redline Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 De Neked világított a check engine, vagy csak tipp alapján lett cserélve? ki lett mérve, oszcival is hibát dobott, meg bekötöttek a comp. elé is egy diagnosztikai eszközt ott is látszott, hogy elég gyengén hegedül sárga lámpa nemvolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Sziasztok. Bekerültek az uj lámpák. :) Optikailg nagyon ott van, remélem este is hatásos lesz. Ilyen volt: Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ez nagyon állat! Sokér' adták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ez nagyon állat! Sokér' adták? Utángyártott.: 18 K / db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Az nem is sok. Xenon mikor lesz benne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Nem tudom. Majd kiderül hogy igy milyen. Ha kell esetleg valami + 50 % os izzot kiprobálok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tényleg sokat dob rajta. Üdv a projektorosok körében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Nekem is fáj a fogam egy ilyen fejlesztésre. :) De nem arról volt szó, hogy utángyártottba nem megy bele a xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 az utángyártottba a gyári xenon nem megy bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Sztem csak abba a gyáriba megy bele a xenon, amit ahhoz csináltak.De ha H1-es xenonszettet veszel akkor még faragnod sem kell. Amúgy utólagos berakásnál sokkal élesebb a törésvonal,és annak mentén szivárványos csík van. De hatásfokra sztem nincs sok különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Udv. Na az Omegam ismet megadta magat. :) Most a gyujtotrafoja szallt el. Annyi kerdesem lenne, hogy trafocserenel szukseges-e kicserelni a gyujtokabeleket. Koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Rakj már fel a pda-ra egy magyar billentyűzetet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Szedánban, a hátső szélvédő roló hogyan működik? Hol van a gyári kapcsoloja? Tudnék egyet szerezni kalaptartoval, de nem tudom hogy kell bekötni. Amugy tetszene, ki lehet vele váltani a foliázást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Szedánban, a hátső szélvédő roló hogyan működik? Hol van a gyári kapcsoloja? Tudnék egyet szerezni kalaptartoval, de nem tudom hogy kell bekötni. Amugy tetszene, ki lehet vele váltani a foliázást. Bocs a sz@r képért, egy scannelt kezelési könyvből van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 és kell még a vezérlő elektronika ami az elektromotor mellett van egy fekete dobozban. Amúgy mennyiért sikerült beszerezned? Az enyém meg van halva,és egyet már vettem de az is szar volt. Ha nem kell neked akkor átveszem :huh: Agombja amúgy sima nyomógomb és nem kapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 15 000.- De még nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Hát nekem most csúszik minden projekt, mert vszínü nálam is beszart a gyujtástrafó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Hmm. Ezek az MV6 ok. Őszintén sajnálom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Mohácson van valami a levegőben. :huh: Vagy a két autó nagyon empatikus egymással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Na vegre. Talan hetvegegere kesz az Omega. Utangyartott gyujtotrafo 27.000 (kedvezmennyel).... Omega vezetesenek elmenye: felbecsulhetetlen :lol: ... Utangyartott trafo markaja: Bosch :) Ugya az, mint az eredeti... Szavazast inditok, hogy a kovetkezo honapban miert fog az Omega a szerelonel dekkolni :huh: 2 honapja van meg es mar 5 hetet toltott a szerelonel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 a 3. Opel a családban :huh: Édesanyám jár majd vele nagyon hálás köszönet az előző tulajnak... :) majd irok a kocsiról sokat...eddig 2x mentem vele de hihetetlenül jóóó és nagyon megy a 2.6 V6 csak nem tudom mi az a TC gomb a műszerfalon...azt már tudom h nem katapult :D ja és befért a garázsba is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Húúúú, ez nagyon szép. Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 csak nem tudom mi az a TC gomb a műszerfalon a kipörgésgátlót lehet kikapcsolni vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Akkor most már elmodhatom, hogy én is kacérkodtam a gondolattal, mert ez az autó kiba. jól néz ki, és az előző tulaj is szimpatikus embernek tűnt. :huh: :lol: :) Aztán számoltam kicsit, és.............. maradt az Astra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 a kipörgésgátlót lehet kikapcsolni vele Jaja a "tráksön kontroll"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts