uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Sziasztok! Segítséget szeretnék én is kérni! 2.5 V6 B Omegánk van, de egy hete gyallyra ment a motorja. Olyannyira, hogy azt mondták, másfél millió a javítása. Aha. Jó vicc. Tehát a kér(d)és: tudtok ilyen motort bontva valahol? Akár külföldön is? Az e-bayen találtunk egyet (250E lett volna), de tegnap lejárt a licit. :evil: Közben azon is morfondírozunk, hogy az sem baj, ha 3000-es a motor... Vagy igen? :shock: :) Köszi előre is a segítséget! mi baja van???
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 amugy meg a www.opelbonto.hu itt van egy csomo motor
Gabo Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Gabokám, tudom, hogy Veled kár vitatkozni, úgyhogy nem teszem... :wink: Most ezt hogy érted? :twisted: A sebességmániám rekordja 320 km/h eddig, ami földközelbe volt (igaz műrepcsivel). Az elején szívdobogtató, na de ezt is meg lehet szokni :) :roll: :twisted:
hbarby Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 a www.opelbonto.hu itt van egy csomo motor Jajj, köszönöm, nagy vagy, mint a Csendes-óceán, Apu hívja is már őket!! Nem tudom pontosan, mi baja lett, azt hiszem megszűnt a vezérlés, és emiatt a dugattyúk(?) szátbarmolták az egész motort...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Jajj, köszönöm, nagy vagy, mint a Csendes-óceán, Apu hívja is már őket!! Nem tudom pontosan, mi baja lett, azt hiszem megszűnt a vezérlés, és emiatt a dugattyúk(?) szátbarmolták az egész motort... ezért kell mindig vezérlést cserélni amikor az autot megveszitek... mert ilyenkor a végösszeg fáj :)
Omegatd Elküldve Augusztus3, 2004 Elküldve Augusztus3, 2004 Sziasztok! Segítséget szeretnék én is kérni! 2.5 V6 B Omegánk van, de egy hete gyallyra ment a motorja. Olyannyira, hogy azt mondták, másfél millió a javítása. Aha. Jó vicc. Tehát a kér(d)és: tudtok ilyen motort bontva valahol? Akár külföldön is? Az e-bayen találtunk egyet (250E lett volna), de tegnap lejárt a licit. :evil: Közben azon is morfondírozunk, hogy az sem baj, ha 3000-es a motor... Vagy igen? :shock: :) Köszi előre is a segítséget! Nem gond a 3000-re moci sem, csak meg kell fizetned 630000 forint regisztrációs adót... Ha mégsem javíttatjátok meg a kocsit, nem lesz eladó? Pont ilyet (motorhibás omega limo) keresek. Szine, évjárata, ára érdekelne. Ja és limo kellene...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2004 Elküldve Augusztus3, 2004 ....Segítséget szeretnék én is kérni! 2.5 V6 B Omegánk van, de egy hete gyallyra ment a motorja. Olyannyira, hogy azt mondták, másfél millió a javítása.... Nem bántani akarlak, de mintha egy kicsit nagy lenne a családotokban, a motorok halandósága :roll:
hemi Elküldve Szeptember17, 2004 Elküldve Szeptember17, 2004 Tegnap vezetem egy Omega B 3.0MV6 -ot. Nagyon élvezetes volt! Ha nem lenne olyan kölcséges a fenntartása (nem a benyára gondolok) nem haboznék! Üdv hemi
Omegatd Elküldve Szeptember17, 2004 Elküldve Szeptember17, 2004 Tegnap vezetem egy Omega B 3.0MV6 -ot. Nagyon élvezetes volt! Ha nem lenne olyan kölcséges a fenntartása (nem a benyára gondolok) nem haboznék! Üdv hemi Manual, vagy automata? Manuálist vadászok én ISS...
Senátor-Admirális Elküldve Szeptember17, 2004 Elküldve Szeptember17, 2004 Szeva TD.!!!!!! Ha megvan a számom hivj fel légyszi, vagy juttasd el a tiedet valahogy......
Dark Angel Elküldve Szeptember21, 2004 Elküldve Szeptember21, 2004 Manual, vagy automata? Manuálist vadászok én ISS... Szerinted? :)
Omegatd Elküldve Szeptember21, 2004 Elküldve Szeptember21, 2004 Szerinted? :) Szerintem megadtad a választ... :D
Omegatd Elküldve Szeptember21, 2004 Elküldve Szeptember21, 2004 Szeva TD.!!!!!! Ha megvan a számom hivj fel légyszi, vagy juttasd el a tiedet valahogy...... Sanyi! Bocs, de csak most olvastam a fórumot! A számodat elkevertem, de itt vannak az enyémek, ha aktuális csörgess meg!
Flowachild Elküldve Szeptember23, 2004 Elküldve Szeptember23, 2004 Nem tudom pontosan, mi baja lett, azt hiszem megszűnt a vezérlés, és emiatt a dugattyúk(?) szátbarmolták az egész motort... Így járnak azok, akik b*sznak rá vezérműszíjat cserélni görgőkkel együtt idejében... :evil: Az autót nem csak megvenni kell, hanem karban is kell tartani.
Dark Angel Elküldve Szeptember24, 2004 Elküldve Szeptember24, 2004 De az sem utolsó dolog, vásárlás előtt megtanul VEZETNI az ember, és nem töri sz*rrá az autót.... :) :D :D
Flowachild Elküldve Szeptember24, 2004 Elküldve Szeptember24, 2004 Ha esetleg rám céloztál - nem én kanyarodtam szabálytalanul magam elé tavaly decemberben, hanem az a marha taxis... :evil: Tanuljon meg ő vezetni!!!
hbarby Elküldve Október4, 2004 Elküldve Október4, 2004 Így járnak azok, akik b*sznak rá vezérműszíjat cserélni görgőkkel együtt idejében... :evil: Az autót nem csak megvenni kell, hanem karban is kell tartani. Akit érdekel az autó sorsa: javíttatás: 480E Ft - úgyhogy most áll az autó egyelőre. Ki lett cserélve a vezérműszíj, csak nem a megfelelő szerelővel, sajnos... :? Amúgy én még tanulok vezetni... 7 hónapos jogsimmal egy Polskim van. :)
mélykék76 Elküldve Október4, 2004 Elküldve Október4, 2004 ....Ki lett cserélve a vezérműszíj, csak nem a megfelelő szerelővel, sajnos... :?.... Ezt nem teljesen értem, mi volt a problematic ? :roll:
Flowachild Elküldve Október4, 2004 Elküldve Október4, 2004 Akit érdekel az autó sorsa: javíttatás: 480E Ft - úgyhogy most áll az autó egyelőre. Ki lett cserélve a vezérműszíj, csak nem a megfelelő szerelővel, sajnos... :? Amúgy én még tanulok vezetni... 7 hónapos jogsimmal egy Polskim van. :) Engem érdekelne az autó így, motorhibásan is. Nem akarjátok eladni? Írtam Neked e-mailt is (már másodjára), de nem válaszoltál...
hbarby Elküldve Október4, 2004 Elküldve Október4, 2004 Engem érdekelne az autó így, motorhibásan is. Nem akarjátok eladni? Írtam Neked e-mailt is (már másodjára), de nem válaszoltál... Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam! Már meg van javítva, csak nem tudjuk elhozni. :? Ne haragudj az e-mail miatt, most vettem észre, de válaszoltam! Mélykék: Igazság szerint nem tudom pontosan, nem tudott a szerelősrác valamit, amit kellett volna tudnia az Omegákról... majd megkérdezem.
Dark Angel Elküldve Október4, 2004 Elküldve Október4, 2004 Engem érdekelne az autó így, motorhibásan is. Nem akarjátok eladni? Írtam Neked e-mailt is (már másodjára), de nem válaszoltál... Megnyerted az 5-öst a lottón? Az A Omegába 2.6-os motor, mellé egy B Omega? Ilyen jól fizet az angol tanítás? Asszem profilt váltok :)
Flowachild Elküldve Október12, 2004 Elküldve Október12, 2004 Nem értem, mi a problémád. Végül egy '92-es 2.6i Omega szedánt vettem múlt héten, abba fog belekerülni a már korábban megvásárolt motor, de némi okosítással. :)
Dark Angel Elküldve Október14, 2004 Elküldve Október14, 2004 Na ez durva! Ilyankor nyillik a bicska a zsebembe!
redline Elküldve Október14, 2004 Elküldve Október14, 2004 Na ez durva! Ilyankor nyillik a bicska a zsebembe! http://pc-saman.hu/~dugo/poen/omega1.jpg http://pc-saman.hu/~dugo/poen/omega2.jpg http://pc-saman.hu/~dugo/poen/omega3.jpg agyaroszág bazz :evil: :evil: de miért van a poen könyvtárban? ugye nem fake?
manta Elküldve Október19, 2004 Elküldve Október19, 2004 Van ismerősöm, aki 1,6os kadettjét szeretné plusz alkatrészekkel, egybenlévő omegára cserélni. Ismertek olyat, akit érdekelne? :roll:
Recommended Posts