Gonczgabi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Szervusztok Urak! Így éjszakának ideén csevap készítés közben ötlött eszembe a nagy kérdés. Chippeltetett már meg innen valaki Z14XE-s G astrát? Nagyon nyugtalanít a gondolat mi lenne, ha én is megpróbálnék egy ilyen manővert.. Ha van valaki akinek ugyan ez a motorkódja és chippelt az ecu nagy nagy örömmel vennék minden tapasztalat megosztást. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Szervusztok Urak! Így éjszakának ideén csevap készítés közben ötlött eszembe a nagy kérdés. Chippeltetett már meg innen valaki Z14XE-s G astrát? Nagyon nyugtalanít a gondolat mi lenne, ha én is megpróbálnék egy ilyen manővert.. Ha van valaki akinek ugyan ez a motorkódja és chippelt az ecu nagy nagy örömmel vennék minden tapasztalat megosztást. Előre is köszi. kb 2LE dobna pluszban.....nem érdemes ezzel foglalkozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 kb 2LE dobna pluszban.....nem érdemes ezzel foglalkozni :lol: Tegyük hozzá, hogy optimális esetben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 lol ez azét mulatságos :lol: 30-50k közt van egy chippelés :lol: Ennyi erővel magnum kipufogó véget is vehetek .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Nem tudjátok véletlenül, hogy az ECU-ban milyen EPROM-ot használnak? Ha jól tudom 64K-s, de vajon valami sima 27C... sorozat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Nem tudjátok véletlenül, hogy az ECU-ban milyen EPROM-ot használnak? Ha jól tudom 64K-s, de vajon valami sima 27C... sorozat? 94-96-ig használtak eepromokat, a sima C-s sorozatot, de elég eltérő méreteket (64K-512K volt a legtöbb). Némelyikhez raktak modulációs címlogikát, a program kiolvasása ellen. Ezt arról lehet megismerni, hogy az eeprom egy nagyobb tokozásban van benne, és az van az eeprom foglalatában. Ezeket általábab nem lehet írni (C16XE-hez láttam ilyet pl) általános eszközökkel. Utána már flash memóriák kerültek az ecuba, ezeket legtöbb esetben már az OBD csatiról is lehet újraírni. Sőt, a maiakat (pl G Astrában) csak így. Viszont ez nem olyan egyszerű dolog, ugyanis olyan szoftver kell hozzá, amit ingyen nem szoktak osztogatni, kemény ára van. Lali biztos többet is hozzá tud fűzni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MMC Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Chiptuning részletes leírás: http://autochip.hu/a-chiptuningrol Chiptuning és tuningbox teszt: http://autochip.hu/chiptuning-vs-tuningbox Opel chiptuning: http://autochip.hu/opel-chiptuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Chiptuning részletes leírás: http://autochip.hu/a-chiptuningrol Chiptuning és tuningbox teszt: http://autochip.hu/chiptuning-vs-tuningbox Opel chiptuning: http://autochip.hu/opel-chiptuning Azannya. :blush: Csak úgy beleolvasgattam: "Egyre gyakoribb eset amikor az ügyfél azzal hív fel, hogy chiptuning van az autójában, de különböző problémák vannak vele: füstöl, sokat fogyaszt, a gázpedál túl érzékeny" Ezt hogy kell érteni? Én eddig úgy gondoltam, hogy örülnék ha a gázpedálom túl érzékeny lenne. Amúgy ezek egyenchipek vagy minden autóhoz padon beállítottak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 (edited) mmc kérésére törölve az idézet. A segítségét szeretném kérni néhány fórummal kapcsolatos témában. Az Opel fórumon a Chip tuning topikban egy számunkra ismeretlen felhasználó a Jogi Közleményünk http://autochip.hu/jogi-kozlemeny figyelmen kívül hagyásával engedély nélküli másolatot hozott létre weboldalunk Chiptuning leírásának egy részéről http://autochip.hu/chiptuning Weboldalunkat a Copyscape nevű programmal védjük a másolók ellen, a keresési találatban http://www.copyscape.com/view.php?us=mmcau...tuning&w=35 pirossal kiemelve a szóról szóra kimásolt összefüggő szövegrész a 134-es számú hozzászólásban (időpont 2009-02-19 - 16:11) Kérem a nevezett hozzászólásból az engedély nélküli másolat törlését! Módosítva December21, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 ez van leírva, de hogy ténylegesen így működik-e ... Jólvan nem olvastam végig. Egyébként pad nincs a leírásban. Bár abban is van érdekes amit bemásoltál. Mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Jólvan nem olvastam végig. Egyébként pad nincs a leírásban. Bár abban is van érdekes amit bemásoltál. Mindegy. Valóban sehol nem írnak mérést. Ami azért a mi tizenpáréves, sok mindent látott autóinknál lehet, hogy kellene....mert így miből indulunk ki? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Sziasztok! Még mindig nincs valami olcsó TunigBox amit valamelyikőtök kitalált pár ezresért?? Raknék már a gépbe de nincs kedvem 40-60 ezreket kiadni rá (az egész egy akkora lehúzás azért a pár elektronikai alkatrészér, hogy csak na.....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Sziasztok! Még mindig nincs valami olcsó TunigBox amit valamelyikőtök kitalált pár ezresért?? Raknék már a gépbe de nincs kedvem 40-60 ezreket kiadni rá (az egész egy akkora lehúzás azért a pár elektronikai alkatrészér, hogy csak na.....) A szövege sokat mondó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Gyenge próba volt mi? ... :lol: De a lehúzós dumámat igaznak tartom... :lol: Mi a legolcsóbb tuningbox mostanában dizelre? Tud valaki valamit ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Gyenge próba volt mi? ... :lol: De a lehúzós dumámat igaznak tartom... :lol: Mi a legolcsóbb tuningbox mostanában dizelre? Tud valaki valamit ajánlani? Szerintem nem jó ötlet, főleg szívódízelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Szerintem nem jó ötlet, főleg szívódízelre. G Astra Y20DTH. Ez nem szivó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 A szövege sokat mondó... :lol: Ennyi az egész? Csak ezt a számot kell játszani a kocsiban?! :lol: Benzinesnél is működik? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 A szövege sokat mondó... :lol: Mi? Az, hogy HOMOnyik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 G Astra Y20DTH. Ez nem szivó... :lol: Akkor 10-es kulcs, meg soksok tartalék hengerfej :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Akkor 10-es kulcs, meg soksok tartalék hengerfej :lol: No ezt most nem értem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 G Astra Y20DTH. Ez nem szivó... :lol: Szorri, én azt hittem 1,7 szívóról van szó. Akkor nem szóltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Szorri, én azt hittem 1,7 szívóról van szó. Akkor nem szóltam. :lol: Na jó, megbocsátok.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Y20DTH első tuningja,hogy az egész szívósort leszedni és kitakarítani(AGR,coolercsövek stb) és a vákumcsöveket átnézni. Húzni lehet kb 120-140lóig,persze akkor az élettartam is csökken és nem olcsó ehhez a mcihoz a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 No ezt most nem értem...... :lol: Szerintem a turbonyomás feltekerésére gondolt................ Van a turbo házán egy rudazat,ami a töltönyomás függvényében kinyitja a megkerülő szelepet.Ezen kell a 10-es kulccsal állitani,hogy csak nagyobb nyomásnál nyissa.Ezzel erősebb lesz a motor,meg jól lerontja az elhalálozási statisztikát :lol: Valamit valamiért................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Naszóval, megjött a szívótorok az autómba 1,8 benzinke Z18xe. Kéne nekem hozzá CHIP-igazítás de a német márkásak kicsit drágák. Valahonnan kéne nekem egy szaki aki dbilas-klónt tudna nekem produkálni (40000Ft krnyékén mert ennyim van fizuig). Ha valaki tud jelezze priviben. Megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts