norbesz Elküldve Június6, 2015 Megoszt Elküldve Június6, 2015 és mèg azt hozzà teszem hogy benzines autòrol van szò Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Június6, 2015 Megoszt Elküldve Június6, 2015 és mèg azt hozzà teszem hogy benzines autòrol van szò Ezekben a motorokban a keverék-képzéshez,illetve a stabil üzemeléshez egy sor cucc együttes "munkájára" van szükség: -légtömegmérő -AGR szelep -vízhőfok jeladó(k) -lambdaszonda és még nem árt,ha rendben van a -légszűrő -benzinpumpa -gyertyák -katalizátor(ok) -és még egy sor dolog,ami -szerintem- nálad most nem annyira lényeges... Motorkódot nem írtál,így nem tudom,hogy ez most C20NE vagy X20XEV, de ha az utóbbi esetleg,akkor először a lambdaszondára gyanakodnék... (pláne,hogy "cserélve nem volt rajta semmi") ! ...de továbbra is azt mondom: Opel szerviz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Sziasztok! Meg tudná mondani valaki hogy 99-es 3.0V6 fl omegába milyen generátor való? 100A vagy 120A? márkája milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Sziasztok! Meg tudná mondani valaki hogy 99-es 3.0V6 fl omegába milyen generátor való? 100A vagy 120A? márkája milyen? 120A és BOSCH, asszem DENSO a másik fajta és az kerüledő. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rollexco Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Sziasztok! Omega hifisek segítsetek. erösítő tápkábel behúzásánál megakadtam,nem találok egy r..adt helyet se ahol át tudnám fűzni. Ha valaki már túl van rajta kérem segítsen. Köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 120A és BOSCH, asszem DENSO a másik fajta és az kerüledő. Köszönöm szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Sziasztok! Omega hifisek segítsetek. erösítő tápkábel behúzásánál megakadtam,nem találok egy r..adt helyet se ahol át tudnám fűzni. Ha valaki már túl van rajta kérem segítsen. Köszönöm!! Szia! Én az motor térnél a jobb oldali toronynál vittem, az ablaktörlőnél lévő müanyag fedél alatt. Ott találtam gyárilag bemenő vezetéket és mellette betöltam illetve kitoltam :D mert bentről toltam kifele. kb a kuplunggal párhuzamosan van elég fent, de látható helyen. kicsit faragni kellett sniccerel a gumitömítésen de kb 10 perc volt az egész. remélem tudtam segíteni :) sok sikert Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Június12, 2015 Megoszt Elküldve Június12, 2015 Sziasztok! Most töltetem a légkondimat mert teljesen elment belőle a szufla. Tavaly még jó volt. (Ficsor. Fehér út). Azt mondja a mester, hogy az eco gombot messzire kerüljem el, mert azt nem használja senki.Nem arra való. Akkor mire? Én úgy tudtam ,hogy az a belső keringetés. Lehet, hogy én voltam félre informálva? Amikor jön valami frankó BKV- s jármű mellé állok és ezt be szoktam kapcsolni(eco) gomb. Nem jön be semmi szag. Alapból a kör és benne az A betüvel van bekapcsolva. Egy 2000 évjáratú autómata klímás autóról van szó. Üdv:Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június12, 2015 Megoszt Elküldve Június12, 2015 Sziasztok! Új omega tulaj lettem, a friss kedvenc 2,6 benzin 180Le 2003-ból :) Nagyon szuper a G-astra után. Bízok benne, hogy ebben a témában is olyan sok segítő cartásra és szakértőre lelek majd mint az astrások táborában! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Az ECO gombbal a klímakompresszort kapcsolod ki. Ha az A betűt jelzi, azt jelenti, hogy teljesen automata üzemmódban keveri és irányítja a levegőt, a klímakompresszor állandóan megy. Azt azért nem ártott volna kideríteni, hol szökött el a gáz. De a szerelőd elmondása a alapján egy manuális klímás autóban állandóan be kell kapcsolni a klímát. Sziasztok! Most töltetem a légkondimat mert teljesen elment belőle a szufla. Tavaly még jó volt. (Ficsor. Fehér út). Azt mondja a mester, hogy az eco gombot messzire kerüljem el, mert azt nem használja senki.Nem arra való. Akkor mire? Én úgy tudtam ,hogy az a belső keringetés. Lehet, hogy én voltam félre informálva? Amikor jön valami frankó BKV- s jármű mellé állok és ezt be szoktam kapcsolni(eco) gomb. Nem jön be semmi szag. Alapból a kör és benne az A betüvel van bekapcsolva. Egy 2000 évjáratú autómata klímás autóról van szó. Üdv:Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Szia. Legyen sok örömed benne. Ha tudunk természetesen segítünk. Bár elég kevesen járunk ide. Sziasztok! Új omega tulaj lettem, a friss kedvenc 2,6 benzin 180Le 2003-ból :) Nagyon szuper a G-astra után. Bízok benne, hogy ebben a témában is olyan sok segítő cartásra és szakértőre lelek majd mint az astrások táborában! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tati001 Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy az omegámnak nem akar működni a kiegészítő vízkeringető szivattyúja. a szivattyút kipróbáltam, működik, ha adok neki 12v-ot, de egyébként használat közben nem kapcsol be, akkor sem, ha fel van melegedve a víz üzemi hőfokra, és a ventilátor is bekapcsolt. Szerintetek mi lehet a probléma? Találkozott e már valaki ilyen problémával? Miért nem kapcsolhat be, valami tönkrement, ami vezérli(jeladó, termosztát, stb.) Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: István Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június18, 2015 Megoszt Elküldve Június18, 2015 Melyik kiegészítő szivattyú, a hűtőn lévő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június18, 2015 Megoszt Elküldve Június18, 2015 Először nézd át az összes biztit. A relédobozban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Valaki segíteni, hogyan kell beállítani a fényszórómosó fuvókáit? Lényegében az üvegre megy a java, de annyira felveri, hogy 20km/h-nél már a szálvédő és a kocsi teteje is le van mosva. Azt értem, hogy a projektoros xenon miatt kell, bár lapát nélkül így mi az értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Szóval... ...beletelt ugyan egy kis idöbe,de a kitartás meghozta gyümölcsét: megvannak a pedálkapcsolók,a váltógomb,a könyöklö középre és az ablakemelö-kapcsoló,a "balegybe" való. Minden szinte új állapotban és NAGYON BARÁTI ÁRON!!! Nagyjából szerintem nem lesz problémás a gép összeszögelése,de azt egyelöre nem tudom,hogy a váltógombot vajon hogyan is tudom majd lecserélni... Viszont mivel karral együtt jön,esetleg azzal együtt kellene kicserélnem??? Amint összeállt a masina,leírom ide,miként is haladt a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 Valaki segíteni, hogyan kell beállítani a fényszórómosó fuvókáit? Lényegében az üvegre megy a java, de annyira felveri, hogy 20km/h-nél már a szálvédő és a kocsi teteje is le van mosva. Azt értem, hogy a projektoros xenon miatt kell, bár lapát nélkül így mi az értelme? ...akkor lehet,hogy 120-nál már pont jó helyre lövi... :D Amúgy -vicc nélkül!!!- elég jól takarítja lapát nélkül is,csak jó lötty kell bele,ami f@szán oldja az ízeltlábúakat...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június20, 2015 Megoszt Elküldve Június20, 2015 ...akkor lehet,hogy 120-nál már pont jó helyre lövi... :D Amúgy -vicc nélkül!!!- elég jól takarítja lapát nélkül is,csak jó lötty kell bele,ami férfinemiszerván oldja az ízeltlábúakat...! Jó, de hogyan lehet állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Karral együtt cserélendő. Szóval... ...beletelt ugyan egy kis idöbe,de a kitartás meghozta gyümölcsét: megvannak a pedálkapcsolók,a váltógomb,a könyöklö középre és az ablakemelö-kapcsoló,a "balegybe" való. Minden szinte új állapotban és NAGYON BARÁTI ÁRON!!! Nagyjából szerintem nem lesz problémás a gép összeszögelése,de azt egyelöre nem tudom,hogy a váltógombot vajon hogyan is tudom majd lecserélni... Viszont mivel karral együtt jön,esetleg azzal együtt kellene kicserélnem??? Amint összeállt a masina,leírom ide,miként is haladt a dolog! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Amin kijön a víz, azok a bütykök állíthatók. Jó, de hogyan lehet állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Amin kijön a víz, azok a bütykök állíthatók. Köszi, tehát a régi módszerrel, hogy gombostű a lyukba és a fejet lehet forgatni a fészekben? A következő kérdésem az esőszenzor lenne: Rendben van az úgy, hogy ha szakaszos üzembe van kapcsolva, csak akkor szól bele és ő határozza meg a szünetidőket? Tegnap volt alkalmam kb 200km-t vezetni esőben és szakadó esőben. Ha kikapcsoltam magától nem indította el a lapátokat. Így működött, de ennek így is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Sosem láttam még ilyen cuccot működni. Köszi, tehát a régi módszerrel, hogy gombostű a lyukba és a fejet lehet forgatni a fészekben? A következő kérdésem az esőszenzor lenne: Rendben van az úgy, hogy ha szakaszos üzembe van kapcsolva, csak akkor szól bele és ő határozza meg a szünetidőket? Tegnap volt alkalmam kb 200km-t vezetni esőben és szakadó esőben. Ha kikapcsoltam magától nem indította el a lapátokat. Így működött, de ennek így is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Sosem láttam még ilyen cuccot működni. Köszi, tehát a régi módszerrel, hogy gombostű a lyukba és a fejet lehet forgatni a fészekben? A következő kérdésem az esőszenzor lenne: Rendben van az úgy, hogy ha szakaszos üzembe van kapcsolva, csak akkor szól bele és ő határozza meg a szünetidőket? Tegnap volt alkalmam kb 200km-t vezetni esőben és szakadó esőben. Ha kikapcsoltam magától nem indította el a lapátokat. Így működött, de ennek így is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Június25, 2015 Megoszt Elküldve Június25, 2015 Sosem láttam még ilyen cuccot működni. Fényszórómosót működés közben? Ne már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Június26, 2015 Megoszt Elküldve Június26, 2015 Fényszórómosót működés közben? Ne már! :D A volt céges Astra H esőszenzora is csak akkor működött,ha az első fokozatra kapcsoltam a kart -tehát a szakaszos törlésre... ...és mivel szenzor felel a törlésért,nincs konkrét szünetidő: töröl,amikor soknak ítéli az esőcseppek sűrűségét a megfigyelt területen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts