Gabo Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Insigniát egyet láttunk, azt is holland rendszámmal, kombi kivitelben, turbós mocival. Lehet volt eszük és BMW-t vagy Mercit vettek... :P :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Első-alsó lengőkar szilent Első lengőkar belső szilent Első stabilizátor kar Alsó talpas gömbfej ezt mindet kicseréltük, mindkét oldalon. A fagyasztott szilent igen könnyen csúszik a helyére és csak egy satu fáradt meg :) olyan mint az új! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 ezt mindet kicseréltük, mindkét oldalon. A fagyasztott szilent igen könnyen csúszik a helyére és csak egy satu fáradt meg :) olyan mint az új! Itt is örülök! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 egy nagyon egyszerű kérdésem volna! van egy 97-es 2.5 td omega kombim (kb 2 hónapja van meg) és nem vagyok kibékülve a fogyasztással.országúton klímával 7liter(ez még elmegy) városban 11-12 de egyszer volt már 14 literes fogyasztás is!ez normális vagy vmi gond lehet(habár mikor megvettem olajcsere, oljaszűrő, gázolajszűrő, légszűrő, pollenszűrő csere). Nálam ez pölö teljesen normális....enyim már volt adagolósnál stb. és ez nem változott....talán 10 lityire le tudom szorítani (városban),de akkor "alapjáraton" pötyögök :P ... 14 sem elképzelhetetlen,ha nehezebb kicsit a bakancsod :) Bár enyém automata....az elején én sem voltam ezzel kibékülve,de sajna ez van,ha sok a fogyi... vissza 4 hengeresbe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Tomi. Hátsó futómű szilenteket is cseréled? ha igen légyszi írd meg, mennyibe kerültek. Én azokat még nem cseréltem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Seniman. Megkaptam a képeket. Nekem tetszik a felni, de párom leszavazta. Ez a demokrácia hátránya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Sziasztok! Első lengőkar szilentekből milyet érdemes venni.Lemförder az jó vagy felejtős?Tapasztalat? Köszi Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ha valakit érdekelne: Omega X20XEV Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Sziasztok! Első lengőkar szilentekből milyet érdemes venni.Lemförder az jó vagy felejtős?Tapasztalat? Köszi Zoli gyárit érdemes. nekem most birth van benne. ez az olcsó kategóriát képviseli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Én is gyárit tettem bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Szerintem is a biztiket kell átnézni. Meg a check kontrol égőjét, hogy az jó-e. Amíg jó, és nem világít gyújtásra, addig vagy nem kap tápot az ecu, vagy behalt teljesen. Hello, egy kicsit kesöbb irom le a problémá, de sikerult meg oldani, a probléma az a hömérséklet jelado a ECU-n rajta, az a kis 2 kábeles valami volt meg szakadva, és nem adod tápot az egész computer-nek, szerencsére nem halt be semmi nagy dolog, kösz mindent, Üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Sziasztok! Pattintottam 4 irmscher rugót a kocsiba és be lettek téve, az új gátlókkal amik vagy 3 hónapja pihiztek a szobámban. A toronycsapágyat is kicseréltettem ha már kint volt a gátló, de a gumi része maradt. Viszont most jobb oldalról elölről , kormány tekerésnél olyan hang jön mintha gumi erőlködne fémen.Lehet hogy a Mesternek kár volt a toronycsapágy gumi részét alapsan letörölni - és ezt hallom ahogy a gumi kicsit mozogna a felülésnél és dörzsöli a fémet?Vagy mi a töcs lehet? Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Sziasztok! Pattintottam 4 irmscher rugót a kocsiba és be lettek téve, az új gátlókkal amik vagy 3 hónapja pihiztek a szobámban. A toronycsapágyat is kicseréltettem ha már kint volt a gátló, de a gumi része maradt. Viszont most jobb oldalról elölről , kormány tekerésnél olyan hang jön mintha gumi erőlködne fémen.Lehet hogy a Mesternek kár volt a toronycsapágy gumi részét alapsan letörölni - és ezt hallom ahogy a gumi kicsit mozogna a felülésnél és dörzsöli a fémet?Vagy mi a töcs lehet? Zoli toronyszilentetet ajánlatos zsírzani, nemhogy letörölni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 toronyszilentetet ajánlatos zsírzani, nemhogy letörölni... :( Kössz :) Gondoltam, újra ki kell venni az egészet vagy fölülről hozzáférhető - ha kerék lenn van és megemeljük leereszkedik annyit hogy bekenhető? Sima zsír vagy spec? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Kössz :) Gondoltam, újra ki kell venni az egészet vagy fölülről hozzáférhető - ha kerék lenn van és megemeljük leereszkedik annyit hogy bekenhető? Sima zsír vagy spec? Nemtudom, szerintem ha csak megemeled a vasat, nem ereszkedik meg annyira... Szakik simán bekenik gépzsírral, de szerintem szilikonzsír ideálisabb rá, mivel annyira nem kapja össze a port-koszt, nomeg gumibarát... Viszont ha leszeded a torony-csavarokat, valamennyit leereszkedik a gólyaláb... lehet hogy hozzá tudsz férni. Bár ez csak tipp, mert még sose néztem hogy hogyan lehet utólagosan kenni a szilentet. Egyébiránt -nyöszörgést leszámítva- milyen a 'sport' futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nemtudom, szerintem ha csak megemeled a vasat, nem ereszkedik meg annyira... Szakik simán bekenik gépzsírral, de szerintem szilikonzsír ideálisabb rá, mivel annyira nem kapja össze a port-koszt, nomeg gumibarát... Viszont ha leszeded a torony-csavarokat, valamennyit leereszkedik a gólyaláb... lehet hogy hozzá tudsz férni. Bár ez csak tipp, mert még sose néztem hogy hogyan lehet utólagosan kenni a szilentet. Egyébiránt -nyöszörgést leszámítva- milyen a 'sport' futómű? Megpróbálják..akik összerakták!!Talán ha stabpálca felső részét kikötik, felső toronycsavar ki, akkor bekenhető. Sportrigók? JÓK! Sokat nem ültet így annyira nem látványos, de azért látszik. Irmscher szerint kb 2 cm. Ellenben nem túl kemény és fekvőrendőrön sincs vele probléma. Kanyarban meg király.... :) Direktebb az érzés, és visszajelzés, de nem pattog. A vicc az, hogy mint kiderült az autó bal háta már "ültetett" volt mert a bal hátsó rugó el volt törve, 2,5 karaika hiányzott belőle....de észre se lehetett venni hogy ferde lenne. Érdekes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 vedd meg! mégse 2,2 :) Megaztán miből is venném meg?.... A bankok nagyon lassúak manapság :hiya: - Ha érted a célzást :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Pattintottam 4 irmscher rugót a kocsiba és be lettek téve, az új gátlókkal amik vagy 3 hónapja pihiztek a szobámban. A toronycsapágyat is kicseréltettem ha már kint volt a gátló, de a gumi része maradt. Viszont most jobb oldalról elölről , kormány tekerésnél olyan hang jön mintha gumi erőlködne fémen.Lehet hogy a Mesternek kár volt a toronycsapágy gumi részét alapsan letörölni - és ezt hallom ahogy a gumi kicsit mozogna a felülésnél és dörzsöli a fémet?Vagy mi a töcs lehet? Zoli és tuti belevaló toronycsapágy van? és nem fordítva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 és tuti belevaló toronycsapágy van? és nem fordítva? :) Belavaló, SKF. Azt hogy fordítva -e nem tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Belavaló, SKF. Azt hogy fordítva -e nem tom... Azért kérdem, mert B omival még nem vagyok annyira tisztában, de pl F astránál évjárat szerint is különböző toronycsapágy volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Azért kérdem, mert B omival még nem vagyok annyira tisztában, de pl F astránál évjárat szerint is különböző toronycsapágy volt. :) Erről nem tudok.A bal oldalaában ugyanaz van és ott OK.Ahogy sky írja - bár én lenni laikus - sztem is a gumin azért kellene lenn vminek. Egyik ismerősömnek ez oldott ameg a kocsijában hogy bezsírozták, addig olyan hangja volt mint aki szét akar esni. Ha +lesz a +oldás megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Megaztán miből is venném meg?.... A bankok nagyon lassúak manapság :P - Ha érted a célzást :) :( ha hétfőn nincs a számládon, hívj fel! elutaltuk ahogy mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Én is nemrég cseréltem telókat, a csapágyakat pedig kimostam, és alaposan bezsíroztam, de a gumik porszárazon lettek összerakva, és nincs semmi hangja. Nem lehet, hogy a segédirányító kar nyekereg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Kb 1éve cseréltem toronycsapágyat+szilentet,de én teljesen letisztítottam a szilentet + a szilent fészket.mindenféle hang nélkül működik. :huh: nyekergést talán máshol kellene kutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zaza Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 egy nagyon egyszerű kérdésem volna! van egy 97-es 2.5 td omega kombim (kb 2 hónapja van meg) és nem vagyok kibékülve a fogyasztással.országúton klímával 7liter(ez még elmegy) városban 11-12 de egyszer volt már 14 literes fogyasztás is!ez normális vagy vmi gond lehet(habár mikor megvettem olajcsere, oljaszűrő, gázolajszűrő, légszűrő, pollenszűrő csere). Szia! Az enyém is ugyan így fogyasztott,aztán elvittem és kicserélték a chippet. Na azóta úgy megy mint a golyó a városban 8 hosszúúton meg 6,3-mal eljátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts