Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Csak lefordították. "Interneten veszekedni olyan mint a paralimpián indulni. Ha nyersz, akkor is retardált maradsz"

Elküldve

Flowa!

Egy dolgot már megtanulhattál volna... Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Pl ezért vannak kevesen nálunk a Vectrások.

A "fikanick" jelenséggel nem nagyon tudsz mit kezdeni, max annyit hogy nem teremtesz nekik táptalajt.

Elküldve
Ha rövid a pöcsöd told meg egy omegával

Ha már akkora az arcod, hogy ismeretlenül személyeskedő hangvételű nyilvános hozzászólást intézel hozzám, akkor legalább arra vehetnéd a fáradságot, hogy odafigyelsz arra, hogy legalább nyelvtanilag helyesen fogalmazz!

A toldani igének az egyes szám harmadik személyű, felszólító módú alakja ugyanis toldd! :wink: (A toldjad-ból kiesik a ja.)

U.i.: Csak mert sehogy nem tudtam rájönni eddig, hogy miért kellene tolnom az Omegát a farkammal... :)

Elküldve

...mert sehogy nem tudtam rájönni eddig, hogy miért kellene tolnom az Omegát a farkammal... :)

Nem az Omegát a farkaddal!!! A javaslat szerint a farkadat kell megtolni az Omegával! :?

PS

nekem is van új mottóm!!!!! :D

Elküldve

Először azt hittem lemaradt egy egyes az elejéről. Azután megnéztem a km órát. Nem hinném hogy sok lehet hátra az autónak. Meg ugye a hirdetőt úgy híjják hogy Merkantil Bank. Vagy part-chop, vagy valaki nem tudta fizetni.

Ezért ilyen óccsó. Azt nem tudom, hogy megéri e megvenni, de ha nem áll keresztbe benne a dugattyú, biztos valaki megveszi és visszapörgeti az órát. Végülis Magyarországon vagyunk... de ez már egy másik topik.

Elküldve

Akkor tessék meghesszölni, hadd derüljön ki a gyíkja. Már kezdek kiváncsi lenni. (vajon miért nem sikerül eladniuk)

Elküldve
Sztem csak ki akarnak belőle szállni.Valszeg ennyi volt a hitel rajta még.Gondolom én.

Rosszul gondolod... :roll: :twisted: :wink:

Ha jó lenne, ennyiért már rég elvitték volna. Fél éve nem találok normális MV6-ost... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.