tgabika76 Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Omega B-re:?: :shock: Jó sok pótalkatrésze lehet ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Hi All ! Neten beszélgettem egy sráccal aki most vett MV6-os Omegát. Kézikönyv kellene neki. Ha valaki tud segíteni neki akkor : sicran@interware.hu címre írjatok. Köfi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Már folyamatban van,hogy a magazinra felkerüljön.a beszkenelés már megtörtént, de egy kicsit nagy lett.Vszinű kiírom cd-re és talira elhozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LASLO Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 CSERÉRE AJÁNLOTTAK EGY OMEGA CARAVAN 2,5 AUTOMAT-T A BMW 525 I-ÉRT. mIRE KELL FIGYELNI, MIT TANÁCSOLTOK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November17, 2004 Megoszt Elküldve November17, 2004 Rozsdásodás:hátsó ívek.Olajfojás:gyertyapipa kihúz,ha olajos szelepfedéltömítés csere(12000/db),olajteknőtömítés(12000/db),hátsó főtengelyszimmering(8000).Kipufogógáz visszavezető szelep ne legyen lezárva(80000).De a magazinba elég részletesen leírtam,hogy eddig mit cseréltem,igaz az enyém egy MV6-os.Azóta még gyertyakábeleket cseréltem.Lassan első fétárcsákat+betéteket és első lengéscsillapítokat kell kidobni.Sokan mondják,hogy könnyű megfőzni a motorokat, eddig még nem sikerült :) Pedig voltak hűtési problémáim:hűtő elvízkövesedett,csövek sorra durrantak el(szerencsére a csövek nem túl drádák:3000-5000/db.Amúgy más gond nem nagyon volt vele eddig.Nagyjából ennyi,ráadásul az előző gazda márkaszervízben szervizeltette.Tanács ha megveszed:1. vezérműszíjcsere(88000ft),aut.váltó olaj csere(csak DexronIII a jó bele). 8) Röviden ennyi. :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve November17, 2004 Megoszt Elküldve November17, 2004 Kedves Omega-szimpatizáns klubtársaim! Hemi felkérésére (ismét) Omega szekció alakításba kezdtem. Szeretnék ezáltal megkérni mindenkit, aki Omega tulajdonos, vagy csak kedveli a típust, hogy amennyiben szeretne belépni ebbe a szekcióba, az keressen meg engem a flowachild@freemail.hu címen! A szekció tagságnak alapfeltétele a MOTE tagság, de nem kötelező, hogy a jelentkezőnek legyen saját Omegája. Eddig hárman (Tascona, Gabo és jómagam) vagyunk. A bejegyzéshez öt tagnak kell összejönnie 3 napon belül. Várom jelentkezéseteket! Flowa Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 Úgy néz ki lesz Mohácson egy újabb boldog B Omega tulajdonos.Ő is az E1 rekordját cseréli le.Tegnap elmentünk nézni egy 97-es 2.5 td-t kombiban sport felszereltséggel.Az autó nagyon jóállapotban van, de az intercooler után megbontottunk egy levegőztető csövet, és az belül elég olajos volt. Véleményem szerint ha ott olaj van akkor reszeltek a turbónak,vagy nem? A lényeg hogy a srác úgy gondolja,hogy az nem olyan gáz,ezért már le is foglalózta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 turbo folujitás kb 100 150 ropi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 hÁT HA EZT A SZERÉNY ÖSSZEGET NAJD KIFIZETI MÁR NEM IS LESZ BOLDOG TULAJ :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 turbo folujitás kb 100 150 ropi Ez most komoly? Mert van egy cég soroksáron, ahol a cégautó (OFF Fiat Scudo 1.9TD ON) turbóját 60-ért gatyába rázták... Ugyanaz volt a baja, amit kori leírt: dőlt belőle az olaj, de annyira, hogy eltömítette az intercoolert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 ha csak csapágyazni kell o.k. mivan ha új lapátkák is kellenek meg a gépmunka és centrirozás és ki mennyi garit vállal de ha ő jó hát oda kell vinni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Kedves Omega-szimpatizáns klubtársaim! Hemi felkérésére (ismét) Omega szekció alakításba kezdtem. Szeretnék ezáltal megkérni mindenkit, aki Omega tulajdonos, vagy csak kedveli a típust, hogy amennyiben szeretne belépni ebbe a szekcióba, az keressen meg engem a flowachild@freemail.hu címen! A szekció tagságnak alapfeltétele a MOTE tagság, de nem kötelező, hogy a jelentkezőnek legyen saját Omegája. Eddig hárman (Tascona, Gabo és jómagam) vagyunk. A bejegyzéshez öt tagnak kell összejönnie 3 napon belül. Várom jelentkezéseteket! Flowa Látom ez a dolog így nem megy. Hmm, lehet flowa picit aktívaban kellene MOTE-zni ehhez:))) Se baj, majd más talán révbe ér. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Nekem ez tetsz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Én már néztem,sőt el is mentettem a képeket.De krva jól néz ki 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Látom ez a dolog így nem megy. Hmm, lehet flowa picit aktívaban kellene MOTE-zni ehhez:))) Se baj, majd más talán révbe ér. Üdv hemi Én is jeleztem a virágkölöknek p.ü.-ben anno. Tehát 4. Csak a fórumban nem jeleztem. Ezer bocs... Íme: 1. Flowa 2. Tascona 3. Gabo 4. Greg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Látom ez a dolog így nem megy. Hmm, lehet flowa picit aktívaban kellene MOTE-zni ehhez:))) Se baj, majd más talán révbe ér. Üdv hemi Hát igen, de Te is járhatnál oda, agitálni, mert Rám már magasról ... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Ebböl a buliból aszthiszem nem maradhatok ki :!: Tehát OMEGA szekció: 1. Flowa 2. Tascona 3. Gabo 4. Greg 5. Kori Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Az előbbi javítva: :oops: Ebböl a buliból azthiszem nem maradhatok ki :!: Tehát OMEGA szekció: 1. Flowa 2. Tascona 3. Gabo 4. Greg 5. Kori Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Yippie...! Gondoltam h lehet rád számítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Hát igen, de Te is járhatnál oda, agitálni, mert Rám már magasról ... :) :) Nem fogok. Én ezer és ezer dolgot teszek a klubért. Talán annak a NAGY Omega fannak kellen ezzel bizonyítani ..... De amit látom ott a Totalcaros cikke jobban lekötötte:)) Na buldog karácsonyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 :smt014 Vegyek egy korzát? Vagy melyik szexció is működik jól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 :smt014 Vegyek egy korzát? Vagy melyik szexció is működik jól? vegyél corsát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Vót abból öt méteres? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Talán ha kettőt összehegesztünk,de akkor sem lesz hátsókerekes. :twisted: Tényleg flowával mi a rák van?Egy roma esztendelye nem hallottunk felőle.Talán leköti vmi intenzív nyelvtanfolyam? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Tán próba az omegafórumon. ( www.omegaforum.ini.hu ) Engem nem enged regelni... Tán hüle vajok hozzá, vagy nem teccik neki az IP címem. Virágfiú meg majcsak előkerül. Küldök neki PÜ-t meg emilt. Tán akkor megtudja, hogy összejött az 5 fő. (Bár a 3 nap már lejárt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts