opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 tekerőket lehúzod, és mögöttük van még két csavar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 nem mondod!!! :D:) Más egy vectrát átépíteni és egy omegát szét szedni..:lol::):lol::):lol::):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 nem mondod!!! :D:) Más egy vectrát átépíteni és egy omegát szét szedni..:lol::):lol::):lol::):D Hát hiányzott kettő vákuumcső, viszont csak egyet találtam meg. Most akkor a forgó kapcsolóra megy 2 szürke, egy barna és egy fehér középre. De egy még mindig hibádzik! Viszont a világítás se égett. Annak van külön biztije, vagy ott nem kap valahol delejt? Már csak holnap állok neki túrni, talán meg is láthatom a megoldást! THNX Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Elvileg 4 vákumcső megy rá: kék, sárga, zöld, barna. Nem lehet, hogy az égőid vannak kiégve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Elvileg 4 vákumcső megy rá: kék, sárga, zöld, barna. Nem lehet, hogy az égőid vannak kiégve? végüli az sincs kizárva, de egyik pillanatról a másikra aludt el az össze, és csak a tekerőknél, alatta, a gomboknál meg a műszerfalon ott ok! Kössz az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Van komoly érdeklődő a szekérre?! Ha nem OFF nagyon.... Még komolytalan se :lol: Egy figura eljött megnézni aztán annyi.Megunom,aztán előveszem a nagyflexet. Emailen érdeklődött valami bohóc,de akinek egy telefonhivásra nincs pénze,nem tartom komoly érdeklődőnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Megunom,aztán előveszem a nagyflexet. Inkább elmejek én, viszek olyat amit nyugodtan flexelhetsz, atán ha kijátszottad magad, megegyezünk! :D Sajnos én is csak egy komolytalan érdeklődő vagyok.......vagy lelkes rajongó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Még komolytalan se :lol: Egy figura eljött megnézni aztán annyi.Megunom,aztán előveszem a nagyflexet. Emailen érdeklődött valami bohóc,de akinek egy telefonhivásra nincs pénze,nem tartom komoly érdeklődőnek :D Flexet ne!!!! :lol: :lol: :D Hmmm. Mindenki a kisköbcentis, idősebb autókat keresi mostanság sajna... Még sosem volt szerencsém 3000 24v sor6-hoz, de eccer lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Flexet ne!!!! :D :lol: :lol: Hmmm. Mindenki a kisköbcentis, idősebb autókat keresi mostanság sajna... Még sosem volt szerencsém 3000 24v sor6-hoz, de eccer lesz... Nekem volt. De nem merem leírni, hogy az MV6 elbújhat mögötte, mert a V6-osok megköveznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ui.: ezért az ujjkoptatásért jössz nekem egy mézessel. :lol: Megdumáltuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Höhöhö! Akkor nem is olvasod az indexet? Pár olvassá vissza után, és lévén Flowa "gyermeke" vagyok.. nem annyira jűrok oda... Na jó, 1x 1x bele, beletekintek, de végigolvasni, se időm e türelmem.. höhöhö :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Nekem volt. De nem merem leírni, hogy az MV6 elbújhat mögötte, mert a V6-osok megköveznek... Oszt mé.. a tény az tény.. a jó öreg mozdonymoci... az mozdonymoci... Hidd el, ha lenne 5,7 V8 vagy adjaisten egy lotus moci "lefekvőben", de még egy 4 ezres sorhattal is kiegyeznék.. szal ugrana bele.. dehát szegáény lett az eklézsia.. remélem csak átmenetileg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Oszt mé.. a tény az tény.. a jó öreg mozdonymoci... az mozdonymoci... Hidd el, ha lenne 5,7 V8 vagy adjaisten egy lotus moci "lefekvőben", de még egy 4 ezres sorhattal is kiegyeznék.. szal ugrana bele.. dehát szegáény lett az eklézsia.. remélem csak átmenetileg :D Megnéztem, hivatalosan manuál váltóval 1 mp, automatával 1,5 mp a különbség 0-100 km/h-ra való gyorsulásnál a sor6 A Omega javára. És akkor más előnyét nem is néztük. Gondolom a motor is eccerrűbb, igénytelenebb (jó értelemben), meg könnyebben szerelhető a jobb hozzáférhetőség miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Megnéztem, hivatalosan manuál váltóval 1 mp, automatával 1,5 mp a különbség 0-100 km/h-ra való gyorsulásnál a sor6 A Omega javára. És akkor más előnyét nem is néztük. Gondolom a motor is eccerrűbb, igénytelenebb (jó értelemben), meg könnyebben szerelhető a jobb hozzáférhetőség miatt... A láncvezérlés a nagy előnye.A hozzáférhetőség nincs eltúlozva,a leghátsó gyertyát egy élmény kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 A láncvezérlés a nagy előnye.A hozzáférhetőség nincs eltúlozva,a leghátsó gyertyát egy élmény kiszedni. Mondjuk ennyi idős korban már nem bizti :lol: Lehet még hozzá kapni nem aranyáron láncot, meg lánckereket? Feszítő van benne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 sziasztok! segitséget kérnék olyen ügyben h az automhoz '96 2.5 td elektromos adagolo fej kellene GM száma:0460406994 a nyomoelemet kicseréltük benne ezért kell csak a HDK. a multkor volt a vaterán de már nem találom. és hát csak most jutottunk eredményre mi a konkrét baj. ha valaki tud légyszi jelezzen! előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 sziasztok! segitséget kérnék olyen ügyben h az automhoz '96 2.5 td elektromos adagolo fej kellene GM száma:0460406994 a nyomoelemet kicseréltük benne ezért kell csak a HDK. a multkor volt a vaterán de már nem találom. és hát csak most jutottunk eredményre mi a konkrét baj. ha valaki tud légyszi jelezzen! előre is kösz! Most adtam el. És pont a vaterán. 525-ös bömbihez vitte a srác. Nem szólt vissza, valszeg jó lett neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabeszVp Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Üdv Mindenkinek. December óta vagyok büszke tulajdonosa egy Omega B-nek. Ez a harmadik opelem. Első nekifutásra egyből egy kéréssel fordulnék ide. Az egyik ablakspriccnim rossz el van törve a csonk ahova rámegy a cső. Tud valaki ilyen spriccnit szerválni nekem? Ez fűtött fúvóka. köszönet dege83@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Most adtam el. És pont a vaterán. 525-ös bömbihez vitte a srác. Nem szólt vissza, valszeg jó lett neki... akkor ezekszerint te árultad 10 -ért!? akkor most már csak olyan kell akinek van ilyen. bontott adagolo sok van de nem akarják megbontani pedig 2 külön rész! ráadásul a bontott adagolok 90% ának ugyanugy kopott a magasnyomásu feje! ezért vettem bele ujat! most frankon indul hidegen melegen csakhát most van egy 34es és egy64 hibakod ami mindig visszajön+az auto viselkedése is erre a hibára utal. tehát ha valaki tud ilyet légyszi jelezzen! kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Üdv Mindenkinek. December óta vagyok büszke tulajdonosa egy Omega B-nek. Ez a harmadik opelem. Első nekifutásra egyből egy kéréssel fordulnék ide. Az egyik ablakspriccnim rossz el van törve a csonk ahova rámegy a cső. Tud valaki ilyen spriccnit szerválni nekem? Ez fűtött fúvóka. köszönet dege83@freemail.hu Az eladó alkatrészek-Omega B rovatban hírdeti egy Keszthelyi srác magát, és neki van ilyen spriccelője 1500 ft/db körül. A vaterán akceptor néven is nyomul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Sógi. Látom lassan összeszeded a lóvét a futómű-generátor projektre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 sziasztok! segitséget kérnék olyen ügyben h az automhoz '96 2.5 td elektromos adagolo fej kellene Látom nem vagyok 1edül ezzel a dologgal...nálam is detto ez a hiba. 25-ért újítják fel nekem... Hozzáértők vélemény érdekelne...megéri venni bontva az ilyesmit vagy jobban járok ezzel? Garanciát vállal rá,meg minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Üdv Mindenkinek. December óta vagyok büszke tulajdonosa egy Omega B-nek. Ez a harmadik opelem. Első nekifutásra egyből egy kéréssel fordulnék ide. Az egyik ablakspriccnim rossz el van törve a csonk ahova rámegy a cső. Tud valaki ilyen spriccnit szerválni nekem? Ez fűtött fúvóka. köszönet dege83@freemail.hu Némá, kit fútt ide a szél megin' :blush: Szeva! Ha sikerül szerezned ablakspricnit akkor elárulhatnád hogy mi pénz volt, mert én is ki akarom cserélni a Corsán (bár oda a fűtött azért erős túlzás lenne...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Látom nem vagyok 1edül ezzel a dologgal...nálam is detto ez a hiba. 25-ért újítják fel nekem... Hozzáértők vélemény érdekelne...megéri venni bontva az ilyesmit vagy jobban járok ezzel? Garanciát vállal rá,meg minden... ha tényleg 25-ért ujitja fel az adagolo elektromos fejet és garanciát is válal rá csináltasd meg vele! sőt nekem is megadhatnád a számát! bontottat se tudnál nagyon venni pláne hogy csak adagoloval együtt adják és nem biztos h jo is! mondjuk a normálisabb bontos visszaveszi ha nem jo az alkatrész,de mint mondtam külön nem akarják adni. mivel egy bontott adagolon ez a rész ér valamit mert a nagynyomásu fej ugyanugy kopottak bennük! ezért vettem bele gyári bosch nagynyomásu fejet. most tökéletesen indul de nem mindig jo a szabályzás. egyébként az uj HDK fej 80-90e közt mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Sógi. Látom lassan összeszeded a lóvét a futómű-generátor projektre :blush: Sógi haggyá' lógva.b@sz az ideg(igaz ami nem öl meg az erősít :lol: )Megjött a laptopom tegnap(3 hónap után),bekapcs. müxik fél nap nyúzás okés kikapcs.Nem néztem át minden csavart,de müxik.Meghirdet,érdeklődő van, üzlet majdnem nyélbe üt.Ma bekapcs és kijelző sötétség,halványan látszik rajta valami,de ez unfrankó.Nézem a gépet wazze F8 majd kiesik,DEL gomb mellett ház eltörve,az a pöcök ami kikapcsolja a képernyőt mikor lecsukod-hiányzik és kijelzőn lehúzták a rolót.Szólok gyereknek, hogy haver ne szivassuk már egymást oké hogy garis szerelés volt a chipset csere(2 hónap alatt lett kész és úgy jött visza a gép hogy más hibája lett náluk), de nem darabokban akarom vissza kapni agépet.mit képzelek én, ők ingyé melóztak és garis meló meg ecere-ecere.-most megy a harc Remélem nem OFF-oltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts