berlina Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Senator-Omega-ban gyárilag szerelt rádióerősítókről szeretnék infókat: gyártó, tipus, vezérelt hangszórók száma, esetleg hangszínszabályzóval is? köszi ja: persze nem a mostaniakról, mi volt az első néhány konfig anno , ez érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 sziasztok! milyen olaj kell a motorba? elfelejtettem. temészetesen a gyári érdekelne. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 sziasztok! milyen olaj kell a motorba? elfelejtettem. temészetesen a gyári érdekelne. köszi Ez attól függ, hogy milyen. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 sziasztok! milyen olaj kell a motorba? elfelejtettem. temészetesen a gyári érdekelne. köszi A 2,5 V6 10W-40 nel elmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 köszi az infot az olajjal kapcsolatban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ------------------------------------------------------------------------------------- Berlina írta: Senator-Omega-ban gyárilag szerelt rádióerősítókről szeretnék infókat: gyártó, tipus, vezérelt hangszórók száma, esetleg hangszínszabályzóval is? köszi ja: persze nem a mostaniakról, mi volt az első néhány konfig anno , ez érdekel ------------------------------------------------------------------------------------- Ez engem is érdekelne. nekem igen szarul jönnek az állomások. Az extrem-en szoktam tesztelni. Mert az egy igen gyengén sugárzott adó. De néha sisstereg úgy hogy alig hallom. Merre fele található ez az erősitő? Lehet nekem nem is mükszik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Merre fele található ez az erősitő? Lehet nekem nem is mükszik. :( Jó eséllyel az antenna talpában, mint a Calibrában. A tetőkárpit levétele után szerelhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 az előbb a vonaton éppen ezen gondolkodtam, valószínűleg rosszul fogalmaztam: erősítőnek erősítőre gondoltam, csak nem a rádiójeleket erősíti, hanem a hangjeleket. Akkor régen-nagyon régen még szerelték az quadro erősítőt külön a fejegységtől, így lett a fejegység sztereójából 4 csatorna. Neten kerestem, állítólag Senator-Omegába is rakták a Blau BQB 40-et vagy 80-at. Esetleg találkozhatnék-é egy ilyen erősítővel az egyik talin? (Ha az Opel-ben ez volt a gyári Sound-System) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 A B Omiban nem hiszem, hogy volt ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Én úgy tudtam, hogy csak full szintetikus jó neki, és a 10-40 általában csak fél szinti. A debreceni omegánál érdekes a hátsó oldallégzsák. Sosem volt ilyen omiban. Ma beraktunk egy omiba előre gyári el.ablakemelőt. Kicseréltük az ajtóban a kábelköteget is, így tökéletesen működik (egyérintés, kulcsal ablak feltekerés), de valami csoda (szivatás) folytán a tükörállító csatija más volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Full szintetikus??? :shock: ezt még nem hallottam. Mindenesetre a 10W/40 az szerintem stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ok köszi most nézem, tényleg B Omi a topic :shock: boccs Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 A magyar azt írja: A hathengeres motorok számára csak a többfokozatú emelt kenőképességű olajok a megfelelőek. Ebből nekm az jött le, hoyg a full szinti a jó a V6-ba. És pécsett a szervízben is azt mondták, hogy csak 5w-x et lehet belerakni, vagy jobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 "többfokozatú emelt kenőképességű " Ebből még nem jön le, hogy 5W kell, de természetesen neked tényleg az egyik ajánlott olaj ez. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Aham. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega_Dénes Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Hello Nem találtam jobb topicot, itt kérdezem meg. 98-as Omega első futóműben cserélhetőek a két alsó lengőkarban a szilentblokkok? Vagy milyen egyéb megoldás van a javításra? Sajnos kicsit szét vannak esve és előre-hátra elmozdul a futómű, amit kisebb úthibáknál is erős koppanással ad tudtomra. Persze az egész lengőkart nincs "kedvem" cserélni. Köszi Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Elvileg cserélhetők, de már találkoztam olyannal, hogy kiverődött a lengőkarban lévő furat, és nem szorult meg az új szilent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Én ezen már túl vagyok. :( Azonnal meg kell csináltatni és akkor nincs baj. Az enyém nagyon jó lett. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Nekem is cseréltek már benne szilentet, és nem kellett komplett lengőkart cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Pesterzsébeten van a szilentblokkos cég, ők bizti tudnak benne cserélni, és nagyon jó minőséget csinálnak. Asszem Pákozdi u. 12. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Inkább rakatnék bele gyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Nekem már raktak az Astrába, és fényévekkel jobb, mint a gyári megoldás (hangsúlyoznám, nekem kemény túlméretesből csinálták, hogy jól tartson a futómű, de ugyanilyen megoldásból tudnak utcai puhasági fokozatban is). :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Ja, a jobbat a tartósságára, megbízhatóságára értem legfőképpen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega_Dénes Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Kösz-kösz az infókat, már meg is vettem a gyári szettet. Hétvégén kicseréltetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve10 Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Van egy Opel Omega Caravan személygépkocsim Dupla Digit Klimával. Hogyan lehet leszedni a boritást, hogy hozzáférjek a mögötte lévö égőkhöz mert az eggyik nem világit. Ha valaki tudna segiteni, megköszöném Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts