Vectra V6 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 .... :) ... :) ... :D Senki nem cigányozott senkit. Kivéve te... Egyébként ezek a dolgok messze nem ide tartoznak, szorítkozz a lényegre (autó) és ne arra, hogy mindenkinek visszaugatsz. Meg tanulj meg a sorok közt olvasni! És olvasd el még1x az első, hozzád intézett hozzászólásomat, mert sok benne az igazság. Sajna (neked)... de te a testvéreimről irtál,ők meg azok.,vedd meg a kocsimat,holnap ugyis utazok a zalába,találkozunk valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 na ,eladó lett a kocsi nem érdekel valakit?opel omega mz6-os piros,climás.annyiért adom amennyibe nekem vót.120ért. Tedd be képpel címmel telefonszámmal az eladó omegák rovatba :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 de te a testvéreimről irtál,ők meg azok.,vedd meg a kocsimat,holnap ugyis utazok a zalába,találkozunk valahol. Te télleg egy álnéven visszatérő vagy. Tedd fel a netre, használtautóra, meglessük. Most má mindenkit érdekel szerintem. Milyen az az mz6-os??!! MZ/X... Ha MV6, az meg sose volt pirosba. Buktad... Azzal a lendülettel, amivel ide regisztráltál, ki is törölhetnéd a nickedet. Ha nem, majd megteszi más. Remélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Vas árában megveszem 15.000.- Ft -ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Milyen az az mz6-os??!! MZ/X... Ha MV6, az meg sose volt pirosba. Buktad... Miért mondasz ilyet?.... Puff után vkinek az tetszett és pirosra mázolták... :) :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Te télleg egy álnéven visszatérő vagy. Tedd fel a netre, használtautóra, meglessük. Most má mindenkit érdekel szerintem. Milyen az az mz6-os??!! MZ/X... Ha MV6, az meg sose volt pirosba. Buktad... Azzal a lendülettel, amivel ide regisztráltál, ki is törölhetnéd a nickedet. Ha nem, majd megteszi más. Remélem... hát az elébb még aztat irtad hogy jókat nevettél,csináltam egy jó délelöttöt nektek,te meg meg igy bánsz egy őreg harcossal??ejde bánom hogy a td nincs itt....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 TD bemutatta ,hogy milyen ha egy szerencsétlen félnótás benéz ide és letesztelte a társaságot vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 hát az elébb még aztat irtad hogy jókat nevettél,csináltam egy jó délelöttöt nektek,te meg meg igy bánsz egy őreg harcossal??ejde bánom hogy a td nincs itt....... ittvolt (ha megnézed, rá is nézett a profilodra), csak leszarta a dolgot :) majd legközelebb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 TD bemutatta ,hogy milyen ha egy szerencsétlen félnótás benéz ide és letesztelte a társaságot vele :) ez se kizárt :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 ittvolt (ha megnézed, rá is nézett a profilodra), csak leszarta a dolgot :) majd legközelebb... :) a td dolgozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Láttam itt a napokban Lightland telefonszámát, de nem érem el. email címet tudna valaki dobni PÜ-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Akkor is összeesküvés volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Már előre látom 'TD hozzászólását :) Most őszintén! Aki ennyire ostoba, azért nincs értelme billentyűzetet koptatni! Csak szenvedjetek vele Ti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Most őszintén! Aki ennyire ostoba, azért nincs értelme billentyűzetet koptatni! Csak szenvedjetek vele Ti! Azért elárulhatnád, hogy Te voltál-e álnéven :) És hogy átmentünk-e a vizsgán :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Szerintem ez már annyira durva, megkérdőjelezem a beírás komolyságát...Td ezt meg biztos nem fogja kommentálni, pont ezért. Jól ismersz Tesó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 TD bemutatta ,hogy milyen ha egy szerencsétlen félnótás benéz ide és letesztelte a társaságot vele :) Sajnos nem én voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 a td dolgozik De ezt honnan tudod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Azért elárulhatnád, hogy Te voltál-e álnéven :) És hogy átmentünk-e a vizsgán :) :D Nem én voltam, veled dumcsiztam utoljára este itt a fórumon. Reggel meg 1 másik fórumon kellett irogatnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nem én voltam, veled dumcsiztam utoljára este itt a fórumon. Reggel meg 1 másik fórumon kellett irogatnom... jó is hogy mondod, ott már jó ideje nem jártam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 De ezt honnan tudod... gondoltam csak mert nemirtál.atöbbiek irták hogy te értesz az omegákhoz.ha tényleg szerelő vagy én megfizetem csináld meg a kocsimat.foljik az alján valami.mondjuk tettem papirt alá,de még mindig.a váltó meg lehet uj mert sok a sebessége neki és hangosan ugrik.kérlek segits én elmegyek hozzád csak ird meg hová és mennyi pénzt vigyek??előre is köszsönöm.most el kell mennem,de 8 körül jövök ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 gondoltam csak mert nemirtál.atöbbiek irták hogy te értesz az omegákhoz.ha tényleg szerelő vagy én megfizetem csináld meg a kocsimat.foljik az alján valami.mondjuk tettem papirt alá,de még mindig.a váltó meg lehet uj mert sok a sebessége neki és hangosan ugrik.kérlek segits én elmegyek hozzád csak ird meg hová és mennyi pénzt vigyek??előre is köszsönöm.most el kell mennem,de 8 körül jövök ide. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi2.5v6 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Most őszintén! Aki ennyire ostoba, azért nincs értelme billentyűzetet koptatni! Csak szenvedjetek vele Ti! De beismerheted hogy joval felülmult rajtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 De beismerheted hogy joval felülmult rajtam :) Kétség nem fér hozzá! Haverod?? :) :D De ez már faxxság, túlzásba viszi az elmebetegséget foljik az alján valami.mondjuk tettem papirt alá,de még mindig na, ez már idiótaság Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi2.5v6 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Kétség nem fér hozzá! Haverod?? :) :D De ez már faxxság, túlzásba viszi az elmebetegséget na, ez már idiótaság Nem haverom :lol: .De lehet hogy egy MTZ-t vett csak valaki ráragasztott egy opel emblémát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ez most nem komoly ugye?Mindig tudtam, hogy párszáz km-el arrébb dobott le a gólya...nyugatra NTR kollega segítésgével megállapításra került hogy az egyik lambdám nem is megy, konkrétan semmit nem csinált a monitorozás alatt, egy közel egyenes vonal futotta tőle, a másik rendben szabályoz. Az hogy miért nem ég a check engine pilács nem tudom (gyújtáson oké, és ki is alszik -> remélhetőleg nem kötötte senki párhuzamosan a töltésjelzővel.. :), bár csak 1 hibakód van). Holnap kivillogtatom hogy ellenőrizzem a ceheck engine izzót. Meg ellenőrzöm hogy nem -e a kábelével van valami (ahogy emlékszem trélerezés előtt még kedvezőbben fogyasztott, és elég necces a felrakása, esetleg sérült vagy kontaktos...). Az 1. lambda szenzor V6-ban a vezető alatti lambda?Csak megerősítésként... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts