Seniman Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 És szarjon sünt, aki kitalálta ezt a "befőttesüveg" rögzítési módját az AC fedélnek :) Az Omega"A"/Senator"B" alatta fetrengős,az ember pofájába folyós megoldás talán jobb? :( Főleg,ha tele a tank,leeresztő meg a habokban.Mázlim volt,hogy ilyenkor mindig csak 5-10liter volt benne.De biztosra mentem,az egyik oldalt mindig megemeltem.Legjobb a külső AC. :P
opel16v Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Az Omega"A"/Senator"B" alatta fetrengős,az ember pofájába folyós megoldás talán jobb? :( Főleg,ha tele a tank,leeresztő meg a habokban.Mázlim volt,hogy ilyenkor mindig csak 5-10liter volt benne.De biztosra mentem,az egyik oldalt mindig megemeltem.Legjobb a külső AC. :P Csak az AC fedél rögzítési módját kellett volna szebben megoldani... mint pl az f astránál... 6db csavar körben, oszt kész. Elvetemült megoldások tárháza az opel is... :)
rtomi Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Azért érdekes :( Neked :P A Wagon R -is ilyen de elárulom,hogy az Agilát is mi gyártjuk Esztergomban. :)
Seniman Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Csak az AC fedél rögzítési módját kellett volna szebben megoldani... mint pl az f astránál... 6db csavar körben, oszt kész. Elvetemült megoldások tárháza az opel is... :) Nálam még a hatodik gyertyát egy élmény kiszedni :(
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 csak azt szeretném mondani, hogy Omega-s lettem. nem is kellett rá sokat várni csak két F Astrat, egy B Vectrat,egy C Corsat és egy G Astrat :)
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Csrélj avatart vazeeeeee :) :( :P így jó? :hiya:
opel16v Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 csak azt szeretném mondani, hogy Omega-s lettem. végre valami, ami talán segíthet a csajozásban :) :(
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 végre valami, ami talán segíthet a csajozásban :) :( neked is azért van! csak nekem elég a lépcsős hátú, neked a caravan is kevés :P :hiya: de most már lehet új szlogen: amióta omegával járok, több csajom van
opel16v Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 neked is azért van! csak nekem elég a lépcsős hátú, neked a caravan is kevés :) :( Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :lol: :P :hiya:
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :P :) :( én csak ülök a bőr fotelemben ő meg teszi a dolgát
opel16v Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 én csak ülök a bőr fotelemben ő meg teszi a dolgát és a végén fizetsz... :) :(
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 és a végén fizetsz... :) :( de nem kell neki venni bundát :P
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Csrélj avatart vazeeeeee :) :( :P Én már tegnap küldtem neki képeket!!..... De nem, ő a sajátját akarja! :hiya: :lol:
Gabo Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Majd amikor a csajt a kocsiban kell lerendezni, rájössz miért jó a karaván :D :) :( Tán a jó öreg Gabomegát nem kéne fikázni.. értve? :P :hiya: :lol: :D
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Fel köllene políroztatni a malomkerekeket :) :( :P
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Fel köllene políroztatni a malomkerekeket :( :P :hiya: előbb kicserélem a szilenteket :)
Gabo Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 előbb kicserélem a szilenteket :P Hát ja, de ha fizettél volna többet még talán meg is csináltattam volna :( :) :hiya:
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Hát ja, de ha fizettél volna többet még talán meg is csináltattam volna :( :) :hiya: ááá nem jó akkor a kecskeméti szerelő meetnek semmi dolga nem lenne, így viszont tűkön ülnek, hogy csavarozhassanak :P
warwolf Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 így viszont tűkön ülnek, hogy csavarozhassanak :) Bólogatós smile! :(
art Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art Helló, Ha itt megnézed a témákat : http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=8 láthatod, hogy tematikailag hova illene a kérdésed legjobban, ha nem leled a helyet, akkor írhatod ide mondjuk. Illdomos lenne a fórumozktól kérdezni :)
Omegatd Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Miután végigolvastad a fórumot és nem lettél okosabb, bárkinek, bárhol! helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art
ntr Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 helló mindenkinek, most regisztráltam mgam és még nem tudom, hogyan kell használni a fórumot. kb másfél hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 2.0 16V aut. Omegának oln 4500 km-et raktam bele idáig és nagyon jó. nem tipp-topp, tehát lenne majd néhány kérdésem. valaki segítene elkalauzolni, hogy hol és kinek érdemes feltennem kérdéseket? előre is köszi art És használd a keresőt, különben Omegatd marha pipa lesz :)
Kennny Elküldve Július22, 2009 Elküldve Július22, 2009 Hello, aszt hiszem van egy elég nagy problémám az Omi-val, nem indul, amiota csesztetem a lambda szondát nem akkar be indulni, lehet hogy valamit el kötötem, de az a baj hogy visza raktam a régit es ugy sem indul. Amugy gyanus valami, a Check lámpa már nem gyulad fel mikor rá adom a gyujtást, és nem is tudok hibakodot sem villogtatni, és minden a fogyasztást merö komputer is egy nagy F betüt mond mindenhol, jah és probáltam az aksit több idöre is le venni. Aszt hiszem most nagy bajban vagyok. Remélem nem halt be az ECU. Na most az a kérdésem hogy vajon mi lehet a probléma, ha járt már valaki igy aszt meg köszöném ha el mondaná hogy mit csinált vele. Üdv mindenkinek!
Recommended Posts