hemi Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Akkor csak a tartalmaváltozot a Mottónak a stilusa nem:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 A mottóm egy idézet a JRR's Shut The Fuck Up Foundation-től. És igazán szomorúnak tartom, hogy a jelek szerint félreértettétek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LeO Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Csak lefordították. "Interneten veszekedni olyan mint a paralimpián indulni. Ha nyersz, akkor is retardált maradsz" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Omegatd: Nem lenne kedved alakítani velem egy anti-fikanick szekciót? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 "Interneten veszekedni olyan mint a paralimpián indulni. Ha nyersz, akkor is retardált maradsz" :arrow: Aki veszekszik az interneten, az hülye. :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Omegatd: Nem lenne kedved alakítani velem egy anti-fikanick szekciót? :twisted: Nekem 8, bár egyre kevesebb a fikanick... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 egyre kevesebb a fikanick... Azért még akad, sajnos. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Flowa! Egy dolgot már megtanulhattál volna... Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Pl ezért vannak kevesen nálunk a Vectrások. A "fikanick" jelenséggel nem nagyon tudsz mit kezdeni, max annyit hogy nem teremtesz nekik táptalajt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ha rövid a pöcsöd told meg egy omegával Ha már akkora az arcod, hogy ismeretlenül személyeskedő hangvételű nyilvános hozzászólást intézel hozzám, akkor legalább arra vehetnéd a fáradságot, hogy odafigyelsz arra, hogy legalább nyelvtanilag helyesen fogalmazz! A toldani igének az egyes szám harmadik személyű, felszólító módú alakja ugyanis toldd! :wink: (A toldjad-ból kiesik a ja.) U.i.: Csak mert sehogy nem tudtam rájönni eddig, hogy miért kellene tolnom az Omegát a farkammal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Nem kell ezzel foglalkozni :roll: Tessék egyezkedni a jővőre nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Miről egyezkedjünk? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ...mert sehogy nem tudtam rájönni eddig, hogy miért kellene tolnom az Omegát a farkammal... :) Nem az Omegát a farkaddal!!! A javaslat szerint a farkadat kell megtolni az Omegával! :? PS nekem is van új mottóm!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 És annak úgy mi értelme?! :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Hogy farokhosszabítónak veszel Omegát... :shock: :roll: :twisted: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Igaz, rosszul fogalmaztam az utóiratban... :oops: :) Ettől függetlenül két d-vel kellett volna írni, de mit is vár az ember egy ilyentől, nem igaz? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 http://www.vezess.hu/ha_talalat.php?id=217...7624&idx=301481 Vélemény?Csak a kíváncsiság kedvéért! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Először azt hittem lemaradt egy egyes az elejéről. Azután megnéztem a km órát. Nem hinném hogy sok lehet hátra az autónak. Meg ugye a hirdetőt úgy híjják hogy Merkantil Bank. Vagy part-chop, vagy valaki nem tudta fizetni. Ezért ilyen óccsó. Azt nem tudom, hogy megéri e megvenni, de ha nem áll keresztbe benne a dugattyú, biztos valaki megveszi és visszapörgeti az órát. Végülis Magyarországon vagyunk... de ez már egy másik topik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Aztán jön egy elvetemült Omega fan, és.................. :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Már fél éve hirdetik, másfélről indult. Valami nagyon gáz a kocsival, ha még mindig megvan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sztem csak ki akarnak belőle szállni.Valszeg ennyi volt a hitel rajta még.Gondolom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 A cím kecskeméti, a telefon budapesti. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Mindenesetre itt lehet megvenni Kecskeméten, gondolom a bank székhelyileg Bp.-i. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Akkor tessék meghesszölni, hadd derüljön ki a gyíkja. Már kezdek kiváncsi lenni. (vajon miért nem sikerül eladniuk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sztem csak ki akarnak belőle szállni.Valszeg ennyi volt a hitel rajta még.Gondolom én. Rosszul gondolod... :roll: :twisted: :wink: Ha jó lenne, ennyiért már rég elvitték volna. Fél éve nem találok normális MV6-ost... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts