Lui Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Jön valaki Sz.fehérvárra 26.-án?? (Omega-Tali) Én ott leszek családostól, az apartman a vadászkürt panzióban már le is van foglalva családunknak.. :P Csak másnap készülök majd haza.. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Mit sírtok??? Az én koromban a lególcsobb bizti negyed évre: 24.540 .- (máv) Az majden egy 100-as /év. Nem akarom elkiabálni mennyi lesz nekem, de tuti 20 alatt... a Többi majd csak gratis :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 valaki tud segíteni hogy mennyi súlyadót kell fizetni az omegára. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 valaki tud segíteni hogy mennyi súlyadót kell fizetni az omegára. köszi Az a megkezdett 100kilóktól számít. Az A Omegámra (sedan) 12 ropit... ja és csak C20NE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 szerintetek mit lehet várni egy 2002/10 es 2.2 benzines omegától ? 70.000 km van benne és ótómata váltó..... műszaki sokáig meg egy rakás xtra :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 szerintetek mit lehet várni egy 2002/10 es 2.2 benzines omegától ? 70.000 km van benne és ótómata váltó..... műszaki sokáig meg egy rakás xtra :roll: Gelko, ugye ezt a kérdést most nem komolyan tetted fel!Sokan a bal lábukat adnák egy ilyen verdáért! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gelko, ugye ezt a kérdést most nem komolyan tetted fel!Sokan a bal lábukat adnák egy ilyen verdáért! :mrgreen: tudod megnyertem az ötöst a hétvégén :oops: komolyan tettem, fel.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 tudod megnyertem az ötöst a hétvégén :oops: komolyan tettem, fel.... :wink: Az egy 3 éves Omi.A baj max. csak az ára lehet.A géppel viszont kevés hiba adódhat.S, a moci is teszi a dolgát!Szal ha jó áron kínálják, akkor............. Persze előtte egy Omegaguruval egybekelni, és alaposan átvizslatni.Nehogy v.mi borult csoda legyen. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hát én a 2,2-es motorról nem sok jót hallottam. Azt mondják nem egy megbízható konstrukció. Aztán lehet, hogy csak irigyek, de inkább a 3000-es mocikat ajánlják hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Szvsz adózási szempontból nem egy nyerő kategória a 2.2-es motor, akkor már szvsz 2.5V6, főleg hogy elvileg ugyanannyit fizetsz rá. És a 2.5V6-ról nem hallottam még olyan nagyon sok rosszat, leszámítva hogy drága a javítása ha elhullik, dehát vigyázni kell rá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hát én a 2,2-es motorról nem sok jót hallottam. Azt mondják nem egy megbízható konstrukció. Aztán lehet, hogy csak irigyek, de inkább a 3000-es mocikat ajánlják hozzá... Az irigyek mondják, jó motor az, maximum 5 éves lehet, ezeket 2000 után pakolták a faceliftesekbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Szvsz adózási szempontból nem egy nyerő kategória a 2.2-es motor, akkor már szvsz 2.5V6, főleg hogy elvileg ugyanannyit fizetsz rá. És a 2.5V6-ról nem hallottam még olyan nagyon sok rosszat, leszámítva hogy drága a javítása ha elhullik, dehát vigyázni kell rá. :P Ebben a kategóriában, már 2.6V6 van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gelko Ha megnyerted volna az őtőst, akkor nem gondolkoznál használt autón.. :mrgreen: A B2-es vasakról pedig, én sem hallottam semmi rosszat. De mielött beleugrasz, nézesd meg a "festék réteget" az összes elemen. Ja és ha megvetted, feltétlen szólj!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gelko Ja és ha megvetted, feltétlen szólj!!! :P Meg fényképezd le, és sürgősen tedd majd fel a fórumra, hogy had örömködjünk mi is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Upssz. ...mindig elfelejtem megkérdezni: -Nem tudja valaki hogy miként lehet hozzáférni, a magassugárzóhoz?? (első ajtó) Szét kell bontani az egész kárpitot? Vagy ki lehet valahogy pattintani a tetejét? Na csak azért mert hangszórokat szeretnék cserélni a közeljövöben. Ezek a gyárik nem váltak be. És kellene tudnom, hogy milyet vegyek, ami befér a helyére. Ja igen, és ha van valakinek eladó, (max 2-3 hónapos) ( felsőkategóriás) Mp3-as fejegysége, az szólhat bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ja igen, és ha van valakinek eladó, (max 2-3 hónapos) ( felsőkategóriás) Mp3-as fejegysége, az szólhat bátran. Nekem van egy vadiúj, dobozban garlevéllel (akkor lesz leigazolva, amikor elviszed) Dension DH100ix és DMP3C kiegészítő HDD nélkül 50 000.- ért. Bővebb infó a cuccról: http://www.dension.com/dh100ix_info.htm http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=534&Itemid=80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gelko, ugye ezt a kérdést most nem komolyan tetted fel!Sokan a bal lábukat adnák egy ilyen verdáért! :mrgreen:Hát mindamellett, hogy összesen kb 9 lóerővel tud többet mint egy 5-10 évvel korábbi 2000 alatti konstrukció, ölég húzós összeggel kerül többe a biztosítása. Főleg ha fiatal vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Gelko Ha megnyerted volna az őtőst, akkor nem gondolkoznál használt autón.. :mrgreen: Ja és ha megvetted, feltétlen szólj!!! :P nem tartok még ott h én vegyek egyet...a cabrio is bőven sok :? édesanyámnak nézünk vmit...van egy mit kinéztem csak sokallom a 70.000 km-t.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 nem tartok még ott h én vegyek egyet...a cabrio is bőven sok :? édesanyámnak nézünk vmit...van egy mit kinéztem csak sokallom a 70.000 km-t.... :? Sztem egy 3 éves Omiban 70e.km inkább kuriózum, mint sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ne sokalld... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Ne sokalld... a mostani kocsink nemrég lépte át a 100.000et....és komoly összeget kéne rákölteni...ezért keresünk másikat :roll: ERRŐL beszéltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Azért egy ilyen autónak 100 000 km sem sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 a mostani kocsink nemrég lépte át a 100.000et....és komoly összeget kéne rákölteni...ezért keresünk másikat :roll: A képek alapján nagyon egybenlévőnek tűnik. El kell vinni állapotfelmérésre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 A képek alapján nagyon egybenlévőnek tűnik. El kell vinni állapotfelmérésre... azt szeretném...de ebben a kérdésben nem én döntök :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Hát én a 2,2-es motorról nem sok jót hallottam. Azt mondják nem egy megbízható konstrukció. Aztán lehet, hogy csak irigyek, de inkább a 3000-es mocikat ajánlják hozzá... Lui mi a megbízható :P Csak 2 hónapja nyomom, de eddig semmi baj... pedig ismersz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts