Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát nyitott ajtónál már csináltam, zárszerkezetet is cseréltem már. Zárt ajtónál?? B) Wazz, akkor kell másik kárpit iss ;)

Nem lehetetlen :blush: Én már csináltam első ajtónál :D Leírtam az előbb, hogy kell megközelíteni a témát :)

Nekem a reteszfunkció inkább bekapcsolni nem szokott. Kikapcsolással még nem volt gond. Én is rendszeresen használom.

Pedig hidd el, kifelé tud akadni inkább. Amikor nekem megakadt, szétszedtem. Elég szar konstrukció, és mivel a

műanyag alkatrészek vannak elkopva, lehetetlen a javítása. Komplett csere oldja csak meg, de nem találsz sokkal

jobb állapotút...

Szal szerencséd volt eddig :lol:

Elküldve
Nem lehetetlen B) Én már csináltam első ajtónál ;) Leírtam az előbb, hogy kell megközelíteni a témát :lol:

Hát le lehet bontani a kárpitot csukott ajtónál iss, csak azt akkor már nem kell visszarakni többet... :blush: :D

Elküldve
Hát le lehet bontani a kárpitot csukott ajtónál iss, csak azt akkor már nem kell visszarakni többet... ;) :blush:

Nekem ez már sikerült, mindenféle roncsolás nélkül is. B)

Sőt, azóta tudom, hogy lehet kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc, vastürelem kell hozzá :D

Elküldve
Gabo. Nem akarod frissíteni az avatarod?

Minek, csak a színe meg rács változott.. ami a lényeg, kívülről csak hátulról látható... és csak közelről... B)

És a 2,2 is megvan.. szal.... jogos, hogy itt tesped... ;)

Elküldve
Minek, csak a színe meg rács változott.. ami a lényeg, kívülről csak hátulról látható... és csak közelről... B)

És a 2,2 is megvan.. szal.... jogos, hogy itt tesped... :blush:

Nesze :D csak Neked... ;) :lol:

Majd csinálok olyan képet amin rajta mind a 3, és az lesz az avatarom ....

Elküldve
Nekem ez már sikerült, mindenféle roncsolás nélkül is. B)

Sőt, azóta tudom, hogy lehet kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc, vastürelem kell hozzá ;)

"kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc" valóban nem 2 perc kb 40 másodperc a zárt ajtót kinyitni :blush:

Elküldve
"kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc" valóban nem 2 perc kb 40 másodperc a zárt ajtót kinyitni B)

Sérülésmentesen? Te már tudsz akkor valamit ;)

Elküldve
......sérülésmentesen ;)

Akkor én még rutintalan vagyok :D

Ugye nem fogjátok részletesen kitárgyalni a módszert.

Tök mindegy, aki azzal tölti mindennapjait, hogy az autókat töri fel, az úgyis tudja B)

Itt meg gondolom nem kap kedvet hozzá senki :blush:

Elküldve
Tök mindegy, aki azzal tölti mindennapjait, hogy az autókat töri fel, az úgyis tudja :blush:

Itt meg gondolom nem kap kedvet hozzá senki :D

Dehogynem.... Pl alkatrész kéne a 3,2 höz vagy a 2,2 höz így gyorsabb főleg olcsóbb :lol: B)

No, kezdjétek csak el mesélni?... Mellékesen megtudja az ember hol a gyenge ponty oszt lehet rákölteni soksok pízt, hogy jobbá tehesse az ember... ;) :)

Elküldve
Sérülésmentesen? Te már tudsz akkor valamit B)

Sziasztok!

Én is jártam már hasonlóképpen és az van, hogy az enyém a csomit nem retszeli, úgyhogy csak a mélyláda áll az utamban, hogy bejussak a gépbe.

Elküldve
Gabo. Király a gép eleje. Nekem is ez a konfig tetszik: nagy opel jel, bajusz nélkül, metálfekete színnel párosítva.

;) :blush: :D :lol: - Azé nekem a másik is nagyon begyere... szeretem a sok krómot (mégha nem is az, de csillog... B) )

Bár asszem egy Cadillac Catera hűtőrács majd ráugrik, ha talizok olyantot....

Elküldve
A német ebayen is van fenn csak az a B1 Omikhoz jó, de egy hete láttam B2 Omihoz is.

az jó... eddig csak B1 hez láttam.. most nincs rá keretem B) Ha lesz tutira nem lesz B2 höz ;) :blush: :D

Elküldve
Szilcsi kolléga. Remélem nagyobbat vesz helyette....

Az infóim szerint nem akar helyette nagyobbat.Hétközben a céges 1.5C Citrommal szaladgál, hétvégén meg megy állatkodni az E30-cal így nincs értelme fentartani az Omit.

Ha nem autómata lenne, megkörnyékeztem volna..... B)

Elküldve
az jó... eddig csak B1 hez láttam.. most nincs rá keretem B) Ha lesz tutira nem lesz B2 höz ;) :blush: :D

Végre egy egyedi ötlet.Te legalább nem mész a többi után akik Vauxhall rácsot raknak fel.Catera hátsóval is ######án néz ki.Csak egy komplett csomitető kell.

Elküldve
Végre egy egyedi ötlet.Te legalább nem mész a többi után akik Vauxhall rácsot raknak fel.Catera hátsóval is ######án néz ki.Csak egy komplett csomitető kell.

Már régóta gondolkodtam ezen, amikor megtörték, a 2,2 -t próbáltam catera csomifedelet szerezni, de nem sikerült ;)

De sztem csak a lámpákat kellene lecserélni.... B)

catera2.jpg

Bár a beépített féklámpa dögös, ahhoz tényleg cserélni kéne...

Elküldve

Én is nézegetem egy ideje a Caddi hátsót, de még nem találtam hozzá cuccot. Én biztos nem raknék Vauxhall hűtőrácsot, mert a környékünkön ilyen márkával a halmozottan hátrányos kisebbség becsületes tagjai mászkálnak B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.