Seniman Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 És szarjon sünt, aki kitalálta ezt a "befőttesüveg" rögzítési módját az AC fedélnek :) Az Omega"A"/Senator"B" alatta fetrengős,az ember pofájába folyós megoldás talán jobb? :( Főleg,ha tele a tank,leeresztő meg a habokban.Mázlim volt,hogy ilyenkor mindig csak 5-10liter volt benne.De biztosra mentem,az egyik oldalt mindig megemeltem.Legjobb a külső AC. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Az Omega"A"/Senator"B" alatta fetrengős,az ember pofájába folyós megoldás talán jobb? :( Főleg,ha tele a tank,leeresztő meg a habokban.Mázlim volt,hogy ilyenkor mindig csak 5-10liter volt benne.De biztosra mentem,az egyik oldalt mindig megemeltem.Legjobb a külső AC. :P Csak az AC fedél rögzítési módját kellett volna szebben megoldani... mint pl az f astránál... 6db csavar körben, oszt kész. Elvetemült megoldások tárháza az opel is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Azért érdekes :( Neked :P A Wagon R -is ilyen de elárulom,hogy az Agilát is mi gyártjuk Esztergomban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Csak az AC fedél rögzítési módját kellett volna szebben megoldani... mint pl az f astránál... 6db csavar körben, oszt kész. Elvetemült megoldások tárháza az opel is... :) Nálam még a hatodik gyertyát egy élmény kiszedni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 csak azt szeretném mondani, hogy Omega-s lettem. nem is kellett rá sokat várni csak két F Astrat, egy B Vectrat,egy C Corsat és egy G Astrat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Csrélj avatart vazeeeeee :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Csrélj avatart vazeeeeee :) :( :P így jó? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 csak azt szeretném mondani, hogy Omega-s lettem. végre valami, ami talán segíthet a csajozásban :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 végre valami, ami talán segíthet a csajozásban :) :( neked is azért van! csak nekem elég a lépcsős hátú, neked a caravan is kevés :P :hiya: de most már lehet új szlogen: amióta omegával járok, több csajom van Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 neked is azért van! csak nekem elég a lépcsős hátú, neked a caravan is kevés :) :( Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :lol: :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :P :) :( én csak ülök a bőr fotelemben ő meg teszi a dolgát Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 én csak ülök a bőr fotelemben ő meg teszi a dolgát és a végén fizetsz... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 és a végén fizetsz... :) :( de nem kell neki venni bundát :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Csrélj avatart vazeeeeee :) :( :P Én már tegnap küldtem neki képeket!!..... De nem, ő a sajátját akarja! :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :D :) :( Tán a jó öreg Gabomegát nem kéne fikázni.. értve? :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Fel köllene políroztatni a malomkerekeket :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Fel köllene políroztatni a malomkerekeket :( :P :hiya: előbb kicserélem a szilenteket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 előbb kicserélem a szilenteket :P Hát ja, de ha fizettél volna többet még talán meg is csináltattam volna :( :) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hát ja, de ha fizettél volna többet még talán meg is csináltattam volna :( :) :hiya: ááá nem jó akkor a kecskeméti szerelő meetnek semmi dolga nem lenne, így viszont tűkön ülnek, hogy csavarozhassanak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 így viszont tűkön ülnek, hogy csavarozhassanak :) Bólogatós smile! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
art Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art Helló, Ha itt megnézed a témákat : http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=8 láthatod, hogy tematikailag hova illene a kérdésed legjobban, ha nem leled a helyet, akkor írhatod ide mondjuk. Illdomos lenne a fórumozktól kérdezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Miután végigolvastad a fórumot és nem lettél okosabb, bárkinek, bárhol! helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art És használd a keresőt, különben Omegatd marha pipa lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Hello, aszt hiszem van egy elég nagy problémám az Omi-val, nem indul, amiota csesztetem a lambda szondát nem akkar be indulni, lehet hogy valamit el kötötem, de az a baj hogy visza raktam a régit es ugy sem indul. Amugy gyanus valami, a Check lámpa már nem gyulad fel mikor rá adom a gyujtást, és nem is tudok hibakodot sem villogtatni, és minden a fogyasztást merö komputer is egy nagy F betüt mond mindenhol, jah és probáltam az aksit több idöre is le venni. Aszt hiszem most nagy bajban vagyok. Remélem nem halt be az ECU. Na most az a kérdésem hogy vajon mi lehet a probléma, ha járt már valaki igy aszt meg köszöném ha el mondaná hogy mit csinált vele. Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts