Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
És szarjon sünt, aki kitalálta ezt a "befőttesüveg" rögzítési módját az AC fedélnek :)

Az Omega"A"/Senator"B" alatta fetrengős,az ember pofájába folyós megoldás talán jobb? :(

Főleg,ha tele a tank,leeresztő meg a habokban.Mázlim volt,hogy ilyenkor mindig csak 5-10liter volt benne.De biztosra mentem,az egyik oldalt mindig megemeltem.Legjobb a külső AC. :P

Elküldve
Az Omega"A"/Senator"B" alatta fetrengős,az ember pofájába folyós megoldás talán jobb? :(

Főleg,ha tele a tank,leeresztő meg a habokban.Mázlim volt,hogy ilyenkor mindig csak 5-10liter volt benne.De biztosra mentem,az egyik oldalt mindig megemeltem.Legjobb a külső AC. :P

Csak az AC fedél rögzítési módját kellett volna szebben megoldani... mint pl az f astránál... 6db csavar körben, oszt kész.

Elvetemült megoldások tárháza az opel is... :)

Elküldve
Csak az AC fedél rögzítési módját kellett volna szebben megoldani... mint pl az f astránál... 6db csavar körben, oszt kész.

Elvetemült megoldások tárháza az opel is... :)

Nálam még a hatodik gyertyát egy élmény kiszedni :(

Elküldve
végre valami, ami talán segíthet a csajozásban :) :(

neked is azért van! csak nekem elég a lépcsős hátú, neked a caravan is kevés :P :hiya:

de most már lehet új szlogen:

amióta omegával járok, több csajom van

Elküldve
neked is azért van! csak nekem elég a lépcsős hátú, neked a caravan is kevés :) :(

Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :lol: :P :hiya:

Elküldve
Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :D :) :(

Tán a jó öreg Gabomegát nem kéne fikázni.. értve? :P :hiya: :lol: :D

Elküldve
Hát ja, de ha fizettél volna többet még talán meg is csináltattam volna :( :) :hiya:

ááá nem jó akkor a kecskeméti szerelő meetnek semmi dolga nem lenne, így viszont tűkön ülnek, hogy csavarozhassanak :P

Elküldve

helló mindenkinek,

most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket?

előre is köszi

art

Elküldve
helló mindenkinek,

most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket?

előre is köszi

art

Helló,

Ha itt megnézed a témákat : http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=8

láthatod, hogy tematikailag hova illene a kérdésed legjobban, ha nem leled a helyet, akkor írhatod ide mondjuk.

Illdomos lenne a fórumozktól kérdezni :)

Elküldve

Miután végigolvastad a fórumot és nem lettél okosabb, bárkinek, bárhol!

helló mindenkinek,

előre is köszi

art

Elküldve
helló mindenkinek,

előre is köszi

art

És használd a keresőt, különben Omegatd marha pipa lesz :)

Elküldve

Hello, aszt hiszem van egy elég nagy problémám az Omi-val, nem indul, amiota csesztetem a lambda szondát nem akkar be indulni, lehet hogy valamit el kötötem, de az a baj hogy visza raktam a régit es ugy sem indul. Amugy gyanus valami, a Check lámpa már nem gyulad fel mikor rá adom a gyujtást, és nem is tudok hibakodot sem villogtatni, és minden a fogyasztást merö komputer is egy nagy F betüt mond mindenhol, jah és probáltam az aksit több idöre is le venni. Aszt hiszem most nagy bajban vagyok. Remélem nem halt be az ECU. Na most az a kérdésem hogy vajon mi lehet a probléma, ha járt már valaki igy aszt meg köszöném ha el mondaná hogy mit csinált vele. Üdv mindenkinek!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.