hemi Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Áh:) A saját fóruimát bujja:)) Így nem megy a szexció építésSmile) Ha valaki csak a sajáttal törödik:))) De más is alakíthatja a szexció életét! Kori? Greg? Dark? Tascona? Gabo? Nem kell könyörögni senkinek. Nem erőszak a disznótóóóóóóóóóóóóóór Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 hááát nekem még ölég csíkos a hátam. Épphogy csak ismerkedem a dolgokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Áh:) A saját fóruimát bujja:)) Így nem megy a szexció építésSmile) Ha valaki csak a sajáttal törödik:))) De más is alakíthatja a szexció életét! Kori? Greg? Dark? Tascona? Gabo? Nem kell könyörögni senkinek. Nem erőszak a disznótóóóóóóóóóóóóóór Én Darkra, vagy Tasra teszem a szavazatot :) Greg megkérdem mi a baj az omegafurumon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Tán próba az omegafórumon. ( www.omegaforum.ini.hu ) Engem nem enged regelni... Tán hüle vajok hozzá, vagy nem teccik neki az IP címem. Virágfiú meg majcsak előkerül. Küldök neki PÜ-t meg emilt. Tán akkor megtudja, hogy összejött az 5 fő. (Bár a 3 nap már lejárt) Greg, mi történik? Szal mit csinál mikor kitöltöd és elküldöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Mit írjak be? Még nem is regisztráltam magam. Mert nem engedi. Ugyanis ráklikkelek a "regisztráció"-ra és nem történik semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Mit írjak be? Még nem is regisztráltam magam. Mert nem engedi. Ugyanis ráklikkelek a "regisztráció"-ra és nem történik semmi. Ez fura... Eddig mindenkinek jó... Mlyen op rsz van? Explorer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Javítva a reg. Greg, Kori, lehet jönni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Na mi van? Kitúrtok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Távol álljon tőlünk,csak azt hittük már eladtad az omegát,vettél vmi OFF autót ésmár nemis foglalkozol a régi cimbikkel :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Tévedés. Egyszerűen ritkán járok erre a fórumra, mert eddig alig született hozzászólás az Omegás topicokban. Bár mintha ez kezdene változni. Csak néhány csípősebb megjegyzés kell és hirtelen pörögni kezd az egész... :wink: Persze nem akarok A vs. B Omi vitát gerjeszteni. Már csak azért sem, mert egyértelmű lenne a végeredmény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Én is nagyon örülök,hogy végre pörög a topic(nameg a hozzászólásaim száma :wink: ) Szerintem inkább kategóriagyőzteseket lehetne avatni,de egyértelműen győzelmet hirdetni,hááát :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 A B akkor is szebb......! (És az enyém...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Greg vigyázz én balról előzök. :smt025 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Nem akarom én senkinek az érzelmeit bántani. Valakinek az egyik tetszik jobban, valakinek a másik. Ennyi. Nekem mindkét generáció tetszik. A B-ből viszont inkább csak a 4 ajtós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 És mi a legsirályabb mindkettőben? :?: Hát hogy hátsókerekesek(itt a tél,a kilincsel előre időszaka)és nem ucssó sorban opelek. B-ből kombit szerettem volna,akkor még a limo nem tetszett,de mostmár nem cserélnék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 És mi a legsirályabb mindkettőben? :?: Hát hogy hátsókerekesek(itt a tél,a kilincsel előre időszaka)és nem ucssó sorban opelek. Csak le ne érjen a tanksapka.... Hozzáteszem tegnap én is élveztem a csúszkálást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Greg vigyázz én balról előzök. :smt025 Ez övön aluli volt... Én meg nem előzök.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Csúszkálás rulez! :) Én is nyomatm egy keveset tegnap... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Nem akarom én senkinek az érzelmeit bántani. Valakinek az egyik tetszik jobban, valakinek a másik. Ennyi. Nekem mindkét generáció tetszik. A B-ből viszont inkább csak a 4 ajtós. Sosem akartam mást én sem. Nekem az "executive" stílusa tetszik. Egy 5 ajtós már nem az igazi. Szerintem... Ha teherautó kellett volna, azt vettem volna. Elegem lett abból, hogy mindig praktikusnak kell lenni. De vitathatatlan, hogy a praktikus érvek léteznek. Szerencsére nekem a tgk gondom is megoldott, így az autómat nem kell igáslónak használni. És tényleg jó, hogy mindannyian mások vagyunk. Hülyén nézne ki annyi egyforma autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Csúszkálás rulez! :) Én is nyomatm egy keveset tegnap... :wink: akkor én vagyok a legrendesebb itt. én ilyet nem csinálok! nem sodrom veszélybe a körülöttemélőket.......... 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Greg.A miénk majdnem egyforma,csak tudud a kormány. Egyébként az enyém garázsban várja a jóidőt addig meg marad a trabi 601 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Tudom tudom! A trabi jóóóóóóóó! Olyannal borultam föl először. Csak vigyázz magadra vele. Tudod... az a törésteszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 akkor én vagyok a legrendesebb itt. én ilyet nem csinálok! nem sodrom veszélybe a körülöttemélőket.......... 8) 8) 8) Én sem közúton csinálok ilyet, hanem forgalomtól mentes helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Én is az üres telephelyen tettem. És csak 3-4 alkalommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Én is az üres telephelyen tettem. És csak 3-4 alkalommal. énnekem meg nmincs hátsókerekes autóm.... csak elsőkerekes. de abból kettő 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts