Omegatd Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 MV6 egy felszereltségi szint, nem motorjelzés. Így van 3,0 V6 és 2,5TD motoros MV6 is. Hááááááááááát, ezt a mai napig nem erősítette meg semmilyen hivatalos forrás. Felszereltségi szint a GL és a CD, valamint limitált SPORT és EDITION100. Az MV6 az a 3.0 24V V6 motorokkal szerelt kocsikat takarta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 3,2 es azért nincs MV6 ban, mert 1999 ben elnevezést is cseréltek, ekkor lett Executive... Nem 2000 után volt az? A faceliftesek lettek Elegance és Executive... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Azért angoloknál elég sok MV6 van gyárilag - Facelift. És ezeknek sokkal tökösebb a futóművük.. :lol: Szerintem annyi hogy itt nem vót rá igény... De az Vauxhall. Náluk volt CDX felszeretség is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Én is úgy gondolom, hogy az MV6 nem felszereltségi szint. A 2.5Td motorokat is csak 94-95 körül rakták MV6-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Én is úgy gondolom, hogy az MV6 nem felszereltségi szint. A 2.5Td motorokat is csak 94-95 körül rakták MV6-ba. Most akkor mi? ha 2,5-es tádét raktak MV6-ba, akkor mi az MV6 ha nem felszereltség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ezt a kori írta anno mikor nekem kellett, de tettem hozzá képet: Opel Omega B hibakód kiolvasás Teendők: 1. A kormányoszlop alatti biztosítéktáblán található 16 pólusú diagnosztikai (OBD II) csatlakozó 4-es (test) és 6-os (Check control) lábait zárjuk rövidre egy szétnyitott gemkapoccsal Ez így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/090822/csatim_www.k...ltoltes.hu_.jpg 2. Adjunk rá gyújtást 3. Számoljuk meg a motorkontroll lámpácska villogásait és írjuk fel egy papírra 4. A hibakódok törléséhez vegyük le az akkumulátor saruját min. 20 mp-re. ( nem minden esetben működik ) Megjegyzés: A kiolvasott kód mindig 12-vel kezdődik (egy villogás-nagy szünet-két villogás) ez háromszor ismétlődik, és csak ezután kezdi el a kódokat kivillogni. Minden kód háromszor fut le, az első digit 1,0 mp szünettel kezd el villogni, aztán van egy 1,2 mp szünet, a második digit előtt. A kódok közötti szünet 3,2 mp hosszú. Nagyon szépen köszönöm hálám üldözni fog:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nagyon szépen köszönöm hálám üldözni fog:) vedd ki a képet az idézetből, mod-ok nem szeretik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Most akkor mi? ha 2,5-es tádét raktak MV6-ba, akkor mi az MV6 ha nem felszereltség? A Senator felszereltség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 A Senator felszereltség? És akkor hogy került a plecsni az Omi-kra? Megmaradt, azt rábiggyesztették? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Boldog szülinapot Bögöly :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Milyen plecsni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Leesett. Sztem csak fel akartak dobni az eladásokat , és ezért dobták be 2.5 Td motorokkal is az MV6-ot. Mert ezen két mocin kívül nincs más MV6-ban. Ezért nem lehet felszereltségi szint, mert akkor lenne 2.0 16V is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nem 2000 után volt az? A faceliftesek lettek Elegance és Executive... Na jah, csak a ráncfelvarrás nem 2000-ben, hanem 1999-ben volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 És akkor hogy került a plecsni az Omi-kra? Megmaradt, azt rábiggyesztették? :lol: Hát pl a régebbi MV6-ok csomagtartóján nincs Omega felirat, csak annyi, hogy "Opel" meg hogy "MV6". Ha erre gondolsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Amúgy nálam bennvan a jobb hátuljában mind az 5 csavar, mert sikerült a gyárinál kb 3mm-rel hosszabb csavarokat szereznem, és így kb 2 menet fogja a csavart :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 De az Vauxhall. Náluk volt CDX felszeretség is... Pontosan ezt akartam írni Zolinak, hogy a Vauxhall nem Opel... különböző helyeken még a nevek sem ugyanazok.. ha itt akarsz Monzát venni erősen meglepődnél mit is kapsz... :lol: Itt Dél Afrikában pl van 93 mas Rekord (a végén lehet mégis egy 91 es 380i lesz?? nekem?:) ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 A Senator felszereltség? Lotus Omegába is raktak 2,3 TD -t... :) Igaz nem gyárilag, de létezik ilyen....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nem 2000 után volt az? A faceliftesek lettek Elegance és Executive... Hivatalosan 99 év vége asszem októbere... Amúgy faceliftben 3 csomi volt: Elegance, Sport, Executive... Sajna csak a sportba raktak ezüst vagy kevlár betétet a műfa helyett.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
smbdude Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 http://www.cars-data.com/en/opel-omega-sed...838/models.html http://www.cars-data.com/en/opel-omega-sed...839/models.html http://www.cars-data.com/en/opel-omega-sed...840/models.html Komplettnek tűnő listák, lehet szemezgetni. 2.5TD és 3.0 volt MV6 felszereltséggel... Viszont a mítikus "5 speed, automatic" ebben a felsorolásban sincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Pontosan ezt akartam írni Zolinak, hogy a Vauxhall nem Opel... különböző helyeken még a nevek sem ugyanazok.. ha itt akarsz Monzát venni erősen meglepődnél mit is kapsz... :lol: Itt Dél Afrikában pl van 93 mas Rekord (a végén lehet mégis egy 91 es 380i lesz?? nekem?:) ;)) Oké, így nézve valóban nem az. Bár, ha most ropira törnék a Tiedet és hoznánk rá egy Vauxhall (nem Opel) kasznit akkor széles mosoly lenne az arcodon, mert ugyanott lennének a lyukak és az elemek, alkatrészek 90%-a is stimmelne...kevesebb mint fél árba. Egyébként pontosan milyen az MV6 felszereltség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Oké, így nézve valóban nem az. Bár, ha most ropira törnék a Tiedet és hoznánk rá egy Vauxhall (nem Opel) kasznit akkor széles mosoly lenne az arcodon, mert ugyanott lennének a lyukak és az elemek, alkatrészek 90%-a is stimmelne...kevesebb mint fél árba. Egyébként pontosan milyen az MV6 felszereltség? Elöszőr is, nem törik össze :lol: másodszor, kell a halálnak jobb volános szar, az itt is van. Harmadszor a 90% nekem nem elég.. maximalista vagyok... és lopatni 50-100 ezerből megvan, asszem az a legolcsóbb :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Csak kapkodom a fejemet a "típus-vita" körül és próbálok képbe maradni. Egy két mondatos összefoglalás van ott ahonnan a tegnapi mondatot vettem, amiből feltételezni mertem hogy kósza a TD MV6 hírdetés: "Az Omega családban külön osztályt képvisel az Omega MV6-os, amely kivitelét és felszereltségét tekintve már a nagy luxuskategóriába tartozik. A 3 literes, V6-os, 4 szelepes motorral (210 LE) ellátott, Sedan és Caravan karosszériaváltozatú modellben alapfelszerelésként szinte benne van minden, ami napjaink autójában csak lehetséges." forrás:opel.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Na jah, csak a ráncfelvarrás nem 2000-ben, hanem 1999-ben volt... Jóvanna, vitázzál csak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hát pl a régebbi MV6-ok csomagtartóján nincs Omega felirat, csak annyi, hogy "Opel" meg hogy "MV6". Ha erre gondolsz... Ja, amelyiket rommá törték, azon még az sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hivatalosan 99 év vége asszem októbere... Amúgy faceliftben 3 csomi volt: Elegance, Sport, Executive... Sajna csak a sportba raktak ezüst vagy kevlár betétet a műfa helyett.... :lol: Ja, csakhogy Opeléknél októben már a következő év... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts