uhuhu Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 és a sor6 beépítése??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 és a sor6 beépítése??? :) Nem gondolom, hogy a motorral probléma lenne:) Bár nem értek hozzá:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Hmm... lehet legközelebb Omegát szerzek be! :) Nagyon jó tud lenni a hátsókerék hajtás. :( ;) Télen a legélvezetesebb. :) A legszebb élményem az elmúlt télen az Auchan körforgóban megtett 8 kör folyamatosan kilinccsel előre. :P De a Campona parkolóban a villanyoszlopok közti driftelés sem volt rossz, illetve ugyanott az oszlop mellett fél méterrel körülötte forogni... :D Ez az egy dolog hiányzik a télből... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Télen a legélvezetesebb. :) A legszebb élményem az elmúlt télen az Auchan körforgóban megtett 8 kör folyamatosan kilinccsel előre. :) De a Campona parkolóban a villanyoszlopok közti driftelés sem volt rossz, illetve ugyanott az oszlop mellett fél méterrel körülötte forogni... :( Ez az egy dolog hiányzik a télből... ;) szívesen megnézném ezt is videjón:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Jövő télen ha végre kijön velem valaki... :) Idén csak Agressor koma nézett ki egyszer, de akkor is hamar lelépett. Pedig én többször is szóltam sokaknak... :) Majd összehozunk valami közös pörgés-forgást. :( Pl. az oszlop körül egy bmw-s sráccal forogtunk kettesben is, az volt igazán látványos! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Tavaly télen egy Penny parkolóban, a 12.-ik kör tájékán amortizálódott le a szervószivattyú... Akkor is tanultam valamit :) Most egy kicsit paráztam, hogy lejön-e a lökhárítóra, meg oldalára égett gumi.... Hát lejött, autósboltban is kapható "Kátrányoldó spray" nevű termékkel. E örö, e bódottá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Nekem is könnyezik kicsit már a szervószivattyú, de nem vészes. Évi 1dl olaj megy el belőle. Ez pl. az Astrán is már vagy 5 éve konstans érték. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Sziasztok. X20XEV omiban van AGR szelep? És ha igen, merre találom? Néha kigyullad a narancs lámpa. Kisértetiesen hasonlit ez az Astrámra. Ot az AGR volt a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ki kéne előbb villogni a hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Van benne. Ahogy Dark mondja, villogtasd meg a kis sárgát, aztán ha 1405-öt dob ki, akkor tuti AGR. Egyébként meg lehet pl. lambda is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 a X20EV ben az AGR vákumos, nem elektromos.... ha jársz budapest felé, szivesen kiolvasom neked a hibakódot a paripából.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Köszi a válaszokat. Ákos , erre még visszatárünk ha addig nem olvassák ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Eladó az Omegám Blitznek ilyenje is van?? :) Naon szépséges autóka. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Blitznek ilyenje is van?? :) Naon szépséges autóka. :) ;) Ezzel voltam az évnyitón :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ezzel voltam az évnyitón :) Nem figyeltem, de emlékeztem, hogy v.ki ilyennel volt, és tetszett.Nagyon bejön ez a B2 forma.Lehet, mert ritka? :) Egyébként miért adod el?vagy ne kérdezzek ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Kiolvasták a hibakódot. Lambdaszonda. Keddre jön meg az uj. Ez befolyásolja a fogyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nem figyeltem, de emlékeztem, hogy v.ki ilyennel volt, és tetszett.Nagyon bejön ez a B2 forma.Lehet, mert ritka? :) Egyébként miért adod el?vagy ne kérdezzek ilyet? Eleve eladásra vettem. Motorhibás volt, és nem lett volna gazdaságos felújítani. Ügyfélnek nem kelletta kocsi, és meg több hónapi keresgélés után találtam hozzá egy újszerű motort Németországban, és azt beleraktuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Eleve eladásra vettem. Motorhibás volt, és nem lett volna gazdaságos felújítani. Ügyfélnek nem kelletta kocsi, és meg több hónapi keresgélés után találtam hozzá egy újszerű motort Németországban, és azt beleraktuk. Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ha Németországból hozol be motort, és inkompletto beépíted, azaz újra kell vizsgáztatni motorszám változás miatt, akkor kell regadót fizetni? És ha igen, akkor a motor után, vagy az egész autó után? - mert ilyesmit hallottam, és csodálkozom rajta.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ha Németországból hozol be motort, és inkompletto beépíted, azaz újra kell vizsgáztatni motorszám változás miatt, akkor kell regadót fizetni? És ha igen, akkor a motor után, vagy az egész autó után? - mert ilyesmit hallottam, és csodálkozom rajta.... :) Ha típusazonos ( köbcenti és motorkód megegyezik ), akkor nem kell regadót fizetni. Egyébként nekem a következő volt a hivatalos ügyintézés: - műszaki vizsga ( KPM-nél) - eredetvizsga - átírás ja, és a motorra nem kell fizetni se vámot, se áfát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ha típusazonos ( köbcenti és motorkód megegyezik ), akkor nem kell regadót fizetni. Egyébként nekem a következő volt a hivatalos ügyintézés: - műszaki vizsga ( KPM-nél) - eredetvizsga - átírás ja, és a motorra nem kell fizetni se vámot, se áfát. Köszi az infót. Értem már - a barátom nagyobb motort rakott be, akkor ezért volt a cécó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Eleve eladásra vettem. Motorhibás volt, és nem lett volna gazdaságos felújítani. Ügyfélnek nem kelletta kocsi, és meg több hónapi keresgélés után találtam hozzá egy újszerű motort Németországban, és azt beleraktuk. Értem. Nagyon széépséges kocsika! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben benzines Omihoz tempomatos index karja? Négy vezetékes.Valami elfáradt benne, és villog a refim menet közben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben benzines Omihoz tempomatos index karja? Négy vezetékes.Valami elfáradt benne, és villog a refim menet közben. :) Nekem van egy, amin nem működik az egyik tempomat gomb. Miután kicseréltem újra, kiderült, hogy magában a karban meg föl 4 vezeték a tempomat kapcsolójához, és az egyik elszakadt. Forrasztható, de addigra már vettem újat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Kiolvasták a hibakódot. Lambdaszonda. Keddre jön meg az uj. Ez befolyásolja a fogyit? meglehet bár csak f astrás tapasztalatok vannak de ugyanazzal a mocival....a coupe-nak bejött, nekem annyira nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 meglehet bár csak f astrás tapasztalatok vannak de ugyanazzal a mocival....a coupe-nak bejött, nekem annyira nem :) De Neked világított a check engine, vagy csak tipp alapján lett cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts