greg Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Kerestem Omega szervízkönyvet, de Magyarországon nem találtam még. Németországban viszont igen. ime: http://www.delius-klasing.de/shop/detail.p...hema=0&rubrik=5 ebbe benne lehet a 2,5 l / 96 kW (130 PS) X25DT (DT) 01/94-08/01 +autoválto!? Valaki tud segíteni, mert én nem tudni németül annyira hogy le is fordítsam, talán ha megjelent magyarul és valakinek van ilyen vagy látott valahol,...vagy mittomén kösziA Maróti könyvesbolt nem tud segíteni? (Bp. Nagykőrösi út 91. Tel: 285-0115. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 gabo: I :shock: stenien gyönyörű a gép.!! :!: ! Csak az ára az ami még nem igazán vonzó. Na, de ez az ami csak, idő kérdése. Sajnos a szép állapota is. ;) :lol: Greg: Írtam neked mailt. Nem kaptad meg? :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 A Maróti könyvesbolt nem tud segíteni? (Bp. Nagykőrösi út 91. Tel: 285-0115. ) Ott meg csak ángliusul van (ha az jobban menne), 8500-ért. http://www.maroti.net/show_book.php?bookid...2_1&search=Opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Uhh, most nézem hogy ez se jó, mer ebben meg nincsen dízel. Sajna dízel Omega B-ről semmilyen nyelven nincsen könyv a Marótinál se. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Uhh, most nézem hogy ez se jó, mer ebben meg nincsen dízel. Sajna dízel Omega B-ről semmilyen nyelven nincsen könyv a Marótinál se. ;)Tényleg, igazad van. Ez elkerülte a figyelmemet... Greg: Írtam neked mailt. Nem kaptad meg? Sajna nem. Hová küldted??? :dontknow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 greg_monster@hotmail.com Vagy ez már nem él? Az adatlapodról néztem. Szólj ha már másik van. 1000köszi. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Tomi023 Én most veszem meg az elöző oldalon linkelt kocsit. De szerintem ha szólsz pár pösti györöknek, szívesen megvizslatnak neked kocsit (Gondolok itt Dark, és Greg gyakorlati tapasztalataira és remélem hamarosan nekem is lesz ;) ) Szal a keresést kiterjesztheted máshová is, nem csak Kecsóra. Dark bátyó által felvázoltak miatt nem akaroztam dízelbe futni, de azért nem állítom, hogy nem lehet jót kifogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Én most veszem meg az elöző oldalon linkelt kocsit. És jössz vele szemesre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Sziasztok. Tud valaki segiteni? Hogyan tudom levenni a digit klimás középkonzolt? A rádio és a hamutartó mögötti csavarokon tul vagyok, felül fog még valami. De a digit kapcsolokat nem tudom ki kell e venni, és ha igen, hogyan. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Tomi023 Én most veszem meg az elöző oldalon linkelt kocsit. De szerintem ha szólsz pár pösti györöknek, szívesen megvizslatnak neked kocsit (Gondolok itt Dark, és Greg gyakorlati tapasztalataira és remélem hamarosan nekem is lesz ;) ) Szal a keresést kiterjesztheted máshová is, nem csak Kecsóra. Dark bátyó által felvázoltak miatt nem akaroztam dízelbe futni, de azért nem állítom, hogy nem lehet jót kifogni. De jó neked! Én tegnap kipróbáltam egy x25dt kombit autovaltó, ma egy 3000es következik. Még nincs tuti vevő de keressük. Omega szervízkönyvet szkennelt valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Tomi! No tetszett a gépezet a próbán? Elég jó állapotú gép, ha Ákosék azt mondják, a motorja is meg a futómű is jó állapotban van, sztem jó vétel lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 És jössz vele szemesre? Sajnos csak kedden vehetem át, így nem ;) (Kellett nekem erősköni, hogy az átírást és annak költségét is az eladó állja :roll: :lol: - Meghát későn tudtam meg, hogy ezt is kifizette volna a biztosító :roll: - Késő bánat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 De jó neked! Én tegnap kipróbáltam egy x25dt kombit autovaltó, ma egy 3000es következik. Még nincs tuti vevő de keressük. Omega szervízkönyvet szkennelt valaki? Szervízkönyvet nem, mert rohadt hosszú, de kezelési utasítás van fenn a magazin oldalon. És már beszkenneltem pár omi prospektust is, de még visszavan egy omi és egy jolden. Ha ezek megvannak, adom az anyagot Heminek és ő felrakhatja az oldalra. Különben nekem németnyelvű a szerelési könyvem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 greg_monster@hotmail.com Vagy ez már nem él? Az adatlapodról néztem. Szólj ha már másik van. 1000köszi. 8)Nincs másik, de te az MSN-t nézted, nem az "E-mail"-t. Az MSN címet csak MSN-hez használom, mert hotmail, és tele van bizbazokkal. De azért él, és mingyá elolvasom, csak inkább a másikat használd. Ott van az a profilomban valahol, mindig is ott volt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni,a hozzáértő omegásoktól. az mitől lehet hogy, reggel v.bármikor de elsőnek beindítom az autót és elindulok vele akkor nem vált sebességet (automata),hanem egy picit bőg a motor mikor nyomom a gázt és felpörög 3000-3500-ig.ezt csinálja 10-15-20 másodpercig utána o.k.minden.ez normális dolog. pedig szoktam várni indítás után egy keveset.ez normális dolog? 2.5v6 automatám van. köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Normális. Ilyenkor az autómata felmelegiti az olajat. És ezt úgy éri el, hogy magasabb ford. számon tartja egy ideig a váltás határokat. No para. Ezt mindig fogja csinálni. Régóta van meg a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 sziasztok!... Jé szia! Te kéccer regeltél??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 És elvileg még azért hogy a katalizátorok gyorsabban elérjék az üzemi hőfokukat. Tehát teljesen normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 köszönöm az instrukciót.megnyugtattál.a gép olyan 4-hónapja van meg.10-éves 2.5v6 automata de ezt írtam az oldalon.most hogy emelik a benzint a csillagokba ez pont jó.gazdaságos.viszont nagy és kényelmes stb.. üdv:attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Örülök, hogy ismét pereg a B omi topik. Amúgy voltam ma Pesten és benéztem az opelbontóba Csepelen. Bal hátsó hibátlan ajtót kerestem. Az egyik eladó/szerelőhöz odamentem, de úgy beszélt velem, mintha a seggéből rángatott volna ki. Alig akarta megmutatni az ajtókat, de mikor megmutatta abban sem volt köszönet. Rábökött egy rakás ajtóra én meg válogassak magamnak, ráadásul félhomály volt és egymásra voltak döntögetve az ajtók. Úgy felhúzta az idegeimet, hogy inkább othagytam a kbasszt ajtóival együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Kori! Nyugi, én is így jártam. Én aszondom, h ha már sehol sem tudok cuccot szerezni az opelemhez, akkor sem megyek oda soha. Szerintem te is menj inkább gyálra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 milyen bontó van ott? és merre van az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Gyálon én is tudok egyett. Ott van a pesti úton. /fő út/ Asszem 26-os szám. De ebben már nem vagyok olyan biztos, mert már rég jártam arra. (azok a szép asconás idők) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Gyálon én is tudok egyett. Ott van a pesti úton. /fő út/ Asszem 26-os szám. De ebben már nem vagyok olyan biztos, mert már rég jártam arra. (azok a szép asconás idők) www.opella.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Ha megmondjátok, hogy milyen ajtó kell, és mennyi a max. limit ami real érte, esetleg én is szétnézhetek itt!Kecskeméten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts