KUCU Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Szerintetek érdemes chip tuningot rakatni corsa gsi-be? Van esetleg valakinek tapasztalata e téren? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 ha érdemes is sajnos felmerül a kérdés holgy HOL csináltatod meg?? még sohasem mondott két ember ugyanolyan véleményt ugyanarról a cégről amikor a tapasztalatairól kérdeztük :? vagy rendelsz e-bayról vmi márkás német egyenchip-et? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 én tudok 1et, aki már csinált 1 opc astrát elötte kinn volt németeknél az abt-nél azt hiszem :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Én magam csinálom a chip tuningot a gépre....még pár hét és kész(remélhetőleg) :wink: Egyenlőre még kisérleti stádiumban van a dolog de biztatóak az eredmények 8) Bővebbet ha már tuti a dolog :) (C20XE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Én magam csinálom a chip tuningot a gépre....még pár hét és kész(remélhetőleg) :wink: Egyenlőre még kisérleti stádiumban van a dolog de biztatóak az eredmények 8) Bővebbet ha már tuti a dolog :) (C20XE) Te magad :shock: :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Én magam csinálom a chip tuningot a gépre....még pár hét és kész(remélhetőleg) :wink: Egyenlőre még kisérleti stádiumban van a dolog de biztatóak az eredmények 8) Bővebbet ha már tuti a dolog :) (C20XE) Ezt tényleg jó lenne ha bővebben kifejtenéd.......aszem mindenkit érdekelne....... :roll: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Petya...beindul a bóóót :wink: este várlak a csatira..majd meséélj, mit sikerüült alkotni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 azt szeretnem kerdezni hogy tudja-e valaki hogy egy 1997 1.7 TD (isuzu) motoros astraba lehet-e chippet rakani vagy az meg nem ilyen fejlett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 azt szeretnem kerdezni hogy tudja-e valaki hogy egy 1997 1.7 TD (isuzu) motoros astraba lehet-e chippet rakani vagy az meg nem ilyen fejlett. Ha az adagoló bowdenes mármint a gáz bowden akkor szerintem no a dieselnél a piszka a tdi mocinál kezdődik. Máshol keresgélj ha növekni akarod az erőt. Szívás kipufogás kaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 helló Azt szeretnem megkerdezni hogy tud-e nekem valaki ajanlani chip tuning mühelyeket ahol nem a csillagos eg a hatar hanem elkepzelheto penzert csinalnak tuningot es megbizhatoan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LeO Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Én tudok egy megoldásról amit könnyen és egyszerűen bele tudnak tenni dízel autókba, de az a helyzet, hogy a te autód nincsen azon kocsik listájában amelyikbe ezt a készletet bele lehet tenni. http://www.pbox-motortuning.at/ oldalon nézelődhetsz. Ez a készlet úgy építhető be dízel autókba, hogy nem kell megbontani a computert, vezérlést, nem kell chipet cserélni, csak megbontod szenzorok és a vezérlés közti csatlakozókat és beiktatod a pboxot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Köszi szépen a segítséget. Most mar sikerült egy kettö hozá ertőt találnom akik segítettek abban hogy mit is lehet kezdeni a kicsikével. KB 82ből lehet csinalni 100-105Le-t. De sajna egyszerübb lenne chippel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 helló Azt szeretnem megkerdezni hogy tud-e nekem valaki ajanlani chip tuning mühelyeket ahol nem a csillagos eg a hatar hanem elkepzelheto penzert csinalnak tuningot es megbizhatoan. Szerintem nézelődj egy kicsit az index :arrow: "Dízel tuning" topicjában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Hello! Találtam ebayon egy ilyet. Van vki, aki tudja, hogy pontosan mi ez? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7956777556&rd=1 Mondjuk elég gányolásnak tűnik, de érdekes. Várom a kommenteket.. Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Én magam csinálom a chip tuningot a gépre....még pár hét és kész(remélhetőleg) :wink: Egyenlőre még kisérleti stádiumban van a dolog de biztatóak az eredmények 8) Bővebbet ha már tuti a dolog :) (C20XE) na hol az a csip és mit tud??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Kess ne baszogasd már, van szerintem így is elég baja.... :roll: De tényleg mi lett avval a projekttel??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 egyébként én is nézegettem az ebayon csipeket, de nemhiszem hogy 1csipel nagy változást lehetne előidézni a lóerőkben az egyik haverom most rendelt 1et a V6os vectrájába, na ha az megjön és egyáltalán észreveszünk vmi változást akkor talán.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nem akarlak elkeseríteni, de hát ezek is csak egyencuccok... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
pablor Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 98-as 1.4 16V G Astra Caravan. Szerintetek ebbe is rakható chip tuning? Ki hallott már a magic chiptuning cégről? http://www.mtuning.hu/ceginfo.html Esetleg más céget amiről jó a tapasztalat tud vki ajánlani (ne túl drágád)? És a computert buherálják meg v. inkább ilyen közbeiktatós kütyüt tetessek bele? Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 98-as 1.4 16V G Astra Caravan. Szerintetek ebbe is rakható chip tuning? Ki hallott már a magic chiptuning cégről? http://www.mtuning.hu/ceginfo.html Esetleg más céget amiről jó a tapasztalat tud vki ajánlani (ne túl drágád)? És a computert buherálják meg v. inkább ilyen közbeiktatós kütyüt tetessek bele? Thx Picit nézelődj itt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=161 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 G-be konkrétan át lehet programozni a vezérlőegységet, persze erre elég kevés cég van, mivel legtöbb cég chipcserével tudja csak megldani a tuningot, amit a G-k vezérlőjében már nem lehet megtenni, mivel teljesen hibrid. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 98-as 1.4 16V G Astra Caravan. Szerintetek ebbe is rakható chip tuning? Ki hallott már a magic chiptuning cégről? http://www.mtuning.hu/ceginfo.html Esetleg más céget amiről jó a tapasztalat tud vki ajánlani (ne túl drágád)? És a computert buherálják meg v. inkább ilyen közbeiktatós kütyüt tetessek bele? Thx 90 ből csinál 95 öt. nagyon erős lesz tőle a gép.... inkább vegyél erősebb autót. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mindenkinek az egyik beszállítom mondatát ajánlom:Chip csak turbó s közvetlen befecskendezés mellet ér valamit,a többi csak a ,,hiszem hogy jobb lett kategória! (Ő csinálta Magyarországon elöször a chippezés s nem keveset!Motor vezérlést oktat!)Gázolaj üzemesnél pedig P-Box! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 http://www.mtuning.hu/opel.html És ez? Az én 90 paciból 102? Elég hihetetlennek hangzik. Van tapasztalata valakinek ezzel a céggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Tivadar! Kifelejtettél egy kategóriát: az átalakított konfigurációk. :P Én is most vadászok egy chipelős emberkére, aki ki tudja igazítani a motorom és a gyári chip között tátongó szakadékot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts