenyúlós is lehet.... Gyuláéknál át kell nézetni ^_^ Ennyiért gázos, kombi, vonóhorgos autót mi mást fogsz lelni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nem drága meg sok műszaki csak félek h zsebbenyúlós is lehet.... Ha itt van vhol délen,szívesen megnézem neked. A tükör lett fújva, nem pedig a lökös cserélve, mert nincs benne fabetét, kivéve a nyitó mögött, ami régi álmom :D Külső alapján nem hinném, hogy nagyon rossz az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Gyuláéknál át kell nézetni ;) Ennyiért gázos, kombi, vonóhorgos autót mi mást fogsz lelni ? :P A klímát kihagytad meg a 2 év műszakit ^_^ Pirosssss :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 A klímát kihagytad meg a 2 év műszakit ^_^ Pirosssss :D Szín: Bordó Nem elég, hogy színtévesztő vagy, még olvasni sem tudsz :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Szín: Bordó Nem elég, hogy színtévesztő vagy, még olvasni sem tudsz :D ^_^ Akkor sem szép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Akkor sem szép :P Már nincs is olyan hirdetés :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Már nincs is olyan hirdetés :D ^_^ Annyira nem bánom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Annyira nem bánom :D Ez mennyivel jobb mi ? ^_^ http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_cd-3924560 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ez mennyivel jobb mi ? :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...avan_cd-3924560 Biztosan jelent valamit hogy 1.5 hónap alatt nem ment el...az ára nem nagyon változott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts