Lui Elküldve November6, 2005 Elküldve November6, 2005 Jön valaki Sz.fehérvárra 26.-án?? (Omega-Tali) Én ott leszek családostól, az apartman a vadászkürt panzióban már le is van foglalva családunknak.. :P Csak másnap készülök majd haza.. 8)
Gabo Elküldve November6, 2005 Elküldve November6, 2005 Mit sírtok??? Az én koromban a lególcsobb bizti negyed évre: 24.540 .- (máv) Az majden egy 100-as /év. Nem akarom elkiabálni mennyi lesz nekem, de tuti 20 alatt... a Többi majd csak gratis :P
eszeky Elküldve November6, 2005 Elküldve November6, 2005 valaki tud segíteni hogy mennyi súlyadót kell fizetni az omegára. köszi
Lui Elküldve November6, 2005 Elküldve November6, 2005 valaki tud segíteni hogy mennyi súlyadót kell fizetni az omegára. köszi Az a megkezdett 100kilóktól számít. Az A Omegámra (sedan) 12 ropit... ja és csak C20NE
Gelko Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 szerintetek mit lehet várni egy 2002/10 es 2.2 benzines omegától ? 70.000 km van benne és ótómata váltó..... műszaki sokáig meg egy rakás xtra :roll:
warwolf Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 szerintetek mit lehet várni egy 2002/10 es 2.2 benzines omegától ? 70.000 km van benne és ótómata váltó..... műszaki sokáig meg egy rakás xtra :roll: Gelko, ugye ezt a kérdést most nem komolyan tetted fel!Sokan a bal lábukat adnák egy ilyen verdáért! :mrgreen:
Gelko Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Gelko, ugye ezt a kérdést most nem komolyan tetted fel!Sokan a bal lábukat adnák egy ilyen verdáért! :mrgreen: tudod megnyertem az ötöst a hétvégén :oops: komolyan tettem, fel.... :wink:
warwolf Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 tudod megnyertem az ötöst a hétvégén :oops: komolyan tettem, fel.... :wink: Az egy 3 éves Omi.A baj max. csak az ára lehet.A géppel viszont kevés hiba adódhat.S, a moci is teszi a dolgát!Szal ha jó áron kínálják, akkor............. Persze előtte egy Omegaguruval egybekelni, és alaposan átvizslatni.Nehogy v.mi borult csoda legyen. :!:
Lui Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Hát én a 2,2-es motorról nem sok jót hallottam. Azt mondják nem egy megbízható konstrukció. Aztán lehet, hogy csak irigyek, de inkább a 3000-es mocikat ajánlják hozzá...
tgabika76 Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Szvsz adózási szempontból nem egy nyerő kategória a 2.2-es motor, akkor már szvsz 2.5V6, főleg hogy elvileg ugyanannyit fizetsz rá. És a 2.5V6-ról nem hallottam még olyan nagyon sok rosszat, leszámítva hogy drága a javítása ha elhullik, dehát vigyázni kell rá. :P
Omegatd Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Hát én a 2,2-es motorról nem sok jót hallottam. Azt mondják nem egy megbízható konstrukció. Aztán lehet, hogy csak irigyek, de inkább a 3000-es mocikat ajánlják hozzá... Az irigyek mondják, jó motor az, maximum 5 éves lehet, ezeket 2000 után pakolták a faceliftesekbe...
Omegatd Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Szvsz adózási szempontból nem egy nyerő kategória a 2.2-es motor, akkor már szvsz 2.5V6, főleg hogy elvileg ugyanannyit fizetsz rá. És a 2.5V6-ról nem hallottam még olyan nagyon sok rosszat, leszámítva hogy drága a javítása ha elhullik, dehát vigyázni kell rá. :P Ebben a kategóriában, már 2.6V6 van...
Bogyo Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Gelko Ha megnyerted volna az őtőst, akkor nem gondolkoznál használt autón.. :mrgreen: A B2-es vasakról pedig, én sem hallottam semmi rosszat. De mielött beleugrasz, nézesd meg a "festék réteget" az összes elemen. Ja és ha megvetted, feltétlen szólj!!! :P
warwolf Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Gelko Ja és ha megvetted, feltétlen szólj!!! :P Meg fényképezd le, és sürgősen tedd majd fel a fórumra, hogy had örömködjünk mi is! :wink:
Bogyo Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Upssz. ...mindig elfelejtem megkérdezni: -Nem tudja valaki hogy miként lehet hozzáférni, a magassugárzóhoz?? (első ajtó) Szét kell bontani az egész kárpitot? Vagy ki lehet valahogy pattintani a tetejét? Na csak azért mert hangszórokat szeretnék cserélni a közeljövöben. Ezek a gyárik nem váltak be. És kellene tudnom, hogy milyet vegyek, ami befér a helyére. Ja igen, és ha van valakinek eladó, (max 2-3 hónapos) ( felsőkategóriás) Mp3-as fejegysége, az szólhat bátran.
Dark Angel Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Ja igen, és ha van valakinek eladó, (max 2-3 hónapos) ( felsőkategóriás) Mp3-as fejegysége, az szólhat bátran. Nekem van egy vadiúj, dobozban garlevéllel (akkor lesz leigazolva, amikor elviszed) Dension DH100ix és DMP3C kiegészítő HDD nélkül 50 000.- ért. Bővebb infó a cuccról: http://www.dension.com/dh100ix_info.htm http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=534&Itemid=80
greg Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Gelko, ugye ezt a kérdést most nem komolyan tetted fel!Sokan a bal lábukat adnák egy ilyen verdáért! :mrgreen:Hát mindamellett, hogy összesen kb 9 lóerővel tud többet mint egy 5-10 évvel korábbi 2000 alatti konstrukció, ölég húzós összeggel kerül többe a biztosítása. Főleg ha fiatal vagy.
Gelko Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Gelko Ha megnyerted volna az őtőst, akkor nem gondolkoznál használt autón.. :mrgreen: Ja és ha megvetted, feltétlen szólj!!! :P nem tartok még ott h én vegyek egyet...a cabrio is bőven sok :? édesanyámnak nézünk vmit...van egy mit kinéztem csak sokallom a 70.000 km-t.... :?
warwolf Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 nem tartok még ott h én vegyek egyet...a cabrio is bőven sok :? édesanyámnak nézünk vmit...van egy mit kinéztem csak sokallom a 70.000 km-t.... :? Sztem egy 3 éves Omiban 70e.km inkább kuriózum, mint sok.
Gelko Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Ne sokalld... a mostani kocsink nemrég lépte át a 100.000et....és komoly összeget kéne rákölteni...ezért keresünk másikat :roll: ERRŐL beszéltem
Dark Angel Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 Azért egy ilyen autónak 100 000 km sem sok...
Omegatd Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 a mostani kocsink nemrég lépte át a 100.000et....és komoly összeget kéne rákölteni...ezért keresünk másikat :roll: A képek alapján nagyon egybenlévőnek tűnik. El kell vinni állapotfelmérésre...
Gelko Elküldve November7, 2005 Elküldve November7, 2005 A képek alapján nagyon egybenlévőnek tűnik. El kell vinni állapotfelmérésre... azt szeretném...de ebben a kérdésben nem én döntök :wink:
Gabo Elküldve November8, 2005 Elküldve November8, 2005 Hát én a 2,2-es motorról nem sok jót hallottam. Azt mondják nem egy megbízható konstrukció. Aztán lehet, hogy csak irigyek, de inkább a 3000-es mocikat ajánlják hozzá... Lui mi a megbízható :P Csak 2 hónapja nyomom, de eddig semmi baj... pedig ismersz :D
Recommended Posts