fureszoszkar Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Mennyi km van benne? Egy bizonyos km után csak rosszabb lesz ha cserélsz... mondjuk 2-300 ezer van az olajban inkább hagyjad benne, mert az tömít.. sajna -_- :rolleyes: Alkatrészt meg pl minden opel szervizben vagy a CSERGŐ-ben (egy kis reklám nem árt, hátha kicsi az a fent néha feljövő banner <_< :D ) De nekem is van egy készletem, tömítéssel miegymás... ha minden köteled elszakad, eladhatom... De a szaki aki majd cserélni fogja tuti tud szerezni ilyet. Ha pesti vagy tudok pár tesztelt váltósműhelyt.... és ők ki is cserélik a főtengelyszimmeringet is... csak időpontyot kell foglalni. Az autoban ugy 150ezer van, vagyis mivel jobb kormányos pontosan 91645miles. Szegedi vagyok, menyibe fáj a tömítés meg a szürő?
Gabo Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Az autoban ugy 150ezer van, vagyis mivel jobb kormányos pontosan 91645miles. Szegedi vagyok, menyibe fáj a tömítés meg a szürő? Hát pesten tudok olyan váltóst aki elkér vagy 15 ezret egy olajcseréért szűrőstül... Ő amerikából hozatja a cuccot, és nem számol munkadíjat, mert így is olyan 200%os haszna van rajta. A másik hely 25 ért vállalja, szűrőstül stb A szagszervíz ált nem vállal ilyet de 16 e körül van szűrő, plusz a tömítések... olyan 20-22... - mert alkatrész árulnak...:rolleyes: Sajna Szeged környékén nem tok váltóst... de tuti találsz a neten (is) ... és van opelszerviz is, ott ráérdeklődhetsz a gyári alkatrészekre, és lesz mivel összehasonlítanod (ha normális a szerviz, akkor tippet is mond, hova vidd olajat cseréltetni)
MalterKoma Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Nekem még a gyári van benne ideje lecserélni, mondjuk új szüröt az automatába nem tudom hol lehet venni. INNEN... :rolleyes: <_< :D
MalterKoma Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Hja ezt én is hallottam, AN-2 időkből... de azért jobb ha bennmarad vmi aminek benn kell maradnia :rolleyes: A lényeg, hogy egyenlőre használt... Hjaa, a térkőnek meg nem annyira tesz jót... <_<
Gabo Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Hjaa, a térkőnek meg nem annyira tesz jót... :rolleyes: Mi nem tesz jót?... a kifolyó olaj? Kinek folyik? Nekem nem....
fureszoszkar Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Mi nem tesz jót?... a kifolyó olaj? Kinek folyik? Nekem nem.... Már nekem sem folyik. :rolleyes:
Gabo Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Már nekem sem folyik. <_< Kiürült? Vagy megszűnt magától? :rolleyes: nem hiszek az önjavító mechanizmusokban....
skyrangr Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Kiürült? Vagy megszűnt magától? :rolleyes: nem hiszek az önjavító mechanizmusokban.... Elfolyt <_<
Gabo Elküldve Szeptember28, 2009 Elküldve Szeptember28, 2009 Elfolyt :rolleyes: Elfolyt az összes motorolaj? Na ne..... Vagy a váltóolaj?.. na nee....
MalterKoma Elküldve Szeptember29, 2009 Elküldve Szeptember29, 2009 Mi nem tesz jót?... a kifolyó olaj? Kinek folyik? Nekem nem.... Pont csak egy-egy csepp. Pont annyi, hogy fölbasszon... :rolleyes:
Gabo Elküldve Szeptember29, 2009 Elküldve Szeptember29, 2009 Pont csak egy-egy csepp. Pont annyi, hogy fölbasszon... :rolleyes: Brigeciol, vagy benzin... vagy kartonpapír a kocsi alá... <_<
fureszoszkar Elküldve Szeptember29, 2009 Elküldve Szeptember29, 2009 Kiürült? Vagy megszűnt magától? :rolleyes: nem hiszek az önjavító mechanizmusokban.... Azota nem inditotam be a vasat kifolyt egy liternyi, természetesen egy régi lábost alá raktam. Szűrő: 4fokozatú esetén: gyári 22050 bruttó, rendelésre; utángyártott 2405 bruttó, van raktáron! Érdemes megvenni az utángyártotat? Nem kicsi az ár külömbség.
kori Elküldve Szeptember29, 2009 Elküldve Szeptember29, 2009 Biztos, hogy a főtengely szimmeringed folyik? Öcsémnek a motor hátuljánál nyomta el az olajat egy ezer forintos tömítésnél. Ki lett cserélve és megoldódatt a problem.
fureszoszkar Elküldve Szeptember29, 2009 Elküldve Szeptember29, 2009 Biztos, hogy a főtengely szimmeringed folyik? Öcsémnek a motor hátuljánál nyomta el az olajat egy ezer forintos tömítésnél. Ki lett cserélve és megoldódatt a problem. Holnap megy a szakihoz ott ki fog derülni, egyenlöre csak tippeltem.
palo Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Sziasztok! Nemrég írtam, hogy nem igazán akar meleget nyomni a fűtésem az omiba…és majd nekiesek a tisztításnak, talán vízköves. Beszereztem a kellékeket, leengedtem a régi fagyállót és gondoltam, ahogy írtátok a fűtéscsapot is szétszedem, szerencsére a baj itt volt nem a rendszer vízkövesedett el! A csap el volt iszaposodva és a tetején kilógó vákuum cső el van vágva. Azért átöblögettem a rendszert, majd a feltöltés után a csapot olyan állapotra állítottam, hogy most rendesen átfolyik a hűtővíz. Igaz azóta enyhébb reggelekbe indultam, kb. 15 C de ömlött a meleg! Kérdésem már csak annyi, ha tudtok rá választ, hogy a vákuumcső honnét lett levágva, mert ellenkező elvágott darabot nem láttam a motortérbe… X20XEV
Gabo Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Azota nem inditotam be a vasat kifolyt egy liternyi, természetesen egy régi lábost alá raktam. Szűrő: 4fokozatú esetén: gyári 22050 bruttó, rendelésre; utángyártott 2405 bruttó, van raktáron! Érdemes megvenni az utángyártotat? Nem kicsi az ár külömbség. Kérdés, hogy milyen az az utángyártott... Ha az amerikából behozatott, kemény 7 dollárosról van szó, az gyakorlatilag gyári minőségű. Csak kint más árak vannak....
opel16v Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Sziasztok! Nemrég írtam, hogy nem igazán akar meleget nyomni a fűtésem az omiba…és majd nekiesek a tisztításnak, talán vízköves. Beszereztem a kellékeket, leengedtem a régi fagyállót és gondoltam, ahogy írtátok a fűtéscsapot is szétszedem, szerencsére a baj itt volt nem a rendszer vízkövesedett el! A csap el volt iszaposodva és a tetején kilógó vákuum cső el van vágva. Azért átöblögettem a rendszert, majd a feltöltés után a csapot olyan állapotra állítottam, hogy most rendesen átfolyik a hűtővíz. Igaz azóta enyhébb reggelekbe indultam, kb. 15 C de ömlött a meleg! Kérdésem már csak annyi, ha tudtok rá választ, hogy a vákuumcső honnét lett levágva, mert ellenkező elvágott darabot nem láttam a motortérbe… X20XEV mondtam én hogy ez lesz a problem... egy elektromágneses szelepre megy a vákumcső a csapról, de pontosan nemtom hol van, nem emlékszem már rá. talán a homlokfalon keresd valahol, de nem vagyok benne biztos. a szelepről pedig valahova a szívócsőbe megy a tömlő.
psz Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Biztos, hogy a főtengely szimmeringed folyik? Öcsémnek a motor hátuljánál nyomta el az olajat egy ezer forintos tömítésnél. Ki lett cserélve és megoldódatt a problem. Gáz kicserélni, mert nekem is okádja a váltó felőli szimeringem az olajat....
fureszoszkar Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Gáz kicserélni, mert nekem is okádja a váltó felőli szimeringem az olajat.... Már ki cseréltük tegnap, szimering volt a bűnös. A szaki mondta, hogy lehet a több volt az olaj azért nyomta ki. :rolleyes: Mondjuk maxra fel volt öntve, lehet én nyírtam ki. De lecseréltük az olajat a váltóba meg a difibe is.
opel16v Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Mondjuk maxra fel volt öntve, lehet én nyírtam ki. így van, ezért kell figyelni a szintre, nem szabad túltölteni.
Oldjawás Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Urak, hülye kérdés. Mindegyik B Omiban világit a vészindex kapcsoló, amikor felkapcsolod a világitást? Mert most szereztem egy újat és annak sincs háttér világitása. Viszont láttam olyan B Omit, amiben annak is volt háttérvilágitása. Akkor hogy is van ez?
palo Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Urak, hülye kérdés. Mindegyik B Omiban világit a vészindex kapcsoló, amikor felkapcsolod a világitást? Mert most szereztem egy újat és annak sincs háttér világitása. Viszont láttam olyan B Omit, amiben annak is volt háttérvilágitása. Akkor hogy is van ez? Igen szerintem világítani kell mindnél, nekem is 3 évig oké volt most meg csak tapogatom este, hátha eltalálom...
palo Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 mondtam én hogy ez lesz a problem... egy elektromágneses szelepre megy a vákumcső a csapról, de pontosan nemtom hol van, nem emlékszem már rá. talán a homlokfalon keresd valahol, de nem vagyok benne biztos. a szelepről pedig valahova a szívócsőbe megy a tömlő. Igen írtad, majd a legközelebbi kérdésemet, ha nem is nevezlek meg, neked írom! :rolleyes: "persze mások is reagálhatnak" köszi
Gabo Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 Mindegyik B Omiban világit a vészindex kapcsoló, amikor felkapcsolod a világitást? igen
Oldjawás Elküldve Október1, 2009 Elküldve Október1, 2009 igen Viszont akkor nem értem. Szétkaptam mindkét kapcsolót, és csak egy izzó van mindkettőben. Ennek folytán nem értem, hogy mi adná a háttérvilágitást.
Recommended Posts