opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Ma elhoztam az akkumat a szerelőtől, és szerinte teljesen jó. Bár annyira le volt merülve, hogy alig akarta az elején felvenni a töltést, de aztán jó lett. Szerinte a töltésem mindenképp meg kell csinálni :lol: Mielőtt bármit is teszel, mérd már ki a testkábelt a generátortól az akkuig ellenállásra.
kori Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Mielőtt bármit is teszel, mérd már ki a testkábelt a generátortól az akkuig ellenállásra. Mennyinek kellene lennie? Amúgy egyszer már nekiálltam, hogy kicserélem a kábeleket, de iszonyúan be vannak építve :lol:
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Mennyinek kellene lennie? Amúgy egyszer már nekiálltam, hogy kicserélem a kábeleket, de iszonyúan be vannak építve :lol: Ideális esetben 0 Ohm, vagyis rövidzárt. Ha ettől derekasan eltér, problémás lehet.
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Mennyinek kellene lennie? Amúgy egyszer már nekiálltam, hogy kicserélem a kábeleket, de iszonyúan be vannak építve :lol: Asconámon bevált, hogy egy teljesen független, új kábel szaladt el a generátortól az akkuig... meg kapott plusz testeket itt ott a kocsi...
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Kicsit más téma... Kifeslett az Omi kormányán a bőrözés (szerintem valami ratyi anyaggal pucolhatták, mert elvékonyodott, és elmállott :lol: )... Hol érdemes újrahúzatni? Pécs és közele előnyben :lol: Esetleg valakinek egy elfekvő, jóállapotú kormánya nincs? :lol:
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 Kicsit más téma... Kifeslett az Omi kormányán a bőrözés (szerintem valami ratyi anyaggal pucolhatták, mert elvékonyodott, és elmállott :lol: )... Hol érdemes újrahúzatni? Pécs és közele előnyben :P Esetleg valakinek egy elfekvő, jóállapotú kormánya nincs? :lol: Még nem fekszenek, de a bőrünket már húzzák.. az a kormány nem jó? Tudom messze van, de több is van, lesz egy csomó tartalék :lol: :lol: és elvihetné már őket vki :D
opel16v Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 én csak itt erre tatabánya környékén tudok egy jó bőrözőt, postán is vállalja, szépen dolgozik. nekem is ő csinálta.
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 én csak itt erre tatabánya környékén tudok egy jó bőrözőt, postán is vállalja, szépen dolgozik. nekem is ő csinálta. milyen határidővel meg anyagiakkal csinálja?
kori Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Ez lassan engem is érinteni fog, de a váltógombot is meg kell csinálni, mert az rosszabb állapotú mint a kormány.
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 milyen határidővel meg anyagiakkal csinálja? Sztem erre gondolt opel16v cartárs, a határidő ugyan ebből nem derül ki, de legalább látod a költségeket meg itt vannak az elérhetőségek is: http://www.hunyadi.co.hu/
opel16v Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 jaja, erre gondoltam. határidőt nem ismerem, gondolom a posta a szűk keresztmetszet. nekem rögtön csinálta, időpontra mentem, asszem 4 óra volt összesen. és a váltógomb+váltózsák+kézifékzsák+kormány együtt asszem 17e volt, ha jól emlékszem :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol:
Seniman Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Ha gagyi nem is lenne,de hogy kényes az biztos :lol:
Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Világoshoz a világost... De sztem meg kell(ene ) a kontraszt....
skyrangr Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Csak egy kérdés... Tech-es cuccot meg tudtad nézni?
Oldjawás Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Egy gyors kérdés. Te szerelted ki a cuccokat, vagy ebben az árban benne volt a ki-be szerelés is? Köszi Oldjawás. Nekem is tökig van kopva a kormány, a kézifék boritás, meg a váltó. De nekem automata. Gondolom azzal nem nagyon tud mit kezdeni. :-(
gsizoli Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Srácok, Az Omiban a 2.2 mit eszik?Baj gond vele? Bár 3 literre fáj a fogam :lol:
Gabo Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Srácok, Az Omiban a 2.2 mit eszik?Baj gond vele? Bár 3 literre fáj a fogam :lol: használautón van fenn 3 lityis is, meg 2,2.... Az exenyém az benzin meg E85-t evett.... Vizet gázolajat nem mertem adni neki.... :lol: :lol: Városban nekem olyan 14 körül fogyasztott, kint 10,5. Tamásnak ugyanő kissé kevesebbet eszik, nem is tapossa annyira valószínű.
skyrangr Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 jaja, erre gondoltam. határidőt nem ismerem, gondolom a posta a szűk keresztmetszet. nekem rögtön csinálta, időpontra mentem, asszem 4 óra volt összesen. és a váltógomb+váltózsák+kézifékzsák+kormány együtt asszem 17e volt, ha jól emlékszem :lol: Aha, faintul is néz ki! Gondolkoztam is, hogy hol láttam szépen újrahúzott Omegát, de most már tudom! Mikor csináltattad? csak mer' weblapon kicsit borzasztóbbak az árak... na majd meginterview-olom! :lol:
kori Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Nagyon szép a bőrözés. Tegnap ismét behalt az AC az Omiban. Asszem bontottat sem veszek többet.
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Ma kiszedtem az AC-t. Jól megszivatott, mert nem is az halt be, csak kifogyott a benzin, de a mutató 20 lityin állt. Kiszedtem a benzinszintjelzőt a tankból, erre két mágnes volt ráragadva, amiket azért dobtam a tankba, hogy összeszedjék a fém reszeléket, és ne az AC szoruljon meg. Mivel, még a kezelési is írja, hogy ne fogyasszuk ki a tankot, mert felszedi a koszt, term. fel is szedte. Még üzaszűrőt is cserélhetek sztem :lol:
skyrangr Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Ma kiszedtem az AC-t. Jól megszivatott, mert nem is az halt be, csak kifogyott a benzin, de a mutató 20 lityin állt. Kiszedtem a benzinszintjelzőt a tankból, erre két mágnes volt ráragadva, amiket azért dobtam a tankba, hogy összeszedjék a fém reszeléket, és ne az AC szoruljon meg. Mivel, még a kezelési is írja, hogy ne fogyasszuk ki a tankot, mert felszedi a koszt, term. fel is szedte. Még üzaszűrőt is cserélhetek sztem :lol: A 22-es csapdája ez akkor :lol: Viszont legalább olcsón megúsztad a dolgot :lol:
Oldjawás Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Kori, részvétem a szivásért, de legalább olcsó volt. :-) Ime, ha sikerül, akkor berakok három képet az új vasról, sajna csak mobillal készült. Teljesen friss, vásárlás utáni képek. http://www.nethirlap.hu/inc/editor-viewpic...nhgalx9QwtR.jpg http://www.nethirlap.hu/inc/editor-viewpic...nhgalMISq1r.jpg http://www.nethirlap.hu/inc/editor-viewpic...nhgalAWQjNP.jpg Remélem örülsz TD. :-D Üdv Oldjawás.
Oldjawás Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Bocs hogy bénázok a képekkel, de saját galériát nem enged csinálni a fórum, másik galériámból nem enged beszúrni ide képet, gépről nem enged beszúrni képet, ugyhogy marad a linkelés. :-(
Recommended Posts