Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

.... :) ... :) ... :D

Senki nem cigányozott senkit. Kivéve te...

Egyébként ezek a dolgok messze nem ide tartoznak, szorítkozz a lényegre (autó) és ne arra, hogy mindenkinek visszaugatsz.

Meg tanulj meg a sorok közt olvasni! És olvasd el még1x az első, hozzád intézett hozzászólásomat, mert sok benne az igazság. Sajna (neked)...

de te a testvéreimről irtál,ők meg azok.,vedd meg a kocsimat,holnap ugyis utazok a zalába,találkozunk valahol.

Megosztás:

de te a testvéreimről irtál,ők meg azok.,vedd meg a kocsimat,holnap ugyis utazok a zalába,találkozunk valahol.

Te télleg egy álnéven visszatérő vagy. Tedd fel a netre, használtautóra, meglessük. Most má mindenkit érdekel szerintem.

Milyen az az mz6-os??!! MZ/X... Ha MV6, az meg sose volt pirosba. Buktad...

Azzal a lendülettel, amivel ide regisztráltál, ki is törölhetnéd a nickedet. Ha nem, majd megteszi más. Remélem...

Megosztás:

Te télleg egy álnéven visszatérő vagy. Tedd fel a netre, használtautóra, meglessük. Most má mindenkit érdekel szerintem.

Milyen az az mz6-os??!! MZ/X... Ha MV6, az meg sose volt pirosba. Buktad...

Azzal a lendülettel, amivel ide regisztráltál, ki is törölhetnéd a nickedet. Ha nem, majd megteszi más. Remélem...

hát az elébb még aztat irtad hogy jókat nevettél,csináltam egy jó délelöttöt nektek,te meg meg igy bánsz egy őreg harcossal??ejde bánom hogy a td nincs itt.......

Megosztás:

De ezt honnan tudod...

gondoltam csak mert nemirtál.atöbbiek irták hogy te értesz az omegákhoz.ha tényleg szerelő vagy én megfizetem csináld meg a kocsimat.foljik az alján valami.mondjuk tettem papirt alá,de még mindig.a váltó meg lehet uj mert sok a sebessége neki és hangosan ugrik.kérlek segits én elmegyek hozzád csak ird meg hová és mennyi pénzt vigyek??előre is köszsönöm.most el kell mennem,de 8 körül jövök ide.

Megosztás:

gondoltam csak mert nemirtál.atöbbiek irták hogy te értesz az omegákhoz.ha tényleg szerelő vagy én megfizetem csináld meg a kocsimat.foljik az alján valami.mondjuk tettem papirt alá,de még mindig.a váltó meg lehet uj mert sok a sebessége neki és hangosan ugrik.kérlek segits én elmegyek hozzád csak ird meg hová és mennyi pénzt vigyek??előre is köszsönöm.most el kell mennem,de 8 körül jövök ide.

:) :) :D

Megosztás:

Ez most nem komoly ugye?Mindig tudtam, hogy párszáz km-el arrébb dobott le a gólya...nyugatra

NTR kollega segítésgével megállapításra került hogy az egyik lambdám nem is megy, konkrétan semmit nem csinált a monitorozás alatt, egy közel egyenes vonal futotta tőle, a másik rendben szabályoz. Az hogy miért nem ég a check engine pilács nem tudom (gyújtáson oké, és ki is alszik -> remélhetőleg nem kötötte senki párhuzamosan a töltésjelzővel.. :), bár csak 1 hibakód van). Holnap kivillogtatom hogy ellenőrizzem a ceheck engine izzót. Meg ellenőrzöm hogy nem -e a kábelével van valami (ahogy emlékszem trélerezés előtt még kedvezőbben fogyasztott, és elég necces a felrakása, esetleg sérült vagy kontaktos...).

Az 1. lambda szenzor V6-ban a vezető alatti lambda?Csak megerősítésként...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.