opel16v Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Szerintem ennek a motornak kicsit sok ez a km, feltéve hogy nem volt még generálozva. Ha nem, én nem venném meg, feleennyiért sem. X20XEV-ből találsz fiatalabbat is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Van benne 330eKm, '97.10, X25XE, gyönyörü szedán, 1,1M HUF. Én kicsit sokallom az árát, főleg a futásteljesítmény tekintetében.Viszont annyit megérne, hogy telegrácsolsz egyet egy autókerbe, és rákérdezel, hogy az eurotax mennyit hoz ki.Szvsz nem fogja verni a 8-9K-t. De ide a rozsdás bökőt, hogy hamarosan fele ennyi km lesz benne, és ott fog állni mint csilivili verda.Előnye tán annyi, hogy mivel önkormányzóé volt, talán a kötelező szervizek megfelelően el voltak végezve rajta, és nem suszteroltak rajta semmit.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 De ha olyan pöcs vezette, mont a mohácsi önkormányzati autókat, akkor biztos ki van nyírva a lelke. Én is azt javaslom, inkább nézz körül. De mohácson van egy eladó 2.0 16v. Lásd eladó autók rovat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistike Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Üdv mindenkinek! Új vagyok még a forumon és a következőkben szeretném a segítségeteket kérni: 1: Direkt szűrő: változatos véleményeket hallottam már róla. Eggyik szerint tönkrevághatja a légmennyíség mérőt is akár. Mások szerint a beszívott levegővel valamennyi olaj is bejut a légmennyíség mérőbe és ráég a fűtőszálra. Mi a ti személyes tapasztalatotok ezügyben? :? 2: A vezérműszíj csere után egy fura dolgott vettem észre: üzemmelg motornál a motortérből zavaróan erős surrogó szíj hang jön. Levettük a generátor szíjat de a hang továbbra is megvolt. Szerelő ellenőrizte a feszítő és terelő görgőket (szintén újak) de semmit nem talált. Aztán kínjában vizet csepegtetett a szíjra és amint az bevitte a tárcsákhoz a hang egy időre megszünt. A szíj eredeti GM-es. A szerelő szerint majd bekopik a szíj és elmúlik a hang de eddig (9000km) ennek nem láttam jelét Teljessen tanácstalan vagyok! Volt már valakinek hasonló gondja? Válaszaitokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Elkészült a toronymerevítő haver TD-jébe. Kicsit egyszerűbb volt ebbe belerakni mint az MV6-ba. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Kori! Ez házilag gyártott merevítő? Pistike! Milyen motorról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Pistike! Vízpumpa lett cserélve? Nem lehet hogy annak van hangja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Dark. Igen én csináltam. Pistike. Én inkább kivágtam a légszűrőház alját, és attól is brutál hangja lett. A teljesítményen, pedig a direktszűrő sem sokkat segít Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 nem azért, hogy kötekedjek, de a szakirodalom szerint egyenes rúddal nem igazán szabad összekötni a tornyot, mert idő előtt megeszi a toronycsapágyat, meg k..ra igénybe veszi az összes futóműalkatrészt. Mindkét oldalon kell bele egy kis törés, hogy legyen némi rugalmassága. Ez egy igazán profi megoldás, itt is van némi törése a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Ezt eddig nem tudtam:( De a felfogatás enged valamennyit mozogni, mert csak hármas lemezből lett kifaragva. MEg inkább a futómű alkatrészei kopjanak kicsit jobban, minthogy bedőljön a torony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Valami ilyesmire gondoltam (ez az én "termékem"). Itt a szétnyitott "U" két (rövid) szára enged némi rugalamasságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistike Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Opel16V&Dark! A motor X20XEV. És igen a vízpumpát is cseréltük. Amint írtam maga a vezérműszíj adja a hangot a forgás során. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 akkor lehet hogy tul van feszitve... akkor szokott hangot adni.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! B omi tetőablaka mennyire szokott beázni? Találkoztatok már ilyennel? Alaphelyzetben nem vennék tetőablakost de egy feeling lehet. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Sziasztok! B omi tetőablaka mennyire szokott beázni? Találkoztatok már ilyennel? Alaphelyzetben nem vennék tetőablakost de egy feeling lehet. köszi Elvileg nem ázhat be. Bár nekem eddig 2x ázott be, mind a kétszer szemét szorult a tető és az ablak közé (falevél szára, döglött rovar)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem meg az üveg és a kerete között kezdett beázni, de letömítettem sziloplaszttal és azóta jó (kop-kop). Inkább az elektronika szokott beszarni. Úgyhogy, ha a kiszemelt példánynak nem megy az ablaka, akkor biztos, hogy drága lesz a javítás. Új elektronikát nem lehet külön kapni, csak motorral együtt 100e körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Opel16V&Dark! A motor X20XEV. És igen a vízpumpát is cseréltük. Amint írtam maga a vezérműszíj adja a hangot a forgás során.Én úgy tudom, hogy a GM hajlamos 0,5 v 1 mm-rel változtatni a dolgokat. Én az X20XEV omegámon még nem cseréltem vízpumpát, de a Vectrán igen, és ugyanaz alapján a motorszám alapján 3 féle vízpumpát is rám akartak sózni. A negyedik már olyan volt mint ami kellett - hittem én. És amikor sírt a vezérműszíj, leszereltem, és nem egész 1 mm-rel arrébb volt a fogaskerék a régi vízpumpához képest. Csak hogy ne legyen mindenhez minden jó. :? Nem lehet, hogy a B ominál is van ilyen? Hogy nem pont oda való a pumpa, és emiatt a pár tizedmm miatt feszül a szíj? A másik tippem a gyártási hibás pumpa. Főleg, ha nem gyári. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistike Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Uhuhu, A szerelő szerint nem túl feszes... Elég fura egy jelenség így nem? (Tudom így látatlanban aztán marha nehéz megmondani mi lehet) Egyébként direkt szűrőt próbált már valaki? Ha igen akkor az okozott-e bármi problémát mint pl: légmennyíség mérő hiba Ezek a szűrők mennyíre hatásossan szűrik ki a port? Üdv I Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ma olyat tettem, amit nem kellett volna. Hallottam, hogy kifúj vhol a kipuffom. Alámásztam és le akartam szedni, de még a cső is eltörött szerelés közben. így vehetek egy új középső dobot. Csak az a szívás, hogy két középső dobom van. Éljen a V6!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 én most tetettem fel hátsó dobot.2-forintért rakták fel.azt hittem vicel a szerelő.mostanában nem ért ilyen kellemes meglepetés szerelőktől.ha valakit érdekel megadom a címet.fiatalok a szerelők Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nem felrakni gáz, hanem megvenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Na felkerült az új középdob, és csont nélkül felment a helyére. Látszik, hogy nem egy magyar kisiparos csinálta. Kaptam rá két év garit is. És ha már autót szereltem, megint szedhettem szét a jobb oldali tükröt, mert a lap lógott a levegőben. Kiderült, hogy megint eltört egy négy mm átmérőjü pöcök, ami az egész tükörlapot tartja, de most nem is szenvedtem a ragasztással, hanem fémből csináltam egy másikat és azt ragasztottam bele. Ha ez is letörik, inkább veszek másik tükröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Leszedhető valahogy a tükörlap??? Na csak mert nem megy a jobb tükrőm fütése. És le kellene mérnem hogy egyálltalán megy-e oda áram. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ne állj neki letépni, mert akkor biztos neked is eltörik. Teljesen befelé kell állítani, majd csavarhúzóval be kell nyúlni mögé és lepattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Van egy a neten már min egy hónapja, DEBRECENBEN. Szertném megkérdezni van-e ott valaki aki megnézné nekem esetleg néhány képet is dobna! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts