Hagalex Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 :shock: :( Nee szíjjá' Flowa!! ...mind cép! :roll: :wink:
Flowachild Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Ebben a nyolcadikban mi a nem gyári? Szakavatott szem észreveszi a "trükköt". :wink: (Később elárulom a nem szakavatottak kedvéért is.) Haga, láttad te már a heteskét? Mert akkor nem írnád, hogy csak ez néz ki jól... :twisted: :(
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Fóton melyikkel voltál?? Az Omega Foreveressel nem?? Nna azt én megnéztem! ..és sép vót! 8)
tgabika76 Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Fóton melyikkel voltál?? Az Omega Foreveressel nem?? Nna azt én megnéztem! ..és sép vót! 8) Ja. De az a hatodik neki asszem. A heteske egy bizonyos ezüst-fekete, ha jól tudom.
Hagalex Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Nna bammeg...mint mások a kisgatyát! :( :wink: Vagy mind a nyóc eccerre van birtokodban? :roll: :shock: :shock: :shock:
tgabika76 Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Nna bammeg...mint mások a kisgatyát! :( :wink: Vagy mind a nyóc eccerre van birtokodban? :roll: :shock: :shock: :shock: Flowa utólagos engedelmével: http://flowa.freeweb.hu/
Omegatd Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Szakavatott szem észreveszi a "trükköt". :wink: (Később elárulom a nem szakavatottak kedvéért is.) Ebből a képállásból nem könnyű, de észrevehető... 8) :roll: :wink:
kori Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 sztem a tükör b omié és nem a faceliftesé. remélem talált
Dark Angel Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 erre az omegára is szerelték a képen látható G Astra/C Vectra dísztárcsát? Ezen felül szerintem ET49-es felni van rajta, vagy nagyon virsli gumi, mert a hátsó kerék igencsak benn van. Mekkora motor van benne?
Dark Angel Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 1.8 nem volt? Rá se ismerek a flowára "Autó=5 méter, 6 henger, benzinmotor és hátsókerék hajtás" ennek a fele teljesült is...
Dark Angel Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Egyébként állítólag ezt a mottót tőled loptam... Zárójelben megjegyezném, hogy te juttatad eszembe, de valójában 92-93 tájékán halottam egy Capri találkozón, egy Scorpió-stól.
Omegatd Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Viszont ez álmai B Omegája. Mert az X20SE motor ugyebár C20NE motor DIS gyújtással, hengerenkénti befecskendezéssel...
opel16v Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Ja, ilyen van Nekem is a Caravanban, nagyon jó kis moci! :(
Dark Angel Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 Gabi! Nem kevés az a 115 paci, ahhoz a nagy autóhoz + tréler + Astra? Amúgy van "E" kategóriád? A múltkor beszélgettem egy tréler kölcsönzővel, aki felhomályosított... Az ide vonatkozó törvények nagyon balf@szul vannak megalkotva. - ha nincs "E" kategóriás jogsid, akkor az autó megengedett össztömege+a vontatmány forgalmi szerinti össztömege NEM haladhatja meg a 3500 kg-t. Azaz az Omega ~2200 kg, forgalmi szerint ~ 1600 kg-t vontathat. Ez már több mint 3500 kg, és "E" nélkül az Omegára csak olyan utánfutót akaszthatsz aminek a megengedett össztömege ~ 1300 kg (hiába enged a forgalmi nagyobb tömeget vontatni). Ebben az esetben az a legnagyobb hülyeség, hogy nem a valós vontatott tömeget nézik (pl egy 500 kg önsúlyú, és 1500 kg teherbírású trélerre felteszel egy 800 kg-s Corsát) hanem a tréler forgalmijában szereplő megengedett legnagyobbat (500 kg önsúly+1500 kg teherbírás=2000 kg), ergo ezt sima "B" jogsival NEM vontathatod, holott az egész szerelvény nincs több mint 3500 kg - ha van"E" jogsid akkor a valós vontatott tömeget nézik, tehát a fent említett 500kg-s tréler + Corsa vontatható, holott a tréler forgalmija szerint ő akaár 2000 kg is lehetne, mégis ráakaszthatod az Omegára. A tréleres szerint ezzel 10 rendőrből 6 nincs tisztában, de ha KPM-es állít meg, gatya letol, bokafogás és a KPM-es jön hátulról. :( :( :lol:
Dark Angel Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 Flowa! Nem értelek... Valamelyik nap egy MV6-os miatt hívogattál (ami a legnagyobb motor), erre mit ad Isten, veszel egyett a legkisebb motorral. Ha anyagi megfontolásból teszed, akkor mondjuk értem. Tapasztalatból tudom, hogy MV6-ot szervizelni, meg tankolni nem olcsó mulatság... :( :oops:
kori Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 ezt én is tapasztalom. de az ereje sokmindenért kárpótol :( Lámpatémához annyit, hogy nekem gyári projektoros van benne. de már többször szét kellett szednem, mert szét volt törve a foncsort tartó müanyagok, és miután meghegesztették ismét eltört, ezért inkább csináltam bele fémből. az még jól bírja, és a lámpa visszanyerte állíthatósáfát. csak utánna az egyik lámpa elkezdett beázni így azt mégegyszer szét kellett szedni. azota jó mindkettő. tehát a lámpákszétszedhetők, anélkül hogy eltörnének a müa fülek.
Flowachild Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 Na akkor csak szépen sorjában... Kori: Jól látod, a tükör nem stimmel. Ennek igen egyszerű oka van; az autó 1995-ös, de facelift utáni lökösök, díszlécek és géptető van rajta. Veszedelmesen jól néz ki hátulról a nagy lökössel de a régi lámpákkal. :wink: Meg úgy egyáltalán gyönyörű. :( Omegatd: Nekem VAN hathengeres Omegám. (#7) Te ellenben a mai napig nem vetted meg a sokat emlegetett emmvéhatosodat. Hangember vagy...? :( Dark: Ez álmaim autója. A legzsírabb motor van benne (mindjárt betetetem a sport vezérműtengelyt is :wink: ), ez a legszebb színű fényezés (olyan elvileg, mint a Tiéd), a facelift-es kiegészítők nagyot dobnak a megjelenésén, a beltere a nekem legjobban tetsző színű összeállítás (vaj/világosszürke) és csodálatosan megkímélt is egyben. Ja és mindezekhez mérten kifejezetten jó áron kínálták. Muszáj volt megvennem. :lol: A felni pedig gyári B Omi felni. Nem ET49. Oltogassatok nyugodtan, úgyis tudom, hogy csak irigykedtek... :wink:
Omegatd Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 Omegatd: Nekem VAN hathengeres Omegám. (#7) Te ellenben a mai napig nem vetted meg a sokat emlegetett emmvéhatosodat. Hangember vagy...? :( Nem kellene ezt a hangember témát feszegetni, főleg nem neked! Ezt a kinek mije van dolgot pedig felesleges feszegetni. De ha már itt tartunk, nekem is van 6 hangeres Omegám, sőt 3 éve is megvolt. Emellett van még 3 autóm, melyből 2 ki van vonva a forgalomból. A 4 kocsimból 2 az én nevemen van, a harmadikról adásvételivel rendelkezem, a negyedik van (anyagi megfontolásból) apám nevén, aki használja is. Neked hány kocsi van a neveden, ha már az én zsebemben turkálsz :?: :twisted: Oltogassatok nyugodtan, úgyis tudom, hogy csak irigykedtek... :wink: Mire kellene irigykedni? :roll:
Gabo Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 Dark, ha 1 tengelyes, a tréler, még el lehet sütni vhogy a dolgot. De 2 tengelyesnél nem :( Sajna hamarosan be kell szereznem egy E kategóriát, mert apámé veszélyben van (eddig vele oldattam meg legálisan a trélerezést) Greg, 1 kérdés, kint, mondjuk anglikánban, hogy vannak megoldva a jogsi kategóriák? Mert annyi angolt, meg németet látok 2 tengelyessel közlekedni, hogy ennyi E kategóriás manager nem létezik :lol: :(
greg Elküldve Április17, 2005 Elküldve Április17, 2005 Angliában nem tudom pontosan hogy is megy, de ott 2000-ig a B kategória 7,5 tonnáig szólt. Most már náluk is 3,5 t. A www.jogositvany.hu.hu oldalon ez van, utána kell járni hogy ez-e a mostani aktuális jogszabály módosítás: " a 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amelyben a vezető ülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhely van - az ilyen gépkocsiból és a 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó pótkocsiból álló járműszerelvény - az ilyen gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény,feltéve, hogy a nehéz pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó gépkocsi saját tömegét, és az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege sem haladja meg a 3500 kg-ot "
Recommended Posts