Dark Angel Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 3000-es motorral van értelme használni. Szoktam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Én is kipróbáltam már... Eddig 1x használtam, de akkor kellett :rolleyes: Pedig csak 2,2 vagyok ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 3000-es motorral van értelme használni. Szoktam is. Ne legyegyél már ennyire szerény! :blink: ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Azt szeretném kérdezni, hogy x20xev motornál a generátorszij feszitőben lehet e csapágyat cserélni,, vagy cserélni kell az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Azt szeretném kérdezni, hogy x20xev motornál a generátorszij feszitőben lehet e csapágyat cserélni,, vagy cserélni kell az egészet? Elvileg nem lehet csak csapágyat cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Én is kipróbáltam már... Eddig 1x használtam, de akkor kellett :rolleyes: Pedig csak 2,2 vagyok ;) :blink: mondhattam volna azt is, hogy 4300-as Blazerba is elkelne... ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Egyszer már kiírt ilyet is... Őszintén elcsodálkoztam rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Egyszer már kiírt ilyet is... Őszintén elcsodálkoztam rajta. Nekem eddig 880 km volt a REKORD :blink: ;) (Igez csak 2,2 vok ;)) De a 700 feletti nekem is ritka, főleg városban :rolleyes: Viszont 150-nél tetszett a 8,5 ~ 9 köruli fogyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nekem meg már 1000 felett is volt. Bibibííííííí... ;) :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nekem meg már 1000 felett is volt. Bibibííííííí... ;) :rolleyes: :blink: Na, azért más a dörgés a traktormotoros HTO szekció háza táján ;) :D ;) ;) ;) u.i. a HTO szekciót a Tastól hallottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nana, ne sértegesd az autót, nem traktor, hanem mozdony... :D :rolleyes: :blink: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Mennyi bolond omegás!!! :rolleyes: :blink: ;) Az érdi lejtőn motorféknél fölmegy a BC pillanatnyi fogyasztási adata 800km megtehető táv fölé, máris örülnek, hogy mennyit spórol az autójuk. De várjatok, mert jön az emelkedő!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ezt nekem akkor írta ki, amikor Hemivel elmentünk a Sió Autóházba tárgyalni. Odafelé a pályán nem nyomtam, majd megérkezés után teletankoltam a Tescóban (vérbeli opeles hol is tankolna, ha nem a tescóba' óccsójé) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ezt nekem akkor írta ki, amikor Hemivel elmentünk a Sió Autóházba tárgyalni. Odafelé a pályán nem nyomtam, majd megérkezés után teletankoltam a Tescóban (vérbeli opeles hol is tankolna, ha nem a tescóba' óccsójé) Naja... Bár én még ott nem tankoltam (egyszer akartam, de túl sokan álltak sorba) mert sehogysem esik útba. Meg nekem nincs is BC-m. :D Mee az enyém fapados, óccsó vas. Viszont tök szépen ketyeg. Szóval nekem ilyenben csak "nem omegás" tapasztalatom van. De majd beépítek egy olyan zöld ledes pillanatnyi fogyasztásmérőt, mint ami anno a libafoszöld trabantomban volt! (Meg az új Hondában is van...) :blink: ;) (Meg egyszer teletankolom, és megmérem milyen távra elég a fuel. :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nekem a fapados omiban is van BC, méghozzá spéci, böbőőőő! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nekem a fapados omiban is van BC, méghozzá spéci, böbőőőő! :blink: A tiéd nem is fapados mert van benne: klimaanlage meg elektrisch windows, meg vonóhorogis. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 De omegánál ezek az alap kategóriába tartoznak! :rolleyes: Láttál már első ablakkurblis megoldást B omin? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Szerintem az egyesült királyságban a klíma extrának számít. Ott nincsenek gatyarohasztó melegek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Szerintem az egyesült királyságban a klíma extrának számít. Ott nincsenek gatyarohasztó melegek... Igy van. Bár ma már ott is általános, de 10 éve még nem volt gyakori. Van 1 hónap meleg, összesen egész évben, az sem egyhuzamban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Haveromnak gyárilag kurblis volt az első ablak és no klíma. De láttam már olyan omit is, amin az anyósülés előtt nem lufi volt, hanem kesztyűtartó :rolleyes: De ha érdekel az 1994-es gyári extra lista, akkor szolgálhatok azzal is. Hát siralmas az alapfelszerelés. Más.Csodák csodája reggel beindult az omega. Lehet azért, mert holnap a szerelő házhoz jött volna. Most megint várom, hogy elromoljon,mert így nem merek hosszabb útra menni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Az enyém 95-ös, szerintem akkor már nem volt egylufis, kurblis ablakos, sőt, talán 8 szelepes sem. Tehát az akkori alaphoz képest az enyém csak a nagyobb teljesítményű 8db hangszórót kapta extraként, semmi mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 A nyolcszelepes motor egészen az 1998-as frissítésig kínálatban maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 A nyolcszelepes motor egészen az 1998-as frissítésig kínálatban maradt. Aha! :rolleyes: Értem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 De omegánál ezek az alap kategóriába tartoznak! :rolleyes: Láttál már első ablakkurblis megoldást B omin? :blink: Nem is egyet. Van első kurblis, klíma nélküli B Omega is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 van vizony!! a papám munkahelyén is voltilyen. jól eladható autó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts