uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Sziasztok! Segítséget szeretnék én is kérni! 2.5 V6 B Omegánk van, de egy hete gyallyra ment a motorja. Olyannyira, hogy azt mondták, másfél millió a javítása. Aha. Jó vicc. Tehát a kér(d)és: tudtok ilyen motort bontva valahol? Akár külföldön is? Az e-bayen találtunk egyet (250E lett volna), de tegnap lejárt a licit. :evil: Közben azon is morfondírozunk, hogy az sem baj, ha 3000-es a motor... Vagy igen? :shock: :) Köszi előre is a segítséget! mi baja van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 amugy meg a www.opelbonto.hu itt van egy csomo motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Gabokám, tudom, hogy Veled kár vitatkozni, úgyhogy nem teszem... :wink: Most ezt hogy érted? :twisted: A sebességmániám rekordja 320 km/h eddig, ami földközelbe volt (igaz műrepcsivel). Az elején szívdobogtató, na de ezt is meg lehet szokni :) :roll: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 a www.opelbonto.hu itt van egy csomo motor Jajj, köszönöm, nagy vagy, mint a Csendes-óceán, Apu hívja is már őket!! Nem tudom pontosan, mi baja lett, azt hiszem megszűnt a vezérlés, és emiatt a dugattyúk(?) szátbarmolták az egész motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Jajj, köszönöm, nagy vagy, mint a Csendes-óceán, Apu hívja is már őket!! Nem tudom pontosan, mi baja lett, azt hiszem megszűnt a vezérlés, és emiatt a dugattyúk(?) szátbarmolták az egész motort... ezért kell mindig vezérlést cserélni amikor az autot megveszitek... mert ilyenkor a végösszeg fáj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus3, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2004 Sziasztok! Segítséget szeretnék én is kérni! 2.5 V6 B Omegánk van, de egy hete gyallyra ment a motorja. Olyannyira, hogy azt mondták, másfél millió a javítása. Aha. Jó vicc. Tehát a kér(d)és: tudtok ilyen motort bontva valahol? Akár külföldön is? Az e-bayen találtunk egyet (250E lett volna), de tegnap lejárt a licit. :evil: Közben azon is morfondírozunk, hogy az sem baj, ha 3000-es a motor... Vagy igen? :shock: :) Köszi előre is a segítséget! Nem gond a 3000-re moci sem, csak meg kell fizetned 630000 forint regisztrációs adót... Ha mégsem javíttatjátok meg a kocsit, nem lesz eladó? Pont ilyet (motorhibás omega limo) keresek. Szine, évjárata, ára érdekelne. Ja és limo kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2004 ....Segítséget szeretnék én is kérni! 2.5 V6 B Omegánk van, de egy hete gyallyra ment a motorja. Olyannyira, hogy azt mondták, másfél millió a javítása.... Nem bántani akarlak, de mintha egy kicsit nagy lenne a családotokban, a motorok halandósága :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Tegnap vezetem egy Omega B 3.0MV6 -ot. Nagyon élvezetes volt! Ha nem lenne olyan kölcséges a fenntartása (nem a benyára gondolok) nem haboznék! Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Tegnap vezetem egy Omega B 3.0MV6 -ot. Nagyon élvezetes volt! Ha nem lenne olyan kölcséges a fenntartása (nem a benyára gondolok) nem haboznék! Üdv hemi Manual, vagy automata? Manuálist vadászok én ISS... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Szeptember17, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2004 Szeva TD.!!!!!! Ha megvan a számom hivj fel légyszi, vagy juttasd el a tiedet valahogy...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Manual, vagy automata? Manuálist vadászok én ISS... Szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Szerinted? :) Szerintem megadtad a választ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Szeva TD.!!!!!! Ha megvan a számom hivj fel légyszi, vagy juttasd el a tiedet valahogy...... Sanyi! Bocs, de csak most olvastam a fórumot! A számodat elkevertem, de itt vannak az enyémek, ha aktuális csörgess meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Nem tudom pontosan, mi baja lett, azt hiszem megszűnt a vezérlés, és emiatt a dugattyúk(?) szátbarmolták az egész motort... Így járnak azok, akik b*sznak rá vezérműszíjat cserélni görgőkkel együtt idejében... :evil: Az autót nem csak megvenni kell, hanem karban is kell tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 De az sem utolsó dolog, vásárlás előtt megtanul VEZETNI az ember, és nem töri sz*rrá az autót.... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Ha esetleg rám céloztál - nem én kanyarodtam szabálytalanul magam elé tavaly decemberben, hanem az a marha taxis... :evil: Tanuljon meg ő vezetni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Így járnak azok, akik b*sznak rá vezérműszíjat cserélni görgőkkel együtt idejében... :evil: Az autót nem csak megvenni kell, hanem karban is kell tartani. Akit érdekel az autó sorsa: javíttatás: 480E Ft - úgyhogy most áll az autó egyelőre. Ki lett cserélve a vezérműszíj, csak nem a megfelelő szerelővel, sajnos... :? Amúgy én még tanulok vezetni... 7 hónapos jogsimmal egy Polskim van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 ....Ki lett cserélve a vezérműszíj, csak nem a megfelelő szerelővel, sajnos... :?.... Ezt nem teljesen értem, mi volt a problematic ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Akit érdekel az autó sorsa: javíttatás: 480E Ft - úgyhogy most áll az autó egyelőre. Ki lett cserélve a vezérműszíj, csak nem a megfelelő szerelővel, sajnos... :? Amúgy én még tanulok vezetni... 7 hónapos jogsimmal egy Polskim van. :) Engem érdekelne az autó így, motorhibásan is. Nem akarjátok eladni? Írtam Neked e-mailt is (már másodjára), de nem válaszoltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Engem érdekelne az autó így, motorhibásan is. Nem akarjátok eladni? Írtam Neked e-mailt is (már másodjára), de nem válaszoltál... Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam! Már meg van javítva, csak nem tudjuk elhozni. :? Ne haragudj az e-mail miatt, most vettem észre, de válaszoltam! Mélykék: Igazság szerint nem tudom pontosan, nem tudott a szerelősrác valamit, amit kellett volna tudnia az Omegákról... majd megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 Engem érdekelne az autó így, motorhibásan is. Nem akarjátok eladni? Írtam Neked e-mailt is (már másodjára), de nem válaszoltál... Megnyerted az 5-öst a lottón? Az A Omegába 2.6-os motor, mellé egy B Omega? Ilyen jól fizet az angol tanítás? Asszem profilt váltok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Nem értem, mi a problémád. Végül egy '92-es 2.6i Omega szedánt vettem múlt héten, abba fog belekerülni a már korábban megvásárolt motor, de némi okosítással. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Na ez durva! Ilyankor nyillik a bicska a zsebembe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Na ez durva! Ilyankor nyillik a bicska a zsebembe! http://pc-saman.hu/~dugo/poen/omega1.jpg http://pc-saman.hu/~dugo/poen/omega2.jpg http://pc-saman.hu/~dugo/poen/omega3.jpg agyaroszág bazz :evil: :evil: de miért van a poen könyvtárban? ugye nem fake? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Van ismerősöm, aki 1,6os kadettjét szeretné plusz alkatrészekkel, egybenlévő omegára cserélni. Ismertek olyat, akit érdekelne? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts