Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Hát igen. sajna párszor estem pofára. Én így tanultam meg hol a határ... De szálltam már ki Zaporozsecből 360 fokos borulás után egy karcolás nélkül, ahol nem voltam bekötve, és azt vettem észre, hogy a tető peremébe kapaszkodtam végig (utas voltam), ahogy befeszítettem... Valahol megvan VHS-en az egész jelenet.

Persze egyik fentire sem vagyok büszke.. :oops: :oops:

Megosztás:

Fizetett hírdetés! :) :)

"Gyors segítséget kérek, ha valaki tudja!

Folyik a tankom. Műanyagból van, azt kellene eldönteni a ragasztó vásárláshoz, hogy hőre keményedő, vagy lágyuló a tank anyaga!

Nem próbálom meg megmelegíteni! :) "

én ugy gondolom, hogy hőre keményedő..... de ezt csak gondolom, és nem tudom!

kennye be sappannal a repedést, és el fog állni ideig-óráig a folyás.

Megosztás:

van ilyen égessük magunkat topik valahol...bár a te történeteid inkább a balestek:tanuljunk belőle topikba illenének :)

Szerencsére a mentős barárom is ott volt, ő azt mondta, hogy négykézláb röhögcsélve rohangáltam a flaszteron... Asztán jött egy papa 100 dioptriás szemüveggel meg a simsonnal, megállt, végignézett rajtam, a motorroncson, az üveg/index/tükör stb törmelékeken, és megkérdezte: na fiúk mi van?? Nem megy a motor??

Kész. Ott kezdtem el sírni!!! :)

Megosztás:

Tegnap felvittem az autót pestre szervízbe. A srác átvette az autót, majd mikor indultunk tovább, belenézett a csomagtérbe és észrevette a gáztartályt, szerencsétlenségemre :) Ugyanis így nem merte elvállalni, mert nincs engedélye gázos verdák javítására. De szerencsére Patyi mester elvállalta, jövő hétre, de már most ott hagytam. Ha vki arra jár tudósítson, hogy van a drága omim :wink:

Megosztás:

Eddig én is csak hírből ismertem(atommano motorját is ő rakta össze). Amúgy a 15 ker őrjárat u 1-3-ban van a műhelye(kicsit megtévesztő, de egy korház udvarában). Hát a műhely nem egy patyolat, de remélem a szerelők rászolgálnak hírükre. Pont egy felicia versenyautót csináltak.

Megosztás:

Ezt nem akarja valamiért senki (aki nem ült még Omegában és/vagy Opel-gyűlölő) elhinni... :D

Ez az ő bajuk. Nem? Nekem eddig ez az első igazán komfortos autóm. A második (ami még megvan) egy 123-as Merci, de ott van holtversenyben a 85-ös Vauxhall Carltonom (Rekord).

És egy Opel gyűlölő (Volvós-Saabos) barátom is csak ámult. Anno, amikor eltörte a lábát 3 hónapja, az 1500-as Intrudere épp szervízben volt, de már el kellett hozni. Én segítettem (tél közepén... :? ) hazagurulni vele, ő meg hozta a jobbkormányost, mert automata, és nem kell hozzá bal láb. Ki sem lehetett rángatni belőle!! Most már ő is szeretne egyet. Ez elégtétel. :wink:

Megosztás:

Kori!

Hát ma előjött álmaid réme...

Személyesen segédkeztem, hogy kitoljuk az omcsit, hogy én be tudjak állni...(amire végülis nem volt szükség...)

Szóval tömítések voltak összekuszálódva, kb 2 nap és kész...

Megcsodáltuk, mert épp nem volt rajta a hengerfej... :wink:

Én csak 1 órára tartottam fel Patyit... :wink:

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Sajna nem... :oops:

Pedig eszünkbe juthatott volna... :roll:

De tulképpen csak a blokk volt benne a dugókkal, meg minden kikötve körülötte.... :wink:

Üdv.: Atommanó

Én csináltam egy képet, de az olyan is lett... :oops:

Azért átküldjem?

Megosztás:

JAAAA :idea:

1. ablaktekerő lezsed uo. mint astra (hátol kis u alakú biszbasz fogja)

2. ajtónyitógomb kiszed: sárga betét kis csavhúzóval kipiszkál, de ilyenkor a müa-ot mindig kicsit összeb@szom :? , majd lehúz.

3. oldalról asszem négy csav tartja, ezeket kicsavar

4. hamutartó és az ajtó foggantyú gumibetéte kiszed, mert mögöttük csavar található

5. ajtókárpit leszed, de ha van benne lámpa, akkor arról vezeték leszed.Nem ajánlanám a lámpa kiszedését, csak ha naon muszáj, mert könnyen törik.

A centrál szerelést eddig csak b vectrán gyakoroltam, de annál a zár egyben volt a motorral és mechanikai sérülést kellett okozni, hogy szét tudjam szedni. Kb három hónapig jó lett, de mostanában megint szarakodik, pedig csak vmi kontakthibája lehet.

Sok sikert :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.