warwolf Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Milyen márkát ajánlanátok, nektek mi van feltéve? Köszi. Üdv ATE.....? TRW....? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Milyen márkát ajánlanátok, nektek mi van feltéve? A 2,2 esen ATE powerdisk, érdemes németektől rendelni, még most is olcsóbbra jön ki... Természetesen betét is az A 3,2 esen, gyári szett van, még nem cseréltem, de ha eljő az idő, (és még meglesz ;)) vagy powerdisket, vagy EBC kap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hali Mit lehet csinálni az ajtónyikorgással? A határolót hiába kenem ugyanúgy nyikorog mint előtte a két első ajtó. A belső kárpitját levettem de nem nagyon fértem hozzá semmihez. Biztos más is kérdezte már ezt a topikban de nem találtam meg a régiek között. Előre is köszi Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Na még egy ;) ha behúzom a kéziféket csak jobb oldalon fog valamennyire ,bal oldalt nem is húzza a bowdent, hol lehet ezen állítani? mert a kardántől és a kipufftól nem nagyon férni hozzá a csavarhoz. Most cseréltem hátul betéteket is és a távolság állító maxon van ,ha többet engedek rajta akkor már karcolja a dobot a betét. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hali Mit lehet csinálni az ajtónyikorgással? A határolót hiába kenem ugyanúgy nyikorog mint előtte a két első ajtó. A belső kárpitját levettem de nem nagyon fértem hozzá semmihez. Biztos más is kérdezte már ezt a topikban de nem találtam meg a régiek között. Előre is köszi Üdv Dani Magát a zsanérokat kented már? ha igen és nyekereg csapcsere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Na még egy ;) ha behúzom a kéziféket csak jobb oldalon fog valamennyire ,bal oldalt nem is húzza a bowdent, hol lehet ezen állítani? mert a kardántől és a kipufftól nem nagyon férni hozzá a csavarhoz. Most cseréltem hátul betéteket is és a távolság állító maxon van ,ha többet engedek rajta akkor már karcolja a dobot a betét. Üdv Lehet, hogy be van ragadva a bowdened. Az állítócsavar a kipuff feletti alu borítólemez mögött van. A kardántengely mellett tudod csavargatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Na még egy ;) ha behúzom a kéziféket csak jobb oldalon fog valamennyire ,bal oldalt nem is húzza a bowdent, hol lehet ezen állítani? mert a kardántől és a kipufftól nem nagyon férni hozzá a csavarhoz. Most cseréltem hátul betéteket is és a távolság állító maxon van ,ha többet engedek rajta akkor már karcolja a dobot a betét. Üdv Vagy nemjól fogalmaztál,vagy nem tudod,hogy kell beállítani a kéziféket.... A helyedben a bowdent cserélném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Lehet, hogy be van ragadva a bowdened. Az állítócsavar a kipuff feletti alu borítólemez mögött van. A kardántengely mellett tudod csavargatni. Sziasztok. Köszi a féktárcsás betétes tanácsokat, fizukor megyek csináltatni ;) A kézifék nekem is gatya , 97% az eltérés a két kerék között ;) De ezt majd csak a műszaki vizsga előtt javítattom... én már ígyettem a kocsit több mint 1 éve, ha eddig nem hiányzott a kézifék, akkor kibírom még 1 darabig... Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 köszönöm a válaszokat. Nem tudom mit nem írtam jól. Behúzom a kézifékkart s ekkor a jobb hátsó betéteket mozgatja a bal hátsókat meg nem és a bal bowden meg sem nyikkan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni.lehet ,hogy gyermeteg ,de két kérdésem lenne. az normális automata klímánál hogyha kikapcsolom ,akkor az alapjárat megváltozik? a másik, kikapcsolt állapotban nem lesz semmi gáz a klímával? tehát lehet klíma nélkül is furikázni? hallottam egy két érdekes dolgot csak azét kérdezem. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni.lehet ,hogy gyermeteg ,de két kérdésem lenne. az normális automata klímánál hogyha kikapcsolom ,akkor az alapjárat megváltozik? a másik, kikapcsolt állapotban nem lesz semmi gáz a klímával? tehát lehet klíma nélkül is furikázni? hallottam egy két érdekes dolgot csak azét kérdezem. köszi! Csökken az alapjárat ha kikapcsolod, meg a fogyi is. ECO módban nem megy a klíma kompresszor csak a venti. Ha meg OFF-ot nyomsz akkor kinyomod az egészet AAC-t, a kérdésed jogos mert volt aki azt írta hogy ez utóbbit nem szabad mert elromlik - ez nekem anno fura volt mert én spec kiszoktam nyomni..... A B2 hivatalos leírása szerint: Switching off the electronic air conditioning system Press OFF. OFF appears on the display . All functions of the electronic air conditioning system are deactivated.The air distribution setting remains at the position last selected. To switch on the electronic air conditioning system: press OFF or AUTO. Szóval semmi baja nem lesz ha kinyomod OFF-al..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nandesz78 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hali Opel omega 2.0 automataváltós , klímás , benzines autómhoz keresek bontott de jó vízhűtőt! Úgy tudom jó hozzá a 2.5 -ös benzinesé is! Ha valaki tud segítsen! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Sztem rossz helyre írtad. Van külön alaktrészt keres topik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 köszi a választ gsizoli! attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 köszi a választ gsizoli! attila Óvassávissza ;) ;) :P Régebben jól ki lett trágyálva a dolog ;) Komolyan... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Szevasztok!!! Alufelniből ET: 47 -et rá tudok tenni a B-s omira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Szevasztok!!! Alufelniből ET: 47 -et rá tudok tenni a B-s omira? Sztem csak min. 10mm-es nyomtávszélesítővel, mivel a B Omi ET-je 33-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ahm...és ha felrakom,akkor élbőő hosszabb csavarok is kellenek,nem!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ahm...és ha felrakom,akkor élbőő hosszabb csavarok is kellenek,nem!? Attól függ, milyen a nyomtávszélesítő. Van olyan, ami hosszabb csavarral műxik, olyan, mint egy alátét tulajdonképpen a felni és az agy között, de van olyan is, ami az eredeti csavarokkal használható, mert ezeknél a kerékcsavart magába a nyomtávszélesítőbe csavarod bele. A nyomtávszélesítőt pedig másik csavarok fogják a kerékagyhoz. Gondolom a vastagsága határozza meg, melyik fajta, 12-15mm körül sztem már az utóbbi külön csavaros is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ti tudjátok miket beszéltek? Meg, hogy minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Nem! Robalex kolléga komplett futóművet akar majd felújítani, és csapágyakat cserélni csak burkoltan mondja! Vagy nem tud róla???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Sztem felni kialakításától függ. Nekem a téli felnijeim Vectra B acélfelnik és nem ér bele. Sajna nem tudom fejből az ET-jét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sztem felni kialakításától függ. Nekem a téli felnijeim Vectra B acélfelnik és nem ér bele. Sajna nem tudom fejből az ET-jét. ET49 ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sztem csak min. 10mm-es nyomtávszélesítővel, mivel a B Omi ET-je 33-as. és akkor még hol marad a tehermentesítő perem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Nem! Robalex kolléga komplett futóművet akar majd felújítani, és csapágyakat cserélni csak burkoltan mondja! Vagy nem tud róla???? Kössz....Csak lehetőségem lett volna venni olyan felniket,de nem tettem : ) ...a kérdést nem véletlen tettem fel, reménykedtem,hogy megmondjátok az okosat és segíteni tudtok... Bármilyen formában is jött le,tudom csak a jó szándék vezérelt titeket <_< Külön köszönet ! :lol: ET:30-40 között még egészséges a dolog??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts