Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Üdv mindenki!

egy kis segítség kellene.vettem egy 94-es B omegát, manuális ablakkal,viszont most szeretném belerakni az el.ablakot.Meg is vannak az emelőmotorok +a kapcsolók. viszont nincs kábelkorbácsom se és kapcsolásirajzom se,és nem vagyok biztos melyik drótot milyen végződés kössem.Ha valakinek van rajza vagy kábelkorbácsa,vagy esetleg valaki megnézné ,azt megköszönném :( !!! HEEEEELP ;)

Előre is kösz mindenki! :)

Én a helyedben megnézném először is, hogy az ajtócsatiig be van-e kábelezve, mert esélyes.

És az ajtókba szerválnék olyan köteget, ami az emelőhöz kell, mert sokat lehet találni olcsón :(

Ha dobsz egy mailt ide: gabor@opel16v.hu , előkeresem az idevonatkozó rajzot, és válaszban

küldöm ;)

Megosztás:

Távirányítós központi zárnál ha nem müködik a távirányító(kulcsal jó) hirtelen egyik napról a másikra és korábban is szinte csak a vezető oldal mellől, mi lehet a gubanc? Elem most lett cserélve órásnál..

Szeva

a régebbi tipusoknál elemcsere után újra kell programozni a távirányítót,ha gondolod email-ben küldök infót hogyan kell az én címem jony23@freemail.hu dobj egy üzit és válaszolok rá !

Megosztás:

Hali.Bátyám is omis mint én,Ő éppen így volt az elemcsere után.Kövi képpen oldottam:

Gyujtást ráadni-tükörre rámutatni távival úgy,hogy 20 cm-en bellül legyél,zárást utána nyitást nyomsz.

Gyujtás után 10 mp-en belül nyomnod kell a távit.Utastér lámpa felvillanása jelzi az újra programozást.

Ne felejtd el levenni a távit a kulcsról. :) ;) :(

Megosztás:

Hali.Bátyám is omis mint én,Ő éppen így volt az elemcsere után.Kövi képpen oldottam:

Gyujtást ráadni-tükörre rámutatni távival úgy,hogy 20 cm-en bellül legyél,zárást utána nyitást nyomsz.

Gyujtás után 10 mp-en belül nyomnod kell a távit.Utastér lámpa felvillanása jelzi az újra programozást.

Ne felejtd el levenni a távit a kulcsról. :) ;) :(

nekem valószinü utólagos távkapcsom van (külön távirányítóval és csak 1 gombal :S) igy ez a módszer nekem nem jött be :(

Megosztás:

nekem valószinü utólagos távkapcsom van (külön távirányítóval és csak 1 gombal :S) igy ez a módszer nekem nem jött be :(

Szia.Tesóm táviát elvittem haver TV szerelőhöz(órás cserélt elemet),oszciloszkóppal megnézettem,hogy ad-e jelet.Nem adott.

Érintkezőket állítani kellett ,nem volt jó az érinkezés.Megtudod nézni,hogy jó-e a távkapcs.,állítsad a rádiót AM 433,92MHz-re

és nyomkodd."Kapcsolásokkor" búgó-sercegő-sistergő hangok fognak előtörni.Omi távik ezen működnek+a távkapcsoló tesz mellé egy külön jelet ami egyedi,csak a saját óto ismer fel.Nekünk sincs a kulcsban a kapcsoló.

Megosztás:

hali !

egy kérdés a projektoros lápicsekről.

kell hozzá valami trafó?

Mert az enyémben gyárilag hagyományos hella volt

(igaz aszt már kicseréltem új hellára amiben 2 db H1-es izzó van ),viszont projektorosra szeretném kicserélni,de nincs benne se trafó se semmi ,csak a kábelek :(

Szóval kell bele trafó vagy simán berakom, bekötöm és kész?!?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.