_csaresz_ Elküldve Május28, 2010 Elküldve Május28, 2010 Kicsit feljebb linkeltem az omegainfo-s linket, ott találsz kapcsolást is, meg leírást a motortéri relékről, abból kimazsolázhatod hogy melyik relé az. Mert így passz. Örülök a sikernek! ;) nézegettem tegnap...csak az a baj hogy összecserélgettem a relék helyét....volt ott kapcsolási rajz is,de az meg német....németül meg nem tudok :rolleyes:
skyrangr Elküldve Május28, 2010 Elküldve Május28, 2010 nézegettem tegnap...csak az a baj hogy összecserélgettem a relék helyét....volt ott kapcsolási rajz is,de az meg német....németül meg nem tudok :rolleyes: hehe, az szívás ;) akkor marad a google, angol verzióm nekem is csak Mo-n van, az meg messze innen... avagy marad a keresgélés, bogarászás a motortérben... :D
_csaresz_ Elküldve Május28, 2010 Elküldve Május28, 2010 még egy kérdés ;) a klíma csövén ugye van 2 érzékelő....valaki tudja hogy melyik mit érzékel? :rolleyes:
skyrangr Elküldve Május28, 2010 Elküldve Május28, 2010 még egy kérdés ;) a klíma csövén ugye van 2 érzékelő....valaki tudja hogy melyik mit érzékel? :rolleyes: Mindkettő nyomáskapcsoló, az egyik alacsony, a másik magas nyomásra kapcsol. Az alacsony megszakítja a kompresszor mágnestekercsének gerjesztőszálát (ha kevés a hűtőközeg), a magasnyomású meg kapcsolja a második fokozatot a venti(ke)n.
_csaresz_ Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 átmostam a motorteret brigéciollal..... nagyon csinatos lett :rolleyes: vki megtudja mondani hogy hány amperes aksit érdemes a kocsimba tenni? most egy 74Ah banner van benne. de ha megy a klíma, lámpa stb,alapjáraton ingadozik az alapjárat. multkor meg mértem a töltést,és ha bekapcsoltam mindent amit lehet, 12voltra vissza esett,volt hogy alá is. lehetséges hogy generátort kéne megnézetni? vagy venni bele egy nagyobb akksit?
Gabo Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 A 74 es több mint elég... nek kéne lennie... az dízel akksi (mondjuk nekem is hasonló van benn ;) ) elvileg olyan hatvanvalahánynak elégnek kéne lenni. szóval meg kéne nézni azt a nyenyerátort. meg nem ártana megtölteni az akksit... meg megnzni nincs e benne cellazárlat ilyenek. átmostam a motorteret brigéciollal..... nagyon csinatos lett :rolleyes: vki megtudja mondani hogy hány amperes aksit érdemes a kocsimba tenni? most egy 74Ah banner van benne. de ha megy a klíma, lámpa stb,alapjáraton ingadozik az alapjárat. multkor meg mértem a töltést,és ha bekapcsoltam mindent amit lehet, 12voltra vissza esett,volt hogy alá is. lehetséges hogy generátort kéne megnézetni? vagy venni bele egy nagyobb akksit?
skyrangr Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 A 74 es több mint elég... nek kéne lennie... az dízel akksi (mondjuk nekem is hasonló van benn :rolleyes: ) elvileg olyan hatvanvalahánynak elégnek kéne lenni. szóval meg kéne nézni azt a nyenyerátort. meg nem ártana megtölteni az akksit... meg megnzni nincs e benne cellazárlat ilyenek. Elvileg 50Ah felett elég, csak legyen 400A indítóáram. Igazából utóbbi a fontos. Nekem egy Bosch Silver volt bent, 45Ah, 400A, most cserés lett. Igaz 7 éves akksi volt. Persze minnél nagyobb, annál jobb. De az ingadozás az tuti nem akksi (hacsak tényleg nem zárlat.)
_csaresz_ Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 2éves az aksim, ritkán rászoktam tölteni, de nincs gond vele.nagyobb terhelés nélkül(asszem csak a lámpák mentek) 13-14volt körül töltött asszem ahogy megmértem. csak amikor a klímát rányomtam akkor esett vissza 12 voltra,meg kicsit alá...
Gabo Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Ja igen azt nem tettem hozzá... de a kisebb indítóáramos meg hamarabb döglik meg, a nagy felvétel miatt - cellazárlat ;) Bár nem láttam 400 alatti 74 est még :rolleyes: Elvileg 50Ah felett elég, csak legyen 400A indítóáram. Igazából utóbbi a fontos. Nekem egy Bosch Silver volt bent, 45Ah, 400A, most cserés lett. Igaz 7 éves akksi volt. Persze minnél nagyobb, annál jobb. De az ingadozás az tuti nem akksi (hacsak tényleg nem zárlat.)
Omegatd Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 óvassá vissza!... ahogy egy kedves Cartás nyitna egyből.. először is, nem illik teleszórni a topikokat ezzel... másodszor alig 1 oldallal ez előtt épp ezt fejtegettük... szal olvassál vissza szépen, és megkapod a választ) no meg a legutoljára beírt helyen is megmondtam.. :rolleyes: Én is komállak... Amúgy meg csak minket tud kimoderálni Hering cartárs...
skyrangr Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 2éves az aksim, ritkán rászoktam tölteni, de nincs gond vele.nagyobb terhelés nélkül(asszem csak a lámpák mentek) 13-14volt körül töltött asszem ahogy megmértem. csak amikor a klímát rányomtam akkor esett vissza 12 voltra,meg kicsit alá... Klíma alapesetben nem vesz fel valami sokat. Még két ventivel sem (na jó, induláskor meghúzza a feszkót, de azt korrigálja a fesszab.). Cserélj akksit próbaképp.
Gabo Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Ne félj remélhetőleg az is ki lesz moderálva hamarosan :rolleyes: Ne legyen már üldözési mániád... ;) Tény hogy néha már a legkisebbért is ki van moderálva az egyén, dehát.. ez van :D :D És Hening.. ok? :D A békesség kedvéért... :D :D Én is komállak... Amúgy meg csak minket tud kimoderálni Hering cartárs...
_csaresz_ Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Klíma alapesetben nem vesz fel valami sokat. Még két ventivel sem (na jó, induláskor meghúzza a feszkót, de azt korrigálja a fesszab.). Cserélj akksit próbaképp. hát ez az hogy nem.... de ha benyomom a klímát,szép lassan elkezd 13voltról 12re vagy az alá esni a fesz :rolleyes: szerintem megnézetem a genyerátort vmelyik nap
Gabo Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Testeléseket nézd át... meg hogy nincs e megtörve pl a vezeték ami a klímához megy... hát ez az hogy nem.... de ha benyomom a klímát,szép lassan elkezd 13voltról 12re vagy az alá esni a fesz :rolleyes: szerintem megnézetem a genyerátort vmelyik nap
hening Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Én is komállak... Amúgy meg csak minket tud kimoderálni Hering cartárs... Amúgy, csak ha kiprovokálod. :D Ne félj remélhetőleg az is ki lesz moderálva hamarosan :rolleyes: Ne legyen már üldözési mániád... ;) Tény hogy néha már a legkisebbért is ki van moderálva az egyén, dehát.. ez van :D :D És Hening.. ok? :D A békesség kedvéért... :D :D Thx. :P
FPepe Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 hát ez az hogy nem.... de ha benyomom a klímát,szép lassan elkezd 13voltról 12re vagy az alá esni a fesz :rolleyes: szerintem megnézetem a genyerátort vmelyik nap Esetleg próbáld meg lehúzni a ventik csatiját, hátha az zárlatos, és szívja le az akksit.
lgabor81 2.5v6 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. 2.5 v6 motoron a két oldalán a leömlőn van két fém cső ami most el van szorítva, de gyárilag egy elektromos motor fújja bele a levegőt indításnál. A kérdésem a következő? ez mire szolgál? És ha én kicserélem a csonkokat és bekötöm őket oda ahol eredetileg voltak akkor azzal rontok rajta vagy jót tesz a motornak? Az utolsó kérdésem: hogy kell ezeket bekötni? Hova pontosan és mi kell hozzá? Köszönöm!
skyrangr Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. 2.5 v6 motoron a két oldalán a leömlőn van két fém cső ami most el van szorítva, de gyárilag egy elektromos motor fújja bele a levegőt indításnál. A kérdésem a következő? ez mire szolgál? És ha én kicserélem a csonkokat és bekötöm őket oda ahol eredetileg voltak akkor azzal rontok rajta vagy jót tesz a motornak? Az utolsó kérdésem: hogy kell ezeket bekötni? Hova pontosan és mi kell hozzá? Köszönöm! Szekunder levegőről beszélsz, ami arra szolgál, hogy hidegindításnál a dús kipufogógázt 'higítja', így nem terheli annyira a katalizátort, valamint az oxigéndús üzem miatt a katalizátor hamarabb eléri az üzemi hőfokot. Ártani nem ártasz vele, biztos segít a katalizátornak vmennyit, nomeg kisebb lesz az emissziód hidegen. Amúgy abszolút nem kritikus rendszer, szerintem pusztán súly(és hang)többlet az autóban :rolleyes: Tehát tulajdonképpen a motorhoz semmi köze nincs. Soka autón nincs is ilyesmi (persze ezt a más katalizátortechnika is indokolja), sőt, ha valaki egy komolyabb kipufogót vagy leömlőt rak az autó alá, akkor se szoktak vele foglalkozni, kidobják, és kész. Ami kell hozzá, az maga a szekunder kompresszor (bal doblemez előtt csücsül), a gumicsövek hozzá, meg a visszacsapószelep(ek). Villanyilag elvileg ki van kábelezve, az ECU-tól kapja a delejt hideg motor esetén.
eszeky Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 sziasztok! hasonlót akarok én is kérdezni.nekem ha ki van kapcsolva a klíma akkor bohóckodik egy picit,ingadozik az alapjárat . erre azt mondta a szerelő hogy v6 3000ccm ez nem gáz mindegyik így csinál.hát nem tudom.lehet hogy nem kell úgy járnia mint a doxa? amúgy ha a klímát rányomom akkor megszűnik egyből a mocorgás.az akkumulátorom zsír új.amiatt biztos hogy nem lehet.
skyrangr Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 sziasztok! hasonlót akarok én is kérdezni.nekem ha ki van kapcsolva a klíma akkor bohóckodik egy picit,ingadozik az alapjárat . erre azt mondta a szerelő hogy v6 3000ccm ez nem gáz mindegyik így csinál.hát nem tudom.lehet hogy nem kell úgy járnia mint a doxa? amúgy ha a klímát rányomom akkor megszűnik egyből a mocorgás.az akkumulátorom zsír új.amiatt biztos hogy nem lehet. kapcsold be a klímát! :rolleyes: Amúgy V6-nál sokminden lehet az oka a bohóckodó alapjáratnál, tanultabb V6os kollégák majd biztos mondanak okos (és elkeserítő) dolgokat!
gsizoli Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 sziasztok! hasonlót akarok én is kérdezni.nekem ha ki van kapcsolva a klíma akkor bohóckodik egy picit,ingadozik az alapjárat . erre azt mondta a szerelő hogy v6 3000ccm ez nem gáz mindegyik így csinál.hát nem tudom.lehet hogy nem kell úgy járnia mint a doxa? amúgy ha a klímát rányomom akkor megszűnik egyből a mocorgás.az akkumulátorom zsír új.amiatt biztos hogy nem lehet. Lecserélném a szerelőt és kipucolnám az alapjárati motort és fojtószelepházat első körben...
eszeky Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 erre a sok okos dologra várok. hátha el tudok csípni valamit.
gsizoli Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Leszedtem a HF-eket, az 5. henger falán (a motor közepe felőli részén, a hengerfalon középtájt) kb. 1,5cm hosszú 1-2mm széles kézzel is tapintható vízszintes bevágódás van :rolleyes: Hogy mi okozhatta arra nincs 5let, viszont sanszos, hogy ez okozza az olajfogyasztást és a füstölést. A HF diagnózisa holnapra lesz meg, de innentől már mindegy, mert gépműhely lesz belőle így nem okés. A hengerfal egyébként ezt leszámítva mindenhol gyönyörű, váll sincs felül sehol. Hogy mi a tosztól van benne ez a bamardódás 5let?Létezik hogy gyűrűtörött volt (akár anno) és befordította maga alá a letört gyűrű darabot majd lehullot a forgattyús házba az? A gépműhely szétkapta és vizsgálata alapján az eredmény: 5. henger perselyezés 6 henger dugattyúja repedt -> bontott dugattyú megy bele Gyűrűzés Főtengely csapágya csere, és köszörülés Szerdán lehet hogy vissza is kapom a blokkot és indulhat a visszaépítés. Jó is ez a V6, remek kis móka...
skyrangr Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 A gépműhely szétkapta és vizsgálata alapján az eredmény: 5. henger perselyezés 6 henger dugattyúja repedt -> bontott dugattyú megy bele Gyűrűzés Főtengely csapágya csere, és köszörülés Szerdán lehet hogy vissza is kapom a blokkot és indulhat a visszaépítés. Jó is ez a V6, remek kis móka... Az igen. Így vegyen az ember autót :rolleyes: Ötlet hogy mitől repedt meg hatoska? 5-ös hengerfal mitől lett karcos, kiderült? Gyűrűtörés, vagy csapszeg?
kori Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 A gépműhely szétkapta és vizsgálata alapján az eredmény: 5. henger perselyezés 6 henger dugattyúja repedt -> bontott dugattyú megy bele Gyűrűzés Főtengely csapágya csere, és köszörülés Szerdán lehet hogy vissza is kapom a blokkot és indulhat a visszaépítés. Jó is ez a V6, remek kis móka... Sajnos a használtautó lutri. Remélem utána jó lesz a gép.
Recommended Posts