opel16v Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi, jövő héten neki is esek majd. :P Szerintem csak le van akadva valami, de majd meglátom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Tom! Nagyon köszi a képet :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nincsmit. Mostmár bánom hogy nem csináltam többet, meg hogy ami készült azon is csak a blokk van. Viszont megemlítem hogy szerdán meg én megyek a Patyihoz és az Anti kedden szétszedett ótóját fogjuk kilökni a talajra, amíg az enyémet szerelik! :wink: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 :D De azért rem hogy az ő kocsija is minnél előbb jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Tom! Ezt meg sem hallottam... :D Kori! Hát annak atalán már én örülnék legjobban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Na hazakerült a drágám. Minden jó és szép. Ráadásul annyira jó időben lett kész, hogy a mediterán szekcióbulira haza is értem (bocsi az asszony) vele. A fogyasztása elég jó, mert pesten tankoltam 30 liter gázt és azzl le pécsre, majd onnan mohácsra és mindig van benne. kiváncsi vagyok meddig bírja :roll: De valami kopog az autó alatt, ami eddig nem kopogott, ezt még meg kell néznem. Köszi mindenkinek a segítséget 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Már csak az egyik alumat kell lefujatni, és azok is mehetnek fel, csak vhogy most nincs kedvem hozzá, de elseje után az ember mindent derüsebben lát 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 "valami kopog az autó alatt, ami eddig nem kopogott, ezt még meg kell néznem" Lehet hogy ott találod Lacit, aki még meg akart volna valamit nézni, mielőtt elindultál... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 De lehet hogy a lóerők tértek vissza és azok dobognak-kopognak. Nem is tudtam, hogy Patyinak is omija van. Van benne vmilyen tunying? Mert állítólag ha a diesel bömös vez.tengelyét belerakod az omiba, akkor visszanyeri a hiányzó 13 lóerejét. Én ezt kicsit kétkedve fogadom, mert sztem a komputere sem ugyanaz mint a bömösé. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Teljesen igazad van, Kori. A tádé Omega moci ugyanis csak alapvető mechanikában egyezik ősével, Opelék a komplett vezérlést - including full elektronika - maguk készítették hozzá, ezért is nem 143 lóerős. (Külön konstrukciónak fogható fel.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Kori! A Patyi omcsija full alap, tulképpen az a szervíz és pályabejáró autó is! :roll: Remélem most már minden rendben lesz a kocsiddal! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 De valami kopog az autó alatt, ami eddig nem kopogott, ezt még meg kell néznem. Köszi mindenkinek a segítséget 8) A kipufogód eléri az alső merevítőtartót a középdobnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Igen, ez esélyes. Legalábbis reménykedjünk, hogy nem a futóműved kopog, mert az költségesebb... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 tegnap alánéztem, de nem találtam semmit. az a furcsa, hogy leginkább jobbos kanyarban csinálja, meg akkor ha naon rossz úton megyek, és kanyarban a sebesség növekedésével gyorsul a kopogás. Majd holnap felhívom Patyit, hogy mit szedett szét rajta, hátha abból rájövök :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Pont azt támasztja alá, amit mondtam, a kipufogód eléri az alső merevítőtartót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Oks. akkor majd holnap du. megnézem mégegyszer. Különben tegnap megint szét kellett szedni a gépet, mert a gáz keverőfejét nem rendesen rakták vissza, és ha már lenn volt, kitisztítottam a pillangószelepeket és az alapjárati motort. Meg feltönt, hogy az egyik klímaventillátornak naon csapágyas a hangja, így az is gyorsan kiugrott, szétszed és alaposan bezsíroz. A komputer ventillátorát tavaly már egyszer befújtam wd40-el, de már megint van kis hangja, ezért az lesz a következő. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 A computer ventillátorára különösen kell ügyelni, mert ha megáll és nyáron a nagy meleg miatt nulláz a cucc, akkor lehet szaladgálni (az autót magunk után kötve) szakszervizbe újraprogramoztatni, és az bizony drága mulatság... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Nyáron olaszból hazafelé félúton meg is állt, de hallottam már ezt a sztorit, és onnantól kezdve jégakukkal megpakoltam a komputer tetejét. De sikeres volt, mert haza értem és azóta is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Hol van az a ventillátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Bal első sárvédő alatt valahol. (Nekem sem sikerült még megtalálni... :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Én is ezt hallottam és ugyanúgy nem találom, igaz a hangját sem hallom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Tényleg bal oldalon van az első keréknél a müa doblemezbetét mögött fóliázott szivacsba becsomagolva, és egy müa gégecső jön ki belőle és bemegy a komputer müa dobozának oldalába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Na akkor még egyszer neki kell állnom megkeresni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Hétvégén végre felkerülnek az aluk, mert ma vittem az egyiket festőhöz, mert nagyon le volt pattogva a lakk róla. 4e-ért színre fújja és lakkozza, sztem nem sok ennyiért, de remélem a színt eltalálja :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Miért nem szinterezteted inkább? Az tartósabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts