kori Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Tegnap eljutottam karosszériás haveromhoz, és rápróbáltuk az omira a bal hátsó ajtót, és kihegesztettük a jobb hátsót. Ezen a kerék felőli alsó sarkot kellett kicserélni és alul az egész falc fel lett bontva, mert alatta is rozsdás volt. Felköszörülés után bekentük vmi drága rozsdaátalakító löttyel, amivel 4-5 évvel meg lehet akadályozni a további rozsdásodást. Holnap ki lesz üregvédőzve mindkettő, jövő héten pedig fujatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 ...vmi drága rozsdaátalakító löttyel, amivel 4-5 évvel meg lehet akadályozni a további rozsdásodást. Erről írhatnál bővebbet akár PÜ-ben is. Mi a neve, mekkora kiszerelésben van, hol lehet hozzájutni, mennyiért? stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 A pontos nevét nem tudom, de kb 1 literes kiszerelésben van és 16-17e körül van az ára. Ha nagyon érdekel, akkor beugrom majd a sráchoz és megnézem(lefényképezem) a dobozát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Az jó lenne, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. a szigetszentmiklósra költözött opel bontónak szeretném a vonalas telefonszámát megkérdezni.tudja valaki? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni. a szigetszentmiklósra költözött opel bontónak szeretném a vonalas telefonszámát megkérdezni.tudja valaki? köszi. www.opelbonto.hu Tel/Fax: 06-24-445-543 / 06-30-905-54-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Egy ilyen prospektust találtam a szekrényem alján: A teljesítményről annyit ír, hogy elegendő :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Volt belőle véhatos és - emlékeim szerint - 3.9 literes soros hathengeres is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Tgabika. Megnéztem a rozsdaátalakítót. Würth Rost-Umwandit.Képet este ferakom. Flowa.Ebben háromezres V6 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 (edited) Ebben háromezres V6 van. Igen, ez volt az egyik variáció. A másik pedig egy növelt lökettérfogatú, jó öreg soros hatos. :blink: Módosítva Április13, 2006 : Flowachild Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ilyen dobozban van ez a trutyi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Annak örömére, hogy szép idő volt ma, kitisztítottam az omi kárpitjait. Kedden fúják a hátsó ajtóimat és utánna ismét hibátlan lesz a gép.Még a bal első ajtó alját kell lekezelni a belső peremén mert ott is kicsit rügyezik. Lassan egy hónapja nem mentem a vassal, és jelentkeznek az elvonási tünetek. De a hátsó szárnyat sajnos furnom is kell, mert a ragasztócsík elengedte.Pedig nem akartam megfúrni a csomi tetőt. És vegre futómüveshez is el tudom vinni, mert külső kormánygömbfejeket cserélnem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Ma felraktam másodszor a szárnyat, de fel is fúrtam a két végénél. Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Udv mindenkinek. 1 hónapja vettem meg a tesóm /Kori/ által említett ótót. Rettenetesen meg vagyok vele elégedve. Gáz benne van 320 ezerért B) Irány Horvátország, gáztank telitankol és egy MV6-os Omegával 1650 Ft-ból teszek megy 100 Km-t városban. Szerintetek megéri. Full autómata a gázszett, hengerenkénti injektoros. Se a fogyasztása nem nagyobb, se a teljesítménye nem kisebb, mint benzinnel. Gázbeszerelés után vettem alufelniket Dezent S nevűt, meg gumikba is beruháztam. Egyenlőre úgy áll a tulajdonjog anyagiak alapján, hogy az Omi a tesómé meg apámé, a felni + gumik pedig muteromé.... Csak a gázszett a sajátom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Udv mindenkinek. 1 hónapja vettem meg a tesóm /Kori/ által említett ótót. Rettenetesen meg vagyok vele elégedve. Gáz benne van 320 ezerért B) Irány Horvátország, gáztank telitankol és egy MV6-os Omegával 1650 Ft-ból teszek megy 100 Km-t városban. Szerintetek megéri. Full autómata a gázszett, hengerenkénti injektoros. Se a fogyasztása nem nagyobb, se a teljesítménye nem kisebb, mint benzinnel. Gázbeszerelés után vettem alufelniket Dezent S nevűt, meg gumikba is beruháztam. Egyenlőre úgy áll a tulajdonjog anyagiak alapján, hogy az Omi a tesómé meg apámé, a felni + gumik pedig muteromé.... Csak a gázszett a sajátom :blink: Én már láttam és nagyon szép. :D Használd egészséggel. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Már csak opelclub.hu matrica hiányzik a szélvédőröl :blink: Mielőtt összeraktam a bal hátsó ajtót, bezsíroztam a zárszerkezetet.Annyira csendben csukódik, mint egy Mercedes.Asszem szét fogom szedni a többi ajtó zárát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nem tudom hogy lessz a Korinak idelye szétszedni a többi ajtót, mivel visszakerült a közelébe az ex Rekordja és jó lenne ha csinálna vele valamit, mert eléggé "siralmas" állapotban van B) Üdv: az öcsikéd :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nem tudom hogy lessz a Korinak idelye szétszedni a többi ajtót, mivel visszakerült a közelébe az ex Rekordja és jó lenne ha csinálna vele valamit, mert eléggé "siralmas" állapotban van :D Üdv: az öcsikéd :blink: Igazad van, elég siralmas állapotba hoztad. :D Látom mióta elköltöztél otthonról nem mersz hazamenni, félsz a rekord miatti leba.......tól. ;), itt bájcsevegsz a bratyóval. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Ma felraktam másodszor a szárnyat, de fel is fúrtam a két végénél. Ilyen lett: http://img.tar.hu/korimv6/size2/21226897.jpg Nem rossz, de nem szolid ez egy picit? A két kipufhoz képest gondoltam. Bocsesz, ha belekotyogtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Már úgy voltam vele, mindegy milyen szárny,csak legyen valamilyen rajta.Ezt a vaterán lőttem 7e forintért, plusz 5e volt a fújás.Ennyiért nem volt szabad kihagyni egy irmscher cuccot. Ma felpolíroztuk öcsém gépét.Elég szépen eltüntette a kissebb karcolásokat.Ennek örömére meglepett az öcskös egy garnitúra Opel jeles szelepsapkával. Amúgy szívesen fogadom az észrevételeket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Reggel unatkoztam, aztán számolgattam... Megvan az Omega 2,5 éve, közben beleraktam 63 000 km-t. Az átlag fogysztása 13,8 körül alakul, ez 8 694 liter benzint jelent. Ez 260-as (de jó lenne :blink: ) benzináron számolva 2 260 440.- Ft. Döbbenet... elpöfögtem egy C Corsa árát 2,5 év alatt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 B) :blink: Uhhhh... ez azért így elég kemény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 ;) :blink: Uhhhh... ez azért így elég kemény... látszik, hogy nem kell céges üzemanyagelszámolást csinálnod B) :D nekem megvannak a blokkok 2005.10 hónaptól a multkor raktam időszerint sorrendbe őket és csak fogtam a fejem...2-3 hetente 12400 Ft körüli (telitank kb) blokkok mindezt ugy hogy semmi gyorsulás meg hasonlók ;) az a 13 liter sztem nem is vészes a v6 automatától (ha téged is beleszámollak :D ) meg te sokat városozol sztem ezt a hozzászólást majd idézgesd Dark amikor kérdezni valaki, mennyibe kerül fenntartani egy Omit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Reggel unatkoztam, aztán számolgattam... Megvan az Omega 2,5 éve, közben beleraktam 63 000 km-t. Az átlag fogysztása 13,8 körül alakul, ez 8 694 liter benzint jelent. Ez 260-as (de jó lenne :blink: ) benzináron számolva 2 260 440.- Ft. Döbbenet... elpöfögtem egy C Corsa árát 2,5 év alatt.... Ilyen számítást végeztem én is a múltkor a Tigránál, csak én beleszámoltam a szükséges alkatrészeket, stb.-t is. Persze nem voltak ilyen drasztikus számok (13,8), de rájöttem, hogy vehettem volna twintopot is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts