Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

AR25-öt akartál mondani? :wink:

Nem, én R25-öt akartam mondani, mert manuálisról van szó. AR az automata. Csak nem tudok fogalmazni.

Helyesen:

"Én meg úgy tudom, hogy volt automata is.

Ezek szerint a tied nem automata, tehát egy R25."

Megosztás:

gratula a verdához

váltóba dextron 2

difit nézd meg nem sper e ha igen kell az adalék annélkül szétég

A gyári olajjal nem hinném... persze az árát nem tudom, de többször úgy sem kell cserélni. Én két litert biztos lízingelnék, amiből 1,2 kell.

Sper difinek hívják az LSD-t (Nem röhög! Limited Slip Differential)?

Megosztás:

Nem, én R25-öt akartam mondani, mert manuálisról van szó. AR az automata. Csak nem tudok fogalmazni.

Helyesen:

"Én meg úgy tudom, hogy volt automata is.

Ezek szerint a tied nem automata, tehát egy R25."

Mostanság úgy sem kötekedik senki, gondoltam valamivel kitöltöm a keltkezett űrt... :) :) :)

Megosztás:

OK. De kivel van a Tas?

Az sem mindegy...

Egyszer egy billiárdeteremben, ahol volt egy "erőmérő" gép (valami box-körtét kellet ütni, és mérte hogy ki mekkorát üt), Tas-al próbát tettünk...

Tas idegből ütött, én meg beletettem a telyes súlyomat az ütésbe. A végeredmény döbbenetes: Tas kb 10%-al nagyobbat ütött. A játékot kb fél óráig űztük, aztán tönkrement a gép :) :) :)

Megosztás:

tascona írta:

gratula a verdához

váltóba dextron 2

difit nézd meg nem sper e ha igen kell az adalék annélkül szétég

A gyári olajjal nem hinném... persze az árát nem tudom, de többször úgy sem kell cserélni. Én két litert biztos lízingelnék, amiből 1,2 kell.

Sper difinek hívják az LSD-t (Nem röhög! Limited Slip Differential)?

GREG

van aki német szakszavakat használ és akkor diferential mit procentigen spervert

vagy röviden sper diferencial :)

Megosztás:

Ha cseréled (én ált. cserélem megvétel után, mert még fiatal autóm nem volt), akkor úgyis GM olajat célszerű tölteni bele. GM 19 42 382 mind a két félébe, a sper nélkülit max utántölteni szabad SAE90 Hypoiddal.

Ja és összvissz 1 liter kell.

Megosztás:

Az adalékról nem tudtam. Gyári, vagy pedig vmi jól bevált más által gyártott dolog az az adalék?

Ellened egyiket sem vállalnám...

gyári adalék van gm száma is csak nemtudom de hozza az epc és nem is olyan drága én most vettem a nyáron mert speresitettem a difit még a get36 hoz is ez az adalék megy

Megosztás:

Ezexerint az én 2.0 16V B Omimban a sperdifi van?

én csak azt mondom nagy a valószinüsége a b omiba ez eléggé széria( amit én láttam az kombi volt)

nézd meg a beöntő nyiláson irja e vagy a kupakján hogy SPEC. ÖL

de tutira csak úgy nézheted meg hogy kinyitod a házat és a bolygómü házáról leolvasod a gm számot ha a vége S45 akkor speres

másként nemlehet tudni mert csak nyomatékra zár össze vagy szedd alá a kormányt kezdj el pörögni és nézd meg a csikokat

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.