Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Szereztem fűtött üléseket, és el is kezdtem kibontani belőle a fűtést (sajna a kárpit sem egyezett meg, és jobbkormányos autóban volt). Egyik ülésből már kiszedtem, de mielőtt a sajátomnak esnék neki a kérdésem, hogy a huzatot tartó gyűrűk kiszedésének van valami trükkje, vagy csak ide oda görbítgetve ahogy sikerül? Visszaépítésnél ugyan azokat hajlitgatni vissza, vagy mondjuk gyorskötegelővel lehet helyettesíteni? Vagy aki csinált már ilyet, hogyan csinálta?

Üdv!

Én ugyanazokat raktam vissza mindig. kombinált fogóval nyomkottam össze őket. Igaz nem mindig lett szabályos kör formája :lol:

Elküldve
Én ugyanazokat raktam vissza mindig. kombinált fogóval nyomkottam össze őket. Igaz nem mindig lett szabályos kör formája :lol:

Rá is ragasztottad a fűtőlapot kétoldalas ragasztóval a szivacsra, mint ahogy eredetileg van, vagy csak egyszerűen beraktad a kárpit alá?

Elküldve

a 2.6 V6 kiírta ma menet közben,meleg motornál h Check oil level miközben van benne :lol: ez csak 1x történt meg azóta rendben van...meghülyült ? vagy csak azt akarta h simogassam meg a pálcáját ? :lol:

Elküldve
a 2.6 V6 kiírta ma menet közben,meleg motornál h Check oil level miközben van benne :lol: ez csak 1x történt meg azóta rendben van...meghülyült ? vagy csak azt akarta h simogassam meg a pálcáját ? :)

Ez az anyukád autója? :lol:

Elküldve

Asszem nem is írtam le, mi volt a fulladásos problémám megoldása, és meglepő módon nem az AC pumpa...

kép1

kép2

kép3

kép4

kép5

Ez a pumpától a tankfedélig felmenő cső... Szépen kikészült szegény... Amióta kicseréltem mintha semmi baja sem lett volna soha a kocsinak! :lol:

Elküldve
Crime!

Látom te most szeded szét az ülésed,nem tudnál fotókat készíteni a műveletről?

csiziktomi

Hétvégén lesz a nagy művelet, tegnap csak kibontottam egyet próbából. Majd igyekszem képet csinálni... :lol:

Elküldve
Hétvégén lesz a nagy művelet, tegnap csak kibontottam egyet próbából. Majd igyekszem képet csinálni... :lol:

szia!

Én gyorskötegelővel szoktam összerakni az üléseket mert sokkal egyszerübb.kb 4mm vastaggal.

Elküldve

Én technokollal ráragasztottam a szivacsra, de csa néhány helyen, mert különben elszakadnak a fűtőszálak. A Rekiben már 2 éve bennvan, és hibátlanul működik.

Én is néztem már a tankban lévő csöveket, hogy elég gatyák, de a kapható csövek minőségét ismerve azok negyed ennyit bírnának :lol:

Elküldve

remélem sikerül,mert van egy ötletem,de nem merek nekiállni ,csak majd ha megvannak a képek

Elküldve
a 2.6 V6 kiírta ma menet közben,meleg motornál h Check oil level miközben van benne :lol: ez csak 1x történt meg azóta rendben van...meghülyült ? vagy csak azt akarta h simogassam meg a pálcáját ? :lol:

Öcsémé is csinálta egy időben. Egy darabig segített neki, hogy a felső nívóig töltötte, de későb ez sem. Asszem utánna olajat cserélt és azóta jó neki. De irj neki mailt a babu@opelklub.hu ra hogy mi volt pontosan.

Elküldve
Öcsémé is csinálta egy időben. Egy darabig segített neki, hogy a felső nívóig töltötte, de későb ez sem. Asszem utánna olajat cserélt és azóta jó neki. De irj neki mailt a babu@opelklub.hu ra hogy mi volt pontosan.

szerdán megy olajcserére és átvizsgálásra, ha utána is kiiría akkor megkérdem köszi !

Elküldve
Ma elhoztam a gépet a kasznistól, és szerdán viszem a fényezőhöz. LAssan aztó is lesz belőle, nem csak pénztemető :lol:

Jut eszembe szerdán akkor adom a lóvét.Ha megfordultunk az omival villogtatunk egyett?Legalább megmutatod melyik csatik kellenek hozzá.

Elküldve
szerdán megy olajcserére és átvizsgálásra, ha utána is kiiría akkor megkérdem köszi !

De lusta vagy vazz :lol:

Nekem is volt ilyen a pályán, majd írok Neki én, és ha volt megoldása tolmácsolom.

Elküldve

Én sok-sok éve használom a prelixet és a preventet (utóbbit többet), semmi gond nincs velük, és nem drága,

illetve bármelyik nagyobb bevásárlóhelyen megtalálható :lol:

Elküldve

Sziasztok.

Kicsit elhanyagoltam mostanság a fórumot... sajnos más dolgok akadtak.

De eljött az ideje a téli gumának.

Leesett az első hó, és majdnem sportszelet lett a gatyuszban :lol:

A nyárim 205/65R15, gyári acélon :lol:

Milyen télit vegyek? Méret? Márka?

Ha volt szó róla bocsi, de jelenleg nincs időm visszaolvasni.

Biztonságos haladást mindenkinek! Vigyázzatok az OMIKRA!!!

Elküldve
Gondolom nem volt kéznél másik emelő.

http://kepfeltoltes.hu/081130/vicces_www.k...ltoltes.hu_.jpg

Nem semmi erő lehet abban az ajtóemelőben, hogy így felemelt egy majd' másfél tonnás autót :lol:

Sziasztok.

Kicsit elhanyagoltam mostanság a fórumot... sajnos más dolgok akadtak.

De eljött az ideje a téli gumának.

Leesett az első hó, és majdnem sportszelet lett a gatyuszban :lol:

A nyárim 205/65R15, gyári acélon :)

Milyen télit vegyek? Méret? Márka?

Ha volt szó róla bocsi, de jelenleg nincs időm visszaolvasni.

Biztonságos haladást mindenkinek! Vigyázzatok az OMIKRA!!!

Azt mondják, télre jobb a keskenyebb gumi (meg olcsóbb is), tehát 195/65R15 sztem. Ha jól láttam, Kori pont ilyen gumikat árul...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.